S7 edge adam mıdır ?

ssemihssunman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ben s7 edge almayı düşünüyorum fakat aklımda bir kaç soru var. Bu telefon ne kadar süre güncelleme alır yaklaşık kaç yıl kullanırım bide androidi bir zaman sonra kasma yapar mı. Şimdiden teşekkür ederim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Dostum bu cihaz alınır, 1. Yıl sıkıntısız güncelleme alırsın 2. Yıl geç güncelleme alırsın, şanslıysan 3. Yılda güncelleme alırsın ama daha sonrası almazsın. Kasma donma konusuna gelecek olursak, yeni arayüze sahip diğer cihazların kullanıcı kulüplerine bir sor çünkü o cihadlar 1. Yılını doldurdular. Ben Samdung bir telefonu (note5) en fazla 8 ay kullandım ve hiçbir kasma görmedim.

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
3. yıl güncelleme alacağını sanmıyorum 2 yıl anca alırsın. Ben s3 kullanıyorum telefon kanser etti. s4 s5 ve s6yı begenmemistim zaten soğudum samsungdan ama bu telefonu görünce bu sefer olmuş dedim. Ama işte yine de soru isaretleri var bazılarının telefonu sıkıntısızken diğerinin bataryasi az gidiyor yok samsung logosunda takılı kalıyor. internette böyle sikayetler baya var. böyle olunca da insanı düşündürüyor

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Samsung alma Samsung adam değildir.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
3. yıl güncelleme alacağını sanmıyorum 2 yıl anca alırsın. Ben s3 kullanıyorum telefon kanser etti. s4 s5 ve s6yı begenmemistim zaten soğudum samsungdan ama bu telefonu görünce bu sefer olmuş dedim. Ama işte yine de soru isaretleri var bazılarının telefonu sıkıntısızken diğerinin bataryasi az gidiyor yok samsung logosunda takılı kalıyor. internette böyle sikayetler baya var. böyle olunca da insanı düşündürüyor
Samsung Note 4 serisi ve sonrası cihazlarında yeni arayüzünü kullanıyor. Bu arayüz eskiye nazaran oldukça yenilikçi ve stabil bir yazılım. Ben hem note 4'ü hemde note 5'i en az ayrı ayrı kullandım. Note 4'ü 7-8 ay Note 5'i de 7-8 ay kadar kullandım yani totalde 16 ay kullandım, eskisi gibi kasma donma takılma ağırlaşma görmedim. Telefonun çökmesiyle karşılaşmadım. Cihazları kullandığım esnada oldukça akıcılardı ve hala akıcılar. İlgili kuluplere sorabilir görüş alabilirsin. Samsung logosunda takılıp kalması gibi sorunlar elbet her cihazda yaşanıyor. Binde 1 bile olsa yaşanıyor yaşanmıyor değil. Şuan ben iPhone 6 kullanıyorum cihazım bir teknik sorun yüzünden değiştirildi, yani iPhone'da bile bu tür teknik sorunlar yaşanmakta, teknoloji sonuçta bir nevi şans işidir.

Reaksiyon puanı
16,128
olmaz birşey al s7 edge adamın dibi kare kökü.

Reaksiyon puanı
41
Ben olsam Sony yi Samsung a tercih ederim. X performance güzel cihaza benziyor bekleyin derim :)

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Bu defa olmuş, S7 edge çok güzel bir telefon. Kıvrımlı ekran seviyorsan kesinlikle alınası bir telefon. Ben kıvrımlı ekran sevmediğim için Note 7 yi bekliyorum. Yoksa S7 edge alırdım silahından. Çok güzel görünüyor.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Cihaza sürekli room ve root atacaksanız zaten samsung almayın, saf android veya snapdragon cihazları tercih edin daha doğru olur. Alacak arkadaşın root atacağını sanmıyorum bu yüzden bu bir problem değildir.

Reaksiyon puanı
41
Ben olsam 6S Plus alırdım. Samsung çok çabuk değer kaybediyor. iPhone alamazsam da Sony ye yönelirdim.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Amoled ekran kullanmasa al derim de içimden gelmiyor işte..

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Şu an Samsung'un tasarımı en iyi telefonu...Alınabilir...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Amoled ekran kullanmasa al derim de içimden gelmiyor işte..
Samsung ekran konusunda kararı kullanıcıya bırakıyor, istersen amoledi kapatıp ekranı normal telefon ekranı gibi yapabiliyorsun. En son güncelleştirmeyle bunu kaldırmadıysalar hala duruyor olmalı.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Adam dediğin yamuk yumuk olmaz. Doğru düzgün olur.

erdemlee

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ne açıdan adam mıdır ?F/p oranı olarak mı, sistem olarak mı, donanım olarak mı, normal bir kullanıcı mı yoksa rootlayıp oc, rom atan birisi için mi ya da sık sık telefon değişen birisi için mi? Sorularına cevaben android kullanım esnasında da kasma yapar(Bu oran düştü ama yapar, yapmaz diyen varsa çıksın konuşsun.Apple'de yapar fan olarak algılamayın bit'ler artıyor, çözünürlükler artıyor, modeller artıyor).Apple gibi birkaç yıl sonrada yeni telefon sattırmak için bi cevapta Google'den gelir; bi bakarsın yeni telefon ihtiyacın doğdu.Kendi sistemlerini daha beter kastırırlar.2 yıl rahat kullanırsın gibime geliyor ama.Neyse para veririm dersen adamdır alternatifleri yok zaten ama iphone 7 ve note6 model note 7 nin çıkmasına az kaldı istersen bekle 4 ay civarı.Ayrıca Samsung'un fiyatı da çabuk düşer elmaya göre haberin olsun.Seçim senin, içinden ne geçiyorsa araştırıp onu al pişman olma sonradan.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar ben s7 edge almayı düşünüyorum fakat aklımda bir kaç soru var. Bu telefon ne kadar süre güncelleme alır yaklaşık kaç yıl kullanırım bide androidi bir zaman sonra kasma yapar mı. Şimdiden teşekkür ederim.
Maximum 2 yıl güncelleme alır fazlası çok zor cyanogen mod vs kurmuyorsan adamın dibi,hammaddesidir

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
andiorid se illa htc10 al ama ios kullanırım dersen 6s al güncelleme kasma donma düşünme

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
S7 edge adamdır. Ancak burada adamlığı tartışılacak kişi Samsung'dur. Bu baboş diye tabir edebileceğimiz cihazı güncellemelerle öldürmeyip 3-4 sene güncel tutsa desteğini tam verse nolur sanki ?