S6nin Touchwizi sizce yine sisermi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FthPls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar herkeze merhaba,samsung gecen gun s6 ve s6 edge adli modellerini tanitti ve yeni bi tw hazirladik dediler artik kasma sisme olmaz dediler.sizce yine kasmalar olur mu bence olmiycak ama coğu kisi olcak diyo birde sizlerin fikirlerini ve yorumlarini gormek isterim

HTC Explorer A310e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Dragonice

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsung artık akıllanmıştır diye düşünüyorum . Bence artık touchwiz sıkıntı yapmaz . Ancak son durumu telefon incelendiğinde göreceğiz . Ama bence çok güzel telefon param olsa alırdım yani :D

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3000 lirada verilmez bence s serisine note serisi 3000 hak eder ama tabiki ilk cikisi icin soyluyorum

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaslar herkeze merhaba,samsung gecen gun s6 ve s6 edge adli modellerini tanitti ve yeni bi tw hazirladik dediler artik kasma sisme olmaz dediler.sizce yine kasmalar olur mu bence olmiycak ama coğu kisi olcak diyo birde sizlerin fikirlerini ve yorumlarini gormek isterim

kardeş touchwzi en son s5 ve note 4 ile baya hızlandı çevremde kullananlar var sıkıntı yok soruyorum bazen iyi takılma şişme filan yok diyorlar ki s6 da touchwiz hem degişti hemde %40 kadar hafifledi şimdi hiç sorun olmaz merak etme.. :)

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Ben note 4 kullanıyorum exynos modeli. Lgden geçiş yaptım ve gerçekten iddia edilen hiç bi sorunla karşılaşmadım. Telefon çok temiz ve akıcı çalışıyor ki yeni touchwiz çok daha iyidir eminim. :) Herkesin de dediği gibi.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
touchwiz kasmıyor esas sorun tarayıcı,siteler ve kullanım alışkanlığı.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Önceki cihazlara göre iyi bir performansa sahip olacagi kesin ancak ben Samsung'un direk olarak bu problemi çözdüğünu sanmıyorum gene olacaktır ufak tefek sismeler en az 2 cihaz sonra bu problem çözülür şahsi kanaatim

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Benim gozlemim şu yönde touchwiz de: Kasma donma yok ancak o geçişlerde beklemeleri vs animasyonlarina yediremiyorlar yani Apple gibi o smooth geçişi saglayamiyorlar. Üzerinde fazla düşünülmeden yapılmış gibi duruyo. Sanki slayt gösterisini rastgele ayarlamissin gibi

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bi sense olamaz ama yinede biraz toparlamislardir bence

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Önceki cihazlara göre iyi bir performansa sahip olacagi kesin ancak ben Samsung'un direk olarak bu problemi çözdüğünu sanmıyorum gene olacaktır ufak tefek sismeler en az 2 cihaz sonra bu problem çözülür şahsi kanaatim
amcam s5 kullanıyor ve 1 yıla yakın oldu yani yeni çıktıgında almıştı touchwiz hakkında hiç sıkıntı yaşamadı özellikle kronik sorun olan rehber ve galeri sorunu yok....yani s5 ve note 4 deki touchwiz gayet iyi s6 daki çok daha iyi...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Touchwiz sorunu s5 modelinden sonra giderilmiştir diye düşünüyorum. Fakat 3.000 verilmez S6'ya. (Şahsi)

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Harbiden değişiyor kullanıcıdan kullanıcıya çevremde çoğu insanda görüyorum s2 s3 s3 mini s4 s4 mini s5 s5 mini hatta note 3 ve note 4 bunlardan hangisi olursa olsun kullanan memnun neden çünkü telefonların içi boş işimi görür diyen s2 alıyor yada s4 mini tipi hoşuna gittiyse s5 mini hava atmak isteyen de note 4 alıyor :) Açıkçası çevremde benim gibi telefon kullanan kişiye denk gelmedim adam almış daha telefonun hiçbir özelliğine bile bakmamış bilmiyorda hatta insanlar akıllı telefon alıyor daha google hesabı açmayı bile bilmeyenler var :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17

Aynen bak bu yorumunu begendim. Benim gibi telefon kullananini gormedim. Telefona instagram facebook whatsapp kuruyor sonra onun telefonu cok iyi. Sen dose benim gibi 8-10 sayfa uygulama 4-5 sayfa agzina kadar widget ondan sonra benim telefonuma laf et. Bosken benimkide snapdragon 800 serisi varmis gibi calisiyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
şuan z3 kullanıyorum . telden tv hiç izlemedim:D genede sağol.

z3'ün var tv izlemiyon ben izlerdim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Harbiden değişiyor kullanıcıdan kullanıcıya çevremde çoğu insanda görüyorum s2 s3 s3 mini s4 s4 mini s5 s5 mini hatta note 3 ve note 4 bunlardan hangisi olursa olsun kullanan memnun neden çünkü telefonların içi boş işimi görür diyen s2 alıyor yada s4 mini tipi hoşuna gittiyse s5 mini hava atmak isteyen de note 4 alıyor :) Açıkçası çevremde benim gibi telefon kullanan kişiye denk gelmedim adam almış daha telefonun hiçbir özelliğine bile bakmamış bilmiyorda hatta insanlar akıllı telefon alıyor daha google hesabı açmayı bile bilmeyenler var :)

google diye elektrik sobası yapsan deli satar bu tipler sayesinde...

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Aynen bak bu yorumunu begendim. Benim gibi telefon kullananini gormedim. Telefona instagram facebook whatsapp kuruyor sonra onun telefonu cok iyi. Sen dose benim gibi 8-10 sayfa uygulama 4-5 sayfa agzina kadar widget ondan sonra benim telefonuma laf et. Bosken benimkide snapdragon 800 serisi varmis gibi calisiyor.
Bırak o kadar widget eklemeyi adam aldığı telefon ekranında gelen hava durumu widgetta şehrinizi girin diyor tıklayınca onu bile ayarlamayanlar var :)

z3'ün var tv izlemiyon ben izlerdim.

google diye elektrik sobası yapsan deli satar bu tipler sayesinde...
Bunların derdi google değil bu tipler sürü piskolojisinde hareket ediyor.Telefoncuya gidiyor bakıyor hepsi samsung adam samsung alıyor adam kendisi zaten anlamıyor :)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bırak o kadar widget eklemeyi adam aldığı telefon ekranında gelen hava durumu widgetta şehrinizi girin diyor tıklayınca onu bile ayarlamayanlar var :)

Bunların derdi google değil bu tipler sürü piskolojisinde hareket ediyor.Telefoncuya gidiyor bakıyor hepsi samsung adam samsung alıyor adam kendisi zaten anlamıyor :)
Halk arasında koyun deriz biz bunlara. iPhonecu koyunlar ise iSheep olarak adlandırılır.

metalyalist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ama sorsan "alo desin yeter" diye yanıt verirler. Ulan madem telefondan beklentin "alo desin yeter" seviyesinde ne diye 2000 lira verip en son model telefon alıyorsun. Al bi nokia 3310 ömür boyu "alo" de :)

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ama sorsan "alo desin yeter" diye yanıt verirler. Ulan madem telefondan beklentin "alo desin yeter" seviyesinde ne diye 2000 lira verip en son model telefon alıyorsun. Al bi nokia 3310 ömür boyu "alo" de :)

Aynen o tiplere cok gicik oluyom onlarada bi isim bulalim yaa :D

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
S6'nın touchwiz'i kasacak.

Ama Note 5 çıkıp ilk önemli güncellemesini aldıktan sonra.

Arkadaşımın A5'i ile akrabamın S5'ini deneme şansı buldum. Ne kadar berbat bir şeydir bu. Android marketin hatırı sayılır bir kısmı telefonda. Önyüklü olarak.

Hele Whatsapp'ı önyüklü olarak kurmak nedir arkadaşım?

Whatsapp plus nasıl yüklenecek bunun içine (root dışında).

Eğer Samsung şu Knox'u kaldırıp model sayısını azatmaya geçmediği sürece aynı Samsung kalacak. Ne bir eksik ne bir fazla.

Touchwiz mi?

Telefon dolu görünsün diye adı duyulmamış özellikleri bile telefona yükleyip farklı bir hava yaratmaya çalışan Samsung'un zavallı ve çaresiz hali.

Şu an android piyasasında 4 gerçek var.

Xiaomi, LG (Samsung'un yerini almak adına), lenovo ve hTC. Geri kalanı boş. Sözde kalan icraatta bu dördüne yenik düşen üreticiler.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
S6'nın touchwiz'i kasacak.

Ama Note 5 çıkıp ilk önemli güncellemesini aldıktan sonra.

Arkadaşımın A5'i ile akrabamın S5'ini deneme şansı buldum. Ne kadar berbat bir şeydir bu. Android marketin hatırı sayılır bir kısmı telefonda. Önyüklü olarak.

Hele Whatsapp'ı önyüklü olarak kurmak nedir arkadaşım?

Whatsapp plus nasıl yüklenecek bunun içine (root dışında).

Eğer Samsung şu Knox'u kaldırıp model sayısını azatmaya geçmediği sürece aynı Samsung kalacak. Ne bir eksik ne bir fazla.

Touchwiz mi?

Telefon dolu görünsün diye adı duyulmamış özellikleri bile telefona yükleyip farklı bir hava yaratmaya çalışan Samsung'un zavallı ve çaresiz hali.

Şu an android piyasasında 4 gerçek var.

Xiaomi, LG (Samsung'un yerini almak adına), lenovo ve hTC. Geri kalanı boş. Sözde kalan icraatta bu dördüne yenik düşen üreticiler.
Haklısın. Ancak o gereksiz şeyler root ile temizlenebiliyor. Adam root atmayı vs bilmiyorsa da zaten önceki mesajlarda da dendiği gibi bi kaç şey yükleyip mutlu mesut yaşayacak telefonuyla.