S6 Edge Plus

Zehrazgenler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar yeni telefon almak istiyorum ve tercihim s6 edge plus fiyatı 2400 civarı seviyelerinde. 2500 tl civarına kadar bir model düşünüyorum S6 Edge Plus yada başka bir telefon önerirmisiniz ?

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Hiç düşünme gidip alabilirsin edge ekran istiyosan ama bence s7 daha iyi ve hepsiburadada şu an 2400 e var...

image.png

Zehrazgenler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Evet edge özelliğinden düşündüm.:) S7'de uygunmuş olabilir teşekkür ederim

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Edge ekranın ayrı bi havası var tabi :)

Zehrazgenler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Evet ama işin içine performans girince bilmiyorum yeni modeller çıkınca...

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
S6 edge+ çok büyük değil mi yav :D Gerçi 2500 lira bütçen varsa hepsiburada'dan s7 bakabilirsin veya biraz daha bekleyebilirseniz yakında fiyatları çok düşecek Lg ve Samsung'un o zaman s7 edge'te bakabilirsin.

Zehrazgenler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
S6 edge+ çok büyük değil mi yav :D Gerçi 2500 lira bütçen varsa hepsiburada'dan s7 bakabilirsin veya biraz daha bekleyebilirseniz yakında fiyatları çok düşecek Lg ve Samsung'un o zaman s7 edge'te bakabilirsin.

Büyük ama göze daha hoş geliyor:). s7 edge de mantıklı bekleyebilirim ..

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
:D Mesaj mı boş yoksa ben mi yanlış görüyorum :D

beyzauzunlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefon gerçekten güzel bir telefon kullananlardan henüz pek bir şikayet duymadım. Tasarımı gerçekten insanı cezbediyor. Fakat sen bir telefondan ne bekliyorsun önemli olan o. buna yönelik bir araştırma yapıp ona göre karar vermelisin :)

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba arkadaşlar yeni telefon almak istiyorum ve tercihim s6 edge plus fiyatı 2400 civarı seviyelerinde. 2500 tl civarına kadar bir model düşünüyorum S6 Edge Plus yada başka bir telefon önerirmisiniz ?

Merhaba,

Samsung s6 edge guzel bir urun. Fakat ayni ozellikleri daha uygun fiyata alabilmek icin samsung note 5 modelini tercih edebilirsiniz. Note 5 donanim ve sundugu ozellikler ile s6 edge ile ayni performans sonuclarini daha uygun fiyata veriyor. Aralarindaki fark birinin s-pen'i var birinin kivrimli ekrani.

Bir diger secenek ise arkadaslarin da belirttigi gibi hepsiburada'dan samsung s7 almak yonunde. Bu konuda eger hepsiburada'dan alma yonunde fiyat avantaji cok iyi. Ayni fiyata daha iyi ozellikler sunun s7 almak cok daha mantikli bir adim olur. S7, s6 edge modeline gore islemci, pil, kamera,ekran konularinda daha basarili bir urun.

YAVUZ ÇELİK

Asistan
Reaksiyon puanı
20

İyi günler. Samsung serisinde karal kıldıysanız arkadaşların dediği gibi Note 5 veya S7 veya s7 edgetercih edebilirsiniz.Ama ileri de sıkıntı yaşama durumlarınızı göz önünde bulundurmanız gerekmekte.Eğer bildiğiniz üzere samsungdaki touchwiz arayüzünden sonra bir süre sonra kasmalar oluşacağından biraz uzun ömürlü olsun diyorsanız HTC 10 var fiyatı biraz bu fiyattan yüksek ama aceleniz yoksa HTC 10 hem sağlamlık hem uzun süre sizi idare edebilecek bir telefon.Yine İşlemci ve amiral gemi bazında LG G5 var tasarımdan yana sıkıntınız yoksa onuda tercih edebilirsiniz.
Fiyat aralığında Iphone a hiç deyinmek istemiyorum belirttiğiniz gibi. Bence çok az daha bekleyip fiyatlar baya bir düşmekte hem LG, Samsung ve HTC de bunlara ayak uydurmak için fiyatı aşağılara çekecektir. Bu yüzden acele etmeyin derim çok çok 1.5-2 ay sonra kafanızdakini gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.Şimdiden hayırlı olsun.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Ya s7 ya da note 5 olabilir.S6 edge plus çok mantıklı olmaz.Fiyatı biraz fazla.Ama HTC 10 bence en uzun ömürlüsüdür.Ne yaparsanız yapın o telefon Max 2.5-3 seneye donmaya başlayacak ve bir Samsung geleneği olarak telefon unutulacak.Htc 10 en az 4 sene kullanılabilir.İlla Samsung istiyorsan ya s7 ya note 5 al sonuç olarak.

sifirbakiye

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
437
Note 6 yı görmeden yeni bir S7 cihazı almayı ertelemeyi düşünün.

Linuxvswindows

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
S7 edge performans sorunu yasanmaz cunku exynoss islemcisi o modele ozel olarak uretildiginden buglar-donmalar-kasmalar yasanmaz.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
ekran boyutu sıkıntı değilse s7 al kardeşim...

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
biraz daha para ekleyebilirsen bütçen uygunsa s7 edge al s7 yerine batarya ve tasarım olarak seni daha mutlu eder