TövbekarHırsız
Öğrenci
evet iki telefon arasında kaldım ikiside indirimlerle 2400 civarına samsung garantili bulunuyor.Edge ekran istiyorum fakat s7 daha gelişmiş bi cihaz olduğundan bi edge ekran için yeni özellikler bırakılırmı sizce
evet iki telefon arasında kaldım ikiside indirimlerle 2400 civarına samsung garantili bulunuyor.Edge ekran istiyorum fakat s7 daha gelişmiş bi cihaz olduğundan bi edge ekran için yeni özellikler bırakılırmı sizce
Zaten Samsung galaxy s7 telefonun EDGE modelide mevcut. Sırf EDGE için S6'ya yöneleni de ilk defa duydum. ^-^Bence S 7 kullan sırf edge ekran icin s6 yı tercih etme diye düşünüyorum
Tasarım olarak s6 edge plus gerisinde s7evet iki telefon arasında kaldım ikiside indirimlerle 2400 civarına samsung garantili bulunuyor.Edge ekran istiyorum fakat s7 daha gelişmiş bi cihaz olduğundan bi edge ekran için yeni özellikler bırakılırmı sizce
fiyatları aynı bu ikisinin o yüzden.Zaten Samsung galaxy s7 telefonun EDGE modelide mevcut. Sırf EDGE için S6'ya yöneleni de ilk defa duydum. ^-^