Ediyor.peki s7 edge ekran sorunları devam ediyor mu
Çok sık değil ama yaşanıyorS7 Edge sorunları ne olacak peki çok sık mı yaşanıyor
S7 edge erkan da sorun var. Onun yerine S7 alınabilir
Bu arada her kim Lg G6 ya oy verdiyse... O arkadaşa patates fırlatıyorum
Adamlar amiral gemisiyiz diye çıkıyorlar.Hepsiburada da 2500 tl ekran kasa orani icin benim icin tercih sebebi olabilirdi kronik sorunu da cikmadi ama objektif olmak gerekirse s7 edge
Samsung servisleri pek iyi değildirS7 Edge de sorun yaşayınca ne yapmamız gerekiyor sorun düzeltiliyor mu? Garanti servisi hızlı çalışıyor mu ithalat garanti alıcam oyalama yapıyorlar mı
G serisi her zaman için çok güzel kameralara sahip oldularHepsiburada da 2500 tl ekran kasa orani icin benim icin tercih sebebi olabilirdi kronik sorunu da cikmadi ama objektif olmak gerekirse s7 edge
Bonzai hafif kalır mazot kafası bu.G6 serisi her zaman için çok güzel kameralara sahip oldular
G2 G3 G4 G5...
Ama g6 için çok uğraştırlar. O kadar çok uğraştılar ki daha nasıl kötü kamera yapabiliriz diye. Ve yaptılar. Hem ön hem arka.
Bu Lg bonzai içip yapıyor bu işleri diye düşünmekteyim artık
G serisi her zaman için çok güzel kameralara sahip oldular
G2 G3 G4 G5...
Ama g6 için çok uğraştırlar. O kadar çok uğraştılar ki daha nasıl kötü kamera yapabiliriz diye. Ve yaptılar. Hem ön hem arka.
Bu Lg bonzai içip yapıyor bu işleri diye düşünmekteyim artık
Bonzai hafif kalır mazot kafası bu.
Ya bak nasıl diyim sana. Lg g5 in kamerasına benzer bir kamera gibi ama daha kötü fakat birde bunun üzerine resmen Snapseed programı gibi yapı eklemişler yazılımsal olarak. Yani ben fotoğraf örneklerıne baktım ilk bakışta dedim ki '' Aha g5 ın kamerasına snapseed yapısını ekleyip g6 ya takmışlar'' o derece resmen ya. Hele ön kamera... Ben uzak dursun. Ekran kasa oranı yerin dibine girsin öyle kameralı telefona ben 2k vermem verdirtmem deO kadar mı kötü ya![]()
Bak V20de kamera sensörü 1/2.6 g6'da 1/3 gerisini sen düşün (bölü olduğu için sayı küçüldükçe sensör büyüyor.)O kadar mı kötü ya![]()
Ya bak nasıl diyim sana. Lg g5 in kamerasına benzer bir kamera gibi ama daha kötü fakat birde bunun üzerine resmen Snapseed programı gibi yapı eklemişler yazılımsal olarak. Yani ben fotoğraf örneklerıne baktım ilk bakışta dedim ki '' Aha g5 ın kamerasına snapseed yapısını ekleyip g6 ya takmışlar'' o derece resmen ya. Hele ön kamera... Ben uzak dursun. Ekran kasa oranı yerin dibine girsin öyle kameralı telefona ben 2k vermem verdirtmem de
Bide 3.6 k dan piayasa girdi. İşin bide acınası durumu var. 5 liralık lg g5 ın satamadıklarının kutularını açıp kulaklıklarını g6 ile bırlıkte veriyorlar
Bak V20de kamera sensörü 1/2.6 g6'da 1/3 gerisini sen düşün (bölü olduğu için sayı küçüldükçe sensör büyüyor.)
Hangisini almalıyım
Benim için önemli olan kamera ve pil performansı
Kamera'nın kötü olduğunu Donanımhaberden erdi özüuağ ilk inceleme videosunda söylüyor. Mİ5S'in bile(bile diyorum ama Xiomiler üzerinde hattga dünya üzerinde çok iyi bir sensöre sahip) sensörü daha iyiMi mix kamera rezaletmis ve tasarimdan baska cok bir olayi yokmus kaynak: @Murat Burç