S7 Edge / Xiaomi Mİ6 / LG G6

Hangisini almalıyım

• Kullanılan toplam oy
    29

inoky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hangisini almalıyım
Benim için önemli olan kamera ve pil performansı

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
S7 edge erkan da sorun var. Onun yerine S7 alınabilir
Bu arada her kim Lg G6 ya oy verdiyse... O arkadaşa patates fırlatıyorum

inoky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S7 Edge sorunları ne olacak peki çok sık mı yaşanıyor

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hepsiburada da 2500 tl ekran kasa orani icin benim icin tercih sebebi olabilirdi kronik sorunu da cikmadi ama objektif olmak gerekirse s7 edge
Adamlar amiral gemisiyiz diye çıkıyorlar.
Ön kamerası V20'den kötü. V20'de 32 bit dac var bunda yok işe bak.
G6 tamemen saçmalık.

inoky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S7 Edge de sorun yaşayınca ne yapmamız gerekiyor sorun düzeltiliyor mu? Garanti servisi hızlı çalışıyor mu ithalat garanti alıcam oyalama yapıyorlar mı

Reaksiyon puanı
258
S7 Edge de sorun yaşayınca ne yapmamız gerekiyor sorun düzeltiliyor mu? Garanti servisi hızlı çalışıyor mu ithalat garanti alıcam oyalama yapıyorlar mı
Samsung servisleri pek iyi değildir :D Yani pek hızlı çalışmaz
--- Gönderi Güncellendi ---
Aslında Mate 9 alabilirsin şık ve batarya tarafında iyi telefon.Kamera bakımında gece çekimlerinde S7 Edge'nin gerisinde kalıyor ama yine de kötü değil.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Hepsiburada da 2500 tl ekran kasa orani icin benim icin tercih sebebi olabilirdi kronik sorunu da cikmadi ama objektif olmak gerekirse s7 edge
G serisi her zaman için çok güzel kameralara sahip oldular
G2 G3 G4 G5...
Ama g6 için çok uğraştırlar. O kadar çok uğraştılar ki daha nasıl kötü kamera yapabiliriz diye. Ve yaptılar. Hem ön hem arka.
Bu Lg bonzai içip yapıyor bu işleri diye düşünmekteyim artık

M

Murat Burç

SDN Okuru
G6 serisi her zaman için çok güzel kameralara sahip oldular
G2 G3 G4 G5...
Ama g6 için çok uğraştırlar. O kadar çok uğraştılar ki daha nasıl kötü kamera yapabiliriz diye. Ve yaptılar. Hem ön hem arka.
Bu Lg bonzai içip yapıyor bu işleri diye düşünmekteyim artık
Bonzai hafif kalır mazot kafası bu.

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
O kadar mı kötü ya :D
Ya bak nasıl diyim sana. Lg g5 in kamerasına benzer bir kamera gibi ama daha kötü fakat birde bunun üzerine resmen Snapseed programı gibi yapı eklemişler yazılımsal olarak. Yani ben fotoğraf örneklerıne baktım ilk bakışta dedim ki '' Aha g5 ın kamerasına snapseed yapısını ekleyip g6 ya takmışlar'' o derece resmen ya. Hele ön kamera... Ben uzak dursun. Ekran kasa oranı yerin dibine girsin öyle kameralı telefona ben 2k vermem verdirtmem de :D
Bide 3.6 k dan piayasa girdi. İşin bide acınası durumu var. 5 liralık lg g5 ın satamadıklarının kutularını açıp kulaklıklarını g6 ile bırlıkte veriyorlar

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
Ya bak nasıl diyim sana. Lg g5 in kamerasına benzer bir kamera gibi ama daha kötü fakat birde bunun üzerine resmen Snapseed programı gibi yapı eklemişler yazılımsal olarak. Yani ben fotoğraf örneklerıne baktım ilk bakışta dedim ki '' Aha g5 ın kamerasına snapseed yapısını ekleyip g6 ya takmışlar'' o derece resmen ya. Hele ön kamera... Ben uzak dursun. Ekran kasa oranı yerin dibine girsin öyle kameralı telefona ben 2k vermem verdirtmem de :D
Bide 3.6 k dan piayasa girdi. İşin bide acınası durumu var. 5 liralık lg g5 ın satamadıklarının kutularını açıp kulaklıklarını g6 ile bırlıkte veriyorlar
Bak V20de kamera sensörü 1/2.6 g6'da 1/3 gerisini sen düşün (bölü olduğu için sayı küçüldükçe sensör büyüyor.)

O kadar kötü olduğunu bilmiyordum fikrim tamamen değişti şuan

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Hangisini almalıyım
Benim için önemli olan kamera ve pil performansı

Tabiki Samsung galaxy s7 edge 3600 mAh pil ile bir günü rahatlıkla çıkarabilir kamerada muazzam kaliteye sahip olabilirsiniz oyunlarda üstün performans sunacaktır hızlı şarj ile 1,5 saat civarı telefonuzunu tam dolum yapabilirsiniz

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Önemli olan kamera ve batarya ise tabi ki S7 edge bunlardan :D sorun varsa sorabilirsin 8.5 aydır kullanıyorum.

Mr.Robot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 aydır s7 edge kullanıyorum a5 2016 dan geçtim.Ve iyi bir araştırma yaparak bu cihazı tercih ettim.Gerçekten memnunum...Ois destekli ekran-gövde oranı iyi , pil ömrü iyi bir telefon istiyorsan tavsiye ederim(S7 almak mantıksız 400 lira daha koyun s7 edge alın)

Zaptoss02

Doçent
Reaksiyon puanı
102
  • S7 serisi kamera ve Pil de iyiler sadece bokeh efekti yok. xiamoi mi6 ve mate 9 da düşün Bokeh sana lazımsa, değilse s7 edge den şaşma

kunkami

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
xiaomi mi mix al bence xiaomi alıcaksan önerrim 2500 tl gibi bi fiyatı vardı sanırım ama s8 plus a kafa tutuyo :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Mi mix kamera rezaletmis ve tasarimdan baska cok bir olayi yokmus kaynak: @Murat Burç
Kamera'nın kötü olduğunu Donanımhaberden erdi özüuağ ilk inceleme videosunda söylüyor. Mİ5S'in bile(bile diyorum ama Xiomiler üzerinde hattga dünya üzerinde çok iyi bir sensöre sahip) sensörü daha iyi