S6nin Touchwizi sizce yine sisermi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FthPls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Samsungdan pek bi beklentim yok bu konuda her modelde hızlandırdık diyorlar fakat sonuç hüsran oluyor her seferinde
Bence özellik eklemek kadar eklenen özelliğin ne kadar kullanılabilir pratikte ne kadar işe yarar olduğu düşünülüp bu da göz önüne alınarak koyulmalı diye düşünüyorum yoksa sensöründen şuyuna buyuna herşeyi ekleniyor ama son kullanıcı bu özelliklerin çoğunu kullanmıyor
Bence samsung yazılım ekibini değiştirmeli ya da cyanogen gibi firmalardan biraz destek almalı panel üretimi konusunda sharp , panasonic , sony gibi firmalardan destek alıyorlar sonuçta kullanılan teknoloji bazında.
Bu konuda da destek almaları gerekiyor

carsi41

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Halk arasında koyun deriz biz bunlara. iPhonecu koyunlar ise iSheep olarak adlandırılır.
hahahahaha iSheep iyiydi :lol:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben s6 her hangi bir sorun olacağını düşünmüyorum Note4 de touchwiz den çoğu kişi memnun s6 da dahada iyileştirdiklerini söylüyorlar

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Harbiden değişiyor kullanıcıdan kullanıcıya çevremde çoğu insanda görüyorum s2 s3 s3 mini s4 s4 mini s5 s5 mini hatta note 3 ve note 4 bunlardan hangisi olursa olsun kullanan memnun neden çünkü telefonların içi boş işimi görür diyen s2 alıyor yada s4 mini tipi hoşuna gittiyse s5 mini hava atmak isteyen de note 4 alıyor :) Açıkçası çevremde benim gibi telefon kullanan kişiye denk gelmedim adam almış daha telefonun hiçbir özelliğine bile bakmamış bilmiyorda hatta insanlar akıllı telefon alıyor daha google hesabı açmayı bile bilmeyenler var :)
O tip insanların ben akıllı telefonu zorunluluktan aldıklarını düşünüyorum piyasada eskisi kadar tuşlu telefonlardan olmadığı için istedikleri bulmaları zor oluyor herkeste dokunmatik var bende almışken bari öyle alayım düşüncesinden kaynakladığını düşünüyorum.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Samsung kendi yazılımını kendi işlemcisini üretene kadar (doğru şekilde) bi b*k olmaz.
Bir de Mussolini doğru demiş. Telefonu surf hava için alanlar var. Adamın altına giyecek donu yok ip 6 si note 4 u var. Masaya koy bu benim telefonum gibisi :) çok var böyle :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
samsung işlemci yapıyor ve telefonu masaya koymak saçma cahit ceket cebine koyuyor rahatsız etmiyor mesela...
görgüsüz ayılar gibi masaya koymayın da!

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Eskiye nazaran bence de düzeldi,tanıtımda sanırım gereksiz uygulamalarla gelmiyecek dedi Samsung öyle hatırlıyorum ama benim bildiğim Samsung Note 5/S7 tanıttığında da gene en iyi touchwiz diye kakalar :D

karabatak34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Harbiden değişiyor kullanıcıdan kullanıcıya çevremde çoğu insanda görüyorum s2 s3 s3 mini s4 s4 mini s5 s5 mini hatta note 3 ve note 4 bunlardan hangisi olursa olsun kullanan memnun neden çünkü telefonların içi boş işimi görür diyen s2 alıyor yada s4 mini tipi hoşuna gittiyse s5 mini hava atmak isteyen de note 4 alıyor :) Açıkçası çevremde benim gibi telefon kullanan kişiye denk gelmedim adam almış daha telefonun hiçbir özelliğine bile bakmamış bilmiyorda hatta insanlar akıllı telefon alıyor daha google hesabı açmayı bile bilmeyenler var :)
insanların yaptığı çok açık en önemlisi internette rahat gezenmek sonrada iyi resim çekmesi. ikinciside oyunları kasmadan oynamak. 3.side telefonun tipi. ama hedefimiz 4gb ramlı telefon facebokta daha rahat gezmek için asfghjkl

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Önceki samsung modellerine bakınca Touchwiz ' e ön yargı ile yaklaşmamız doğal. S6 ülkemize giriş yaptığın da UKT gibi videolarla bu sorularımıza yanıt buluruz ama önyargı ile yaklaşıp hüküm vermek pek doğru olmaz.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
S6'nın touchwiz'i kasacak.

Ama Note 5 çıkıp ilk önemli güncellemesini aldıktan sonra.

Arkadaşımın A5'i ile akrabamın S5'ini deneme şansı buldum. Ne kadar berbat bir şeydir bu. Android marketin hatırı sayılır bir kısmı telefonda. Önyüklü olarak.

Hele Whatsapp'ı önyüklü olarak kurmak nedir arkadaşım?

Whatsapp plus nasıl yüklenecek bunun içine (root dışında).

Eğer Samsung şu Knox'u kaldırıp model sayısını azatmaya geçmediği sürece aynı Samsung kalacak. Ne bir eksik ne bir fazla.

Touchwiz mi?

Telefon dolu görünsün diye adı duyulmamış özellikleri bile telefona yükleyip farklı bir hava yaratmaya çalışan Samsung'un zavallı ve çaresiz hali.

Şu an android piyasasında 4 gerçek var.

Xiaomi, LG (Samsung'un yerini almak adına), lenovo ve hTC. Geri kalanı boş. Sözde kalan icraatta bu dördüne yenik düşen üreticiler.
ben s4 kullanıyorum 2 yıl oldu telefon 16 gb ve rootlu ve 16 gb ı da dolu rom filanda yok neden kasmıyor sadece rehbere ve galeriye geç giriyor oda eski touchwiz kronik sorun yoksa iyi.... kasmıyor ki yrni modellerde hiç sıkıntı olmaz...

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Roota ihtiyacım olmadan 1gb boşta yatiyo benim ram. Ayrıca da 15gb sadece uygulama yüklü. Evet sapına kadar kullanana bağlı. Buna diğer telefonlar da dahil.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
bende samsung tab4 8 inç var touchwiz in kastığını hiç görmedim canavar gibi Allah nazardan saklasın bence s6 nın touchwizi kasmaz.