ulanonur
Öğrenci
beyler önümüzdeki günlerde yeni telefon almayı planlıyorum bu üç telefon arasında kaldım yalnız aldığım telefonun beni 3-4 yıl götürmesi lazım öyle çok ta telefonda zaman geçiren birisi değilim sizce hangisini almalıyım ?
öyle diyorsunda onunda batarya ömrü kötü diyorlar diğerlerine göreLG g5 bu yılın amiral gemisi. 2 yıl destek verilir, özellikleri diğer yazıldığın cihazlardan daha yeni ve üstün.
Always on display modunu kapattığın zaman bataryasının daha uzun gittiğinden bahsedilmiş ama bi çantan varsa powerbank ya da lg cam plus alıp onları yanında taşıyabilirsin bu sorununu çözmeye yardımcı olacaktır.öyle diyorsunda onunda batarya ömrü kötü diyorlar diğerlerine göre
Çıkarılabilir batarya kiti olduğu için değiştirilmesi problem çıkarmaz diye düşünüyorum. Karar sizin. Şunu belirteyim s6 edge plus modelini kullandım tek elle kullanmak neredeyse imkansız. Parmaklarınız küçük ve eliniz büyükse yine bir yere kadar kullanılabiliyor.öyle diyorsunda onunda batarya ömrü kötü diyorlar diğerlerine göre
her bakımdan s6edge plus daha iyi diyorsun yaniİphone 6yı ele bir defa bu ikisi arasında şansı yok.
Daha güçlü donanım istiyorsan.
Daha iyi tasarım(bana göre) batarya ekran kamera istiyorsan s6 edge plus
ikiside 3 sene götürür en azından
bu sorunu çözdüm diyelim diğer özellikler bakımından hangisi ?Always on display modunu kapattığın zaman bataryasının daha uzun gittiğinden bahsedilmiş ama bi çantan varsa powerbank ya da lg cam plus alıp onları yanında taşıyabilirsin bu sorununu çözmeye yardımcı olacaktır.
ekranın büyüklüğünü sorun olarak görmüyorum genel anlamda özellikler donanım vsvs anlamında hangisidirÇıkarılabilir batarya kiti olduğu için değiştirilmesi problem çıkarmaz diye düşünüyorum. Karar sizin. Şunu belirteyim s6 edge plus modelini kullandım tek elle kullanmak neredeyse imkansız. Parmaklarınız küçük ve eliniz büyükse yine bir yere kadar kullanılabiliyor.
Bence performans açısından da G5 gayet iyidir.bu sorunu çözdüm diyelim diğer özellikler bakımından hangisi ?
sonradan kasma falan olur mu ? uzun ömürlü olmasını istiyorum alacağım cihazınBence performans açısından da G5 gayet iyidir.
Daha güçlü donanım g5 teher bakımdan s6edge plus daha iyi diyorsun yani
Ben şuan sıfır olarak alacak olsam g5 alırdım.ekranın büyüklüğünü sorun olarak görmüyorum genel anlamda özellikler donanım vsvs anlamında hangisidir
hangisini alırdın kendin alıyor olsan nedeniyle birlikte ?Daha güçlü donanım g5 te
daha iyi tasarım ve kamera s6 edge plusta yanlış yazmışım orayı
3 yıl falan yapacağını sanmıyorumsonradan kasma falan olur mu ? uzun ömürlü olmasını istiyorum alacağım cihazın
İphone 6 alınmaz bu saatten sonra 1 gb ram var.İphone 7 de 3 gb ram olacağı söyleniyor çok sıkıntı çekersin.Telefonu nereden alacağın da önemli örneğin hepsiburada dan 2199 tl ye galaxy s7 alabilirsin.Bu saydığın telefonların hepsinden daha iyi.beyler önümüzdeki günlerde yeni telefon almayı planlıyorum bu üç telefon arasında kaldım yalnız aldığım telefonun beni 3-4 yıl götürmesi lazım öyle çok ta telefonda zaman geçiren birisi değilim sizce hangisini almalıyım ?
tamamdır usta sağolasın3 yıl falan yapacağını sanmıyorum
ordan alabilirim ama ithalatcı garantili oluyor ben orjinal turkiye samsung yada orjinal lg garantili alacağım ithalatcı garantilide sıkıntı olucagını dusunuyorum o yüzden önerilerin neler ?İphone 6 alınmaz bu saatten sonra 1 gb ram var.İphone 7 de 3 gb ram olacağı söyleniyor çok sıkıntı çekersin.Telefonu nereden alacağın da önemli örneğin hepsiburada dan 2199 tl ye galaxy s7 alabilirsin.Bu saydığın telefonların hepsinden daha iyi.
Samsungun kendi mağazasından 2550ye aldım birazda pazarlıkla bir gez belki kampyanlı s7 bulursunordan alabilirim ama ithalatcı garantili oluyor ben orjinal turkiye samsung yada orjinal lg garantili alacağım ithalatcı garantilide sıkıntı olucagını dusunuyorum o yüzden önerilerin neler ?
ikisinde seçim hakkın olsaydı hangisini alırdın ?Ben ağır samsungcuyum bilen bilir. Zor bir seçim g5 donanım olarak en üst seviyede ama günlük kullanımda s6 edge plus aratmaz.
Açıkçası iki modelide alacağımı sanmıyorum. Belki g5 sıfır alınacaksa s7 bulunabilir 2400-2600 fiyat aralığında
O zaman bunların arasında her ne kadar tasarımı diğerlerine göre kötü olsada lg g5 alınır.Snapdragon 820 çok güçlü bir işlemci ve en az 3 sene götürür diye düşünüyorum.S6 edge plus önermem çünkü işlemci gücü ve grafik performansı açısından lg g5 in gerisinde kalıyor.S7 deseydin onu derdim ama s6 edge plus alınmaz bence.ordan alabilirim ama ithalatcı garantili oluyor ben orjinal turkiye samsung yada orjinal lg garantili alacağım ithalatcı garantilide sıkıntı olucagını dusunuyorum o yüzden önerilerin neler ?
ne gibi her açıdan usta biraz açar mısın ?LG G5. Nedenlerini belirtmeye gerek var mı? Her açıdan daha iyi. Her açıdan.
hocam tasarım benim için ikinci planda benim için önemli olan beni götürmesi uc dört yıl kasmaması sıkıntı çıkarmaması zatenO zaman bunların arasında her ne kadar tasarımı diğerlerine göre kötü olsada lg g5 alınır.Snapdragon 820 çok güçlü bir işlemci ve en az 3 sene götürür diye düşünüyorum.S6 edge plus önermem çünkü işlemci gücü ve grafik performansı açısından lg g5 in gerisinde kalıyor.S7 deseydin onu derdim ama s6 edge plus alınmaz bence.
usta g5 ile ilgili baya bir video izledim moduler kısmını düşürmediğin sürece ki birkaç düşürmeyede sıkıntı çıkarcağını sanmıyorum ki ona görede korumalı bi kap aldıkmı tamamdır benceHemen açayım. İphone 6 artık eskidi. 1GB ram yetmiyor ios olsa da. s6 edge plus ise sd kartı yok, ayrıca bak kardeşim snapdragon 820 aşırı performanslı bir işlemci. Aşırı performanslı. Kamerada geniş açısı olsun ( video dışında ) ter türlü g5 daha iyi olacaktır. Tasarım tamamen kişisel şahsen ben beğenmiyorum ama pili de always on u kapatırsan emin ol samsung un o aşırı şarj yiyen arka plan uygulamaları lg de olmadığı için çook daha iyi batarya ömrü alırsın. Dayanıklıkta modüler kısmı arada sorun çıkartabilse de yere düştüğü zaman s6 gibi paramparça olmayacaktır.
son olarak yeni bir yorum okudum adam yazmış g5 en fazla 2 yıl gider androıd 8 kaldıramaz falan rootlaman gerekir demiş sen ne diyosunAynen bence en mantıklısı bu.