Zehrazgenler
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar yeni telefon almak istiyorum ve tercihim s6 edge plus fiyatı 2400 civarı seviyelerinde. 2500 tl civarına kadar bir model düşünüyorum S6 Edge Plus yada başka bir telefon önerirmisiniz ?
S6 edge+ çok büyük değil mi yavGerçi 2500 lira bütçen varsa hepsiburada'dan s7 bakabilirsin veya biraz daha bekleyebilirseniz yakında fiyatları çok düşecek Lg ve Samsung'un o zaman s7 edge'te bakabilirsin.
Merhaba arkadaşlar yeni telefon almak istiyorum ve tercihim s6 edge plus fiyatı 2400 civarı seviyelerinde. 2500 tl civarına kadar bir model düşünüyorum S6 Edge Plus yada başka bir telefon önerirmisiniz ?
ekran boyutu sıkıntı değilse s7 al kardeşim...Merhaba arkadaşlar yeni telefon almak istiyorum ve tercihim s6 edge plus fiyatı 2400 civarı seviyelerinde. 2500 tl civarına kadar bir model düşünüyorum S6 Edge Plus yada başka bir telefon önerirmisiniz ?