Eski hesap22
Profesör
Ama değilBence steve jobs hayatta olsaydı bu karşılaştırma yapılamazdı bile, iphone artık fark açamıyor

Ama değilBence steve jobs hayatta olsaydı bu karşılaştırma yapılamazdı bile, iphone artık fark açamıyor
Kısıtlayıcı ama sıkıcı değil benceNote 5 kullanıcısı olarak kesinlikle s7 edge öneririm. Android artık eski android değil. Cok yol katetti. Hicbir takılma, virüs vb. sorunlar yok. Ios kısıtlayıcı ve sıkıcı bir isletim sistemi bence.
Bence de İOS bence Android kadar sıkıcı değil.Kısıtlayıcı ama sıkıcı değil bence![]()
s7 edge tabiki de...Sizce hangini almalıyım bundan önce 5s kullanıyordum artık vadesini doldurmaya başladı ilk çıktığında almıştım. Fazla oyun oynamam benim için önemli olan günlük kullanım
Aynen öyle bence kolay ve keyifli bir kullanımı varBence de İOS bence Android kadar sıkıcı değil.
Büyük bir Apple hayranı olarak söylüyorum, 6S in S7 edge yanında hiç bir şansı yok.Hala karar veremedim![]()
Benim için pek fark etmez hepsini kullanabilirim.Aynen öyle bence kolay ve keyifli bir kullanımı var![]()
Ben seçiciyimBenim için pek fark etmez hepsini kullanabilirim.![]()
Hayat şartları.Ben seçiciyim![]()