ssemihssunman
Öğrenci
Arkadaşlar ben s7 edge almayı düşünüyorum fakat aklımda bir kaç soru var. Bu telefon ne kadar süre güncelleme alır yaklaşık kaç yıl kullanırım bide androidi bir zaman sonra kasma yapar mı. Şimdiden teşekkür ederim.
Samsung Note 4 serisi ve sonrası cihazlarında yeni arayüzünü kullanıyor. Bu arayüz eskiye nazaran oldukça yenilikçi ve stabil bir yazılım. Ben hem note 4'ü hemde note 5'i en az ayrı ayrı kullandım. Note 4'ü 7-8 ay Note 5'i de 7-8 ay kadar kullandım yani totalde 16 ay kullandım, eskisi gibi kasma donma takılma ağırlaşma görmedim. Telefonun çökmesiyle karşılaşmadım. Cihazları kullandığım esnada oldukça akıcılardı ve hala akıcılar. İlgili kuluplere sorabilir görüş alabilirsin. Samsung logosunda takılıp kalması gibi sorunlar elbet her cihazda yaşanıyor. Binde 1 bile olsa yaşanıyor yaşanmıyor değil. Şuan ben iPhone 6 kullanıyorum cihazım bir teknik sorun yüzünden değiştirildi, yani iPhone'da bile bu tür teknik sorunlar yaşanmakta, teknoloji sonuçta bir nevi şans işidir.3. yıl güncelleme alacağını sanmıyorum 2 yıl anca alırsın. Ben s3 kullanıyorum telefon kanser etti. s4 s5 ve s6yı begenmemistim zaten soğudum samsungdan ama bu telefonu görünce bu sefer olmuş dedim. Ama işte yine de soru isaretleri var bazılarının telefonu sıkıntısızken diğerinin bataryasi az gidiyor yok samsung logosunda takılı kalıyor. internette böyle sikayetler baya var. böyle olunca da insanı düşündürüyor
Gerekçeleriniz ve dayanaklarınız nelerdir? Öğrenmek isterim.Samsung alma Samsung adam değildir.
KNOXGerekçeleriniz ve dayanaklarınız nelerdir? Öğrenmek isterim.
Cihaza sürekli room ve root atacaksanız zaten samsung almayın, saf android veya snapdragon cihazları tercih edin daha doğru olur. Alacak arkadaşın root atacağını sanmıyorum bu yüzden bu bir problem değildir.
Note 5 kullanıcısıBence note 5 almalısın![]()
Samsung ekran konusunda kararı kullanıcıya bırakıyor, istersen amoledi kapatıp ekranı normal telefon ekranı gibi yapabiliyorsun. En son güncelleştirmeyle bunu kaldırmadıysalar hala duruyor olmalı.Amoled ekran kullanmasa al derim de içimden gelmiyor işte..
Maximum 2 yıl güncelleme alır fazlası çok zor cyanogen mod vs kurmuyorsan adamın dibi,hammaddesidirArkadaşlar ben s7 edge almayı düşünüyorum fakat aklımda bir kaç soru var. Bu telefon ne kadar süre güncelleme alır yaklaşık kaç yıl kullanırım bide androidi bir zaman sonra kasma yapar mı. Şimdiden teşekkür ederim.