S
Sporcu4503
SDN Okuru
Bende ultra güç kullandıktan sonra oldu galiba
Çok teşekkürler sorun çözüldüArkadaşlar samsung bugün itibariyle galaxy App store da "QuickPanel Store" adında bir programla bahsi geçen sorunu gidermiş bulunuyor. Galaxy app storedan bu programı indirip yenile düğmesine basbasıyorsunuz ve "uygulama kaldırılacak" şeklinde bir mesaj çıkıyor. Tamam deyip yukarıdan tepsiyi hafifçe kaydırıp indiriyorsunuz ve bir hevesle düzenle butonuna bastığınızda bu sinir bozucu problemin ortadan kalktığını görmenin vermiş olduğu heyecanla shiftdelete foruma gelip bu mesajı yazıyorsunuzHadi cümleten geçmiş ola
![]()
Çok teşekkürler [emoji1]Arkadaşlar samsung bugün itibariyle galaxy App store da "QuickPanel Store" adında bir programla bahsi geçen sorunu gidermiş bulunuyor. Galaxy app storedan bu programı indirip yenile düğmesine basbasıyorsunuz ve "uygulama kaldırılacak" şeklinde bir mesaj çıkıyor. Tamam deyip yukarıdan tepsiyi hafifçe kaydırıp indiriyorsunuz ve bir hevesle düzenle butonuna bastığınızda bu sinir bozucu problemin ortadan kalktığını görmenin vermiş olduğu heyecanla shiftdelete foruma gelip bu mesajı yazıyorsunuzHadi cümleten geçmiş ola
![]()
Samsung bu sorun için bi uygulama yükledi storea sorun o şekilde çözülüyorÖncelikle selamlar;
Bende aynı soruna çare ararken sorunumu çözdüm ve sizlerle paylaşmak için foruma üye oldum.[emoji3]
Sorunu aynen şöyle giderdim;
Ana ekranda ekranı aşağıya kaydırıp sağ üst köşeden düzenle dedikten sonra üst tarafta kullanmış olduğum kısayollardan 2 - 3 tanesini aşağıya taşırken mobil veri aşağıda kendiliğinden çıktı ve mobil veriyi tekrar yukarıya taşıdım
:clap: