S6 bildirim paneli kaybolan veri baglantisi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bendede s6 edge var bendede 3 tane yer silindi bütün s6 ve s6 edge lerde aynı gün oldu (güncellemeniz geldiği gün)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de s6 var cuma günü telefon elimdeyken mobil veri kayboldu bazı forumlarda fabrika ayarlarına geri dönüş yaptığım halde gelmedi diyenler var bilmiyorum güncelleme bekliyorum parayla rezil olmak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
verı kullanımına gırın uste mobıl verı var kapatıp yada acabılıyosunuz

yalcın06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
444 7 711 samsung servıs aradım aynı sorun bende iletdim s6 edge kullanıyorum verı sımgesı sorunu yasadım dun ıtıbarı ıle dedım fabrıka ayarlarına donun dıorlar guncelle gelcekmı dıyorum bız sızı arıcaz felan dıyıp gecıstırıyolar yanı anlıcanız telefon ılk gunku guncellmeyı kullancaksınız yenı guncelleme edındıkçe bu sorunla karsıalsıcagız arkadasşlar!!..!

hakanefeturgut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fabrika ayarlarına dönsen bile en son ki güncellemeyi koruyarak fabrika ayarlarına geri döner

yalcın06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten onlarda guncellem sorun farkındalar samsung musterı hızmetlerındekı adam dıor kı 2-3 gundur bu sorun ıcın arıyolar sureklı telefonlara yolladıkları guncellemeler sorunlu adam gıbı guncelleme yollamadıklarından..

yalcın06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARKADAŞLAR SORUN ÇÖZMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKEN [TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="colspan: 3"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
Bu link'teki apk kurun http://forum.xda-develo...id=3361833&d=1434268293 ve simge geldikten sonra silin kesin çözüm
s6.gif

Paylaş BEN SUAN DENEDIM REST ATTIM ACTIM S6 EDGE MOBIL VERI SIMGESI GERI GELDI 2 GUNDUR UGRASIYODUM SORUN COZDUM..!
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[/TD]
[/TR]
[TR]
Bu link'teki apk kurun http://forum.xda-develo...id=3361833&d=1434268293 ve simge geldikten sonra silin kesin çözüm
s6.gif

Paylaş

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[/TD]
[/TR]
[TR]
s6.gif

Paylaş

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[/TD]
[/TR]
[TR]
s6.gif

Paylaş

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[/TD]
[/TR]
[TR]
s6.gif

Paylaş

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hakanefeturgut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şöyle bir sıkıntı var bildirim panelinde toplam 17 tane kısayol olması lazım bu sorun ile 14e düştü. Mobil veri bağlantısı geldi bende de ama sorun daha devam ediyor oda kayıp olan 2 kısayol

yalcın06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben sadece mobıl verı sımgesı sorunluydu dıgerlerın bılemem hakan..!

samsung son guncellemesınde olusan sorun ancak yenı guncelleme yaparlarsa duzelır bu lınk ıle mobıl verı sımgesı getırmekde bı basarı zaten acılan konuda bu sorun ıle ılgılı mobıl verı sımgesı sorunu dıye acılmıs bı KONU burası :D :D

multiWindow Toggle programı indir kur çoklu pencere açildim mobıl veri simgesı gelıyor !!!

mtokgoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Rusyada yaşıyorum. Telefonu da buradan aldım. aynı sorun bende de var. global bir sorun gibi. :(

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Samsungun yaptığı .tan düzeltmelerden biri

tuncayaltin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Fabrika ayarlarına dönünce düzeliyor. kısayollar geri dönüyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar samsung bugün itibariyle galaxy App store da "QuickPanel Store" adında bir programla bahsi geçen sorunu gidermiş bulunuyor. Galaxy app storedan bu programı indirip yenile düğmesine basbasıyorsunuz ve "uygulama kaldırılacak" şeklinde bir mesaj çıkıyor. Tamam deyip yukarıdan tepsiyi hafifçe kaydırıp indiriyorsunuz ve bir hevesle düzenle butonuna bastığınızda bu sinir bozucu problemin ortadan kalktığını görmenin vermiş olduğu heyecanla shiftdelete foruma gelip bu mesajı yazıyorsunuz :) Hadi cümleten geçmiş ola :)

umutsavasim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar samsung bugün itibariyle galaxy App store da "QuickPanel Store" adında bir programla bahsi geçen sorunu gidermiş bulunuyor. Galaxy app storedan bu programı indirip yenile düğmesine basbasıyorsunuz ve "uygulama kaldırılacak" şeklinde bir mesaj çıkıyor. Tamam deyip yukarıdan tepsiyi hafifçe kaydırıp indiriyorsunuz ve bir hevesle düzenle butonuna bastığınızda bu sinir bozucu problemin ortadan kalktığını görmenin vermiş olduğu heyecanla shiftdelete foruma gelip bu mesajı yazıyorsunuz :) Hadi cümleten geçmiş ola :)
Çok teşekkürler sorun çözüldü ;)

hakanefeturgut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkürler [emoji1]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar gerek yok yazıyı okuyun
Galaxy Apps üzerinden “Quik Panel” Uygulamasını indirmeniz gerekmektedir.
Yenile butonuna bastından sonra Bildirim paneli yenilenmiş olup Mobil veri tekrar aktif olacaktır. Uygulama işlemi bitrdikten hemen sonra kaldırılsın mı diye soru soracaktır ve onayı verdiğimiz zaman otomatik olarak cihazdan silinecektir.

mQs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle selamlar;
Bende aynı soruna çare ararken sorunumu çözdüm ve sizlerle paylaşmak için foruma üye oldum.:biggrin:

Sorunu aynen şöyle giderdim;
Ana ekranda ekranı aşağıya kaydırıp sağ üst köşeden düzenle dedikten sonra üst tarafta kullanmış olduğum kısayollardan 2 - 3 tanesini aşağıya taşırken mobil veri aşağıda kendiliğinden çıktı ve mobil veriyi tekrar yukarıya taşıdım

:clap:

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Öncelikle selamlar;
Bende aynı soruna çare ararken sorunumu çözdüm ve sizlerle paylaşmak için foruma üye oldum.[emoji3]

Sorunu aynen şöyle giderdim;
Ana ekranda ekranı aşağıya kaydırıp sağ üst köşeden düzenle dedikten sonra üst tarafta kullanmış olduğum kısayollardan 2 - 3 tanesini aşağıya taşırken mobil veri aşağıda kendiliğinden çıktı ve mobil veriyi tekrar yukarıya taşıdım

:clap:
Samsung bu sorun için bi uygulama yükledi storea sorun o şekilde çözülüyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kafaya takmıştım S6 Edge kullanıcısıyım ama problem çözüldü.sağolun