S7 mi Not5 mi

Sizce s7 mi not5 mi

• Not5

• S7

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Akl-i Telefon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar bir telefon almaya karar verdim samsung gayet iyi bir seçenek gibi görünüyor ama son çıkan modeller arasında kararsızım s7 beni tasarımıyla ve kamerasıyla etkiliyor not5 in kalemi vazgecilmaz ama hangisini alacağıma hala karar veremedim ayrıca aklınızda 2000-2500 segmentinde telefonlar arasından da tavsiye verebilirsiniz

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note hayranıyım aslında kalem için aradaki ciddi manadaki performasn farkı göz ardı edilemez 2k oyunlara gelindiği vakit s7 ağırlığını koyar

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar bir telefon almaya karar verdim samsung gayet iyi bir seçenek gibi görünüyor ama son çıkan modeller arasında kararsızım s7 beni tasarımıyla ve kamerasıyla etkiliyor not5 in kalemi vazgecilmaz ama hangisini alacağıma hala karar veremedim ayrıca aklınızda 2000-2500 segmentinde telefonlar arasından da tavsiye verebilirsiniz
kardeşim ekran büyük istiyorsan note 5 ama micro sd olsun ufak da yeter dersen tabiki s7

Akl-i Telefon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Note hayranıyım aslında kalem için aradaki ciddi manadaki performasn farkı göz ardı edilemez 2k oyunlara gelindiği vakit s7 ağırlığını koyar
Haklısın aslında ama bende o kalemin hayranıyım o yüzden arada kaldım ama performans açısından s7 tabi daha iyi

Akl-i Telefon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bu arada s7: 4 çekirdek 12 mp kamera grafik işlemcisi not 5 göre daha dusuk.

Not 5 : 8 çekirdek 16 mp kamera ve s7 ye göre daha iyi grafik islemcisi

Doğan ELÇİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
inanılmaz farklar yok aralarında. kalem de olsun büyüklükte sıkıntı değil derseniz. Note 5
Daha taşıması kolay cihaz düşünürseniz tabiki s7
performans olarak da biraz daha iyi haliyle.
ikisi de başarılı cihaz. pişman etmez.