Transistor
Profesör
Dün akşam bildiğiniz gibi S8 çıktı. Bende s7 edge almak istiyordum. Fiyatının fazla düşmesini beklemiyorum ama 100-200 Tl düşse kârdır. Ne zaman düşer? Tahminlerinizi bekliyorum 
Valla bence o fiyata S8 satılmayacak hocam.s8 belirlenen fiyattan yeterli satışı yapabilirse biraz zor düşer..
Valla bence o fiyata S8 satılmayacak hocam.
Eskiden millet İphone a zengin telefonu diye bakardı.Şimdi samsung un koyduğu fiyata bak.128 gb 7 plustan bile daha pahalı s8+.Kusura bakmayında android telefona 5000 tl para verilmez.Burada o parayı vereceğime iphone alırım sözü daha mantıklı kalıyor.ben de aynı düşüncedeyim ama belli de olmaz. ülkemizde fakir görünümlü zengin ve gösteriş meraklısı insan çok fazla var..
Dolar düşerse tüm telefonlar düşer ki düşeceğini sanmıyorum.Dolar düşerse düşer
Iphone eski iphone degil. Samsungta eski samsung degil.Eskiden millet İphone a zengin telefonu diye bakardı.Şimdi samsung un koyduğu fiyata bak.128 gb 7 plustan bile daha pahalı s8+.Kusura bakmayında android telefona 5000 tl para verilmez.Burada o parayı vereceğime iphone alırım sözü daha mantıklı kalıyor.
Eskiden millet İphone a zengin telefonu diye bakardı.Şimdi samsung un koyduğu fiyata bak.128 gb 7 plustan bile daha pahalı s8+.Kusura bakmayında android telefona 5000 tl para verilmez.Burada o parayı vereceğime iphone alırım sözü daha mantıklı kalıyor.
Ne demek istediğinizi ben anlamadım açıkçası.Iphone eski iphone degil. Samsungta eski samsung degil.
Ben verilir demedim zaten o kadar parayı vereceksem android tabanlı telefona vereceğime iphone alırım daha iyi dedim.sadece android değil hiç bir telefona o kadar para verilmez. Iphone da o kadar para etmez.
Ben soyluyordum 4000 bandinin uzerinde cikacak diyeS7 ve S7 Edge fiyatlarının bir an önce düşmesini bekliyorum bende, S8 tamam mükemmel telefon fakat o fiyat baya fazla, beklenen 4bindi adamlar 4.400den satışa çıkardı.
Samsung eskisi kadar kasmıyor çok daha gelişti. iphone da eskisi kadar stabil ve kullanışlı değil.Ne demek istediğinizi ben anlamadım açıkçası.
--- Gönderi Güncellendi ---
Fiyatı artan bir telefon hiç görmedim açıkcası.Tahminime göre talep artarsa fiyatta artışa gitmeleri bu da hepten kötü olur.![]()
Demek istediğim arz-talep meselesi anlatabildim mi?Fiyatı artan bir telefon hiç görmedim açıkcası.
Bende Almanya'dan getirtmek istiyorum düşmezse. Acaba garantisi burada oluyor mu? Bir de Gümrükten geçerken kaç TL vergi veriyoruz ?arkadaşım ıraktan 2050 tl ye getirtti.Bende önümüzdeki hafta getirtecem arkadaşa.Ülkemizde o telefonun en ucuz oalcağı fiyat 2500 küsür oda hemen olmaz.Çünkü s8 4400 ortalama fiyatıyla geleceği için s7 edge bariz düşüş olmazç