ismail4741
Öğrenci
Fiyat fark etmeksizin alıcam hangisi sizce ?
Mah ne kadar büyükse doldurması o kadar zordurMurat Burç mah değerleri bataryaların sadece dolum sürelerine mi etki ediyor ?
uzun süre dayanıklılık,günlük kullanıma etki etmiyor mu?
ve size göre şuan piyasada hangi telefonlar s7 edgeden daha önde ?
geçenlerde bir tane telefondan bahsediliyordu adını unuttum bataryası 4000 mah dıMah ne kadar büyükse doldurması o kadar zordur
S7 Edge kutu adaptörü 5V 2A yani 10 watt ve hızlı şarj modunda 9V 1.67A yani 15.03 watt 3600 mah cihazın bataryası
7 plus kutu adaptörü ise 5V 1A yani 5 watt 2900 mah cihazın bataryası
Haliyle 7 plus mah olarak geride olsa bile daha geç doluyor
Telefonlarda batarya performansına gelince
İş kağıt üstünde değil pratikte bakılır çünkü telefonun batarya performansına etki eden çok faktör var. S7 Edge 3600 mah olmasına rağmen ağır touchwiz arayüzü 2k ekran gibi sebepler batarya performansına olumsuz etki ediyor.
7 plus 1080p ekran iOS sisteminin daha tasarruflu olması nedeni ile arayı kapatıyor.
Yani olay şu s7 edge atması gereken 700mahlik farkı atamıyor ekran ve işletim sistemi izin vermiyor ama 7 plusun yine üstünde
Şuan hali hazırda bana göre S7 edge nin üstündeki tek telefon Note 7
Onuda bulmak zor o yüzden Note 7 yi saymazsak piyasanın en iyisi S7 Edge
Lenovo p1 p2 ve zenfone 2 maxgeçenlerde bir tane telefondan bahsediliyordu adını unuttum bataryası 4000 mah dı
acaba şuan bataryası en güçlü olan telefon hangisi ?
beklentin ne ? uzun süre stabil ve ios ise 7 plus android , tasarım ve kamera ise s7 edge...Fiyat fark etmeksizin alıcam hangisi sizce ?