S5 Mini mi? Alpha mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brtmngn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

brtmngn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yeni telefon alacam da kararsız kaldım. Alpha'nın kasası iyi şarjı az, S5 Mini'nin şarjı iyi. Yani kullananlar, bilgisi olanlar yardım edebilirse sevinirim.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
İlla ikisinden biri diyorsan kesinlikle alpha.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Her iki telefonda sikintili telefonlar hem performans bakımından hemde kullanım ve destek güncelleme bakımından Samsnungun A serisi telefonlarina baka bilirsiniz hem tasarim olarak hemde güncelleme sarj destek konularinda yeni telfeonlar oldugu için sıkıntı olmayacaktır fiyat konusunda da dediğiniz telefonlarla aynı aralıktalar ancak Samsung dişinda telefon dusunurseniz O fiyat aralıgında Sony nin ve Lg nin daha güzel telefonlari var

Alperen Atalay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Alpha da şarja fazla takılma çünkü samsung kendi işletim sistemini kullanarak sıkıntıyı ortadan kaldırmış iki arasında tabii ki alpha ama biraz daha verebilirim dersen git bi iphone 5s al rahat et derim.

iyi forumlar

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2sinide alma fiyat araligini soylersen yardimci olabiliriz

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Illa ikisinden biri olacaksa Alpha ezer geçer miniler sony dışında çöptur verilmez para

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Z3 Compact o fiyat segmentine göre en iyisi kendi alanında

brtmngn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevaplarınız için teşekkürler. Bu durumda Alpha'yı düşünecem.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Auidi a5le bugatti veyron karşılaştırması gibi olmuş :D

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
öncelikle bu ikisi arasında just alpha :) ama şarj sıkıntısı var illa samsung dersen s5 note 3 4, lg olarak g2 g3 , sony z3. mini alma hiç destek yok .

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
öncelikle bu ikisi arasında just alpha :) ama şarj sıkıntısı var illa samsung dersen s5 note 3 4, lg olarak g2 g3 , sony z3. mini alma hiç destek yok .
Hiç destek yok derken ? Sony xperia z ye bile 5.0 lolipop vereceğini duyurdu z3 compact a mı vermeyecek :dirol:

drkutay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aklına hangisi yatıyorsa onu al derim.Git mağazaya bak incele telefonları şarjmış güncellemeymiş bu kadar takıntılı olma bu arada z3 compact kullanıyorum bi harika telefon

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar yeni telefon alacam da kararsız kaldım. Alpha'nın kasası iyi şarjı az, S5 Mini'nin şarjı iyi. Yani kullananlar, bilgisi olanlar yardım edebilirse sevinirim.
2 sinden biri dersen alpha ama güncelleme gelmeyebilir ara model ama z3 compact derim ben 2 sinede 10 basar.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Galaxy Alpha ' ya gidip 1600 tl veren adamın ya parası çoktur ya da kafası kıyaktır :mrgreen: Z3 Compact var iken Alpha komikkkk :4: 1860 MAh batarya ile Samsung bizimle maytap geçiyor siz hala ALPHA diyonuz ....

gurtug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S5 mini kullanıyorum sorun yok gayet güzel hızlı ama yanlış değilsem telefon galiba s4mini ye göre işlemcisi daha düşük S5 mini 1400mhz S4 mini 1700mhz onun dışında diğer özellikleri gayet iyi ama alpha alma bence çünkü her ay 50 telefon çeşidi çıkaran samsung alpha gibi yaygın olmayan bir telefonda zamanla unutulur gider (alpha hakkında hiç bilgim yok)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hiç destek yok derken ? Sony xperia z ye bile 5.0 lolipop vereceğini duyurdu z3 compact a mı vermeyecek :dirol:
S5 mini'ye nisan ayında android 5.1 verilmesi planlanıyor ama alpha yok galiba :(

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
S5 mini kullanıyorum sorun yok gayet güzel hızlı ama yanlış değilsem telefon galiba s4mini ye göre işlemcisi daha düşük S5 mini 1400mhz S4 mini 1700mhz onun dışında diğer özellikleri gayet iyi ama alpha alma bence çünkü her ay 50 telefon çeşidi çıkaran samsung alpha gibi yaygın olmayan bir telefonda zamanla unutulur gider (alpha hakkında hiç bilgim yok)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

S5 mini'ye nisan ayında android 5.1 verilmesi planlanıyor ama alpha yok galiba :(
S5 Mini : Exynos Quad-core 1.4 GHz Cortex-A7 işlemci S4 Mini : 1.7 Ghz Snapdragon s400 Dual Core ile geliyor. Anlayacağın çekirdek hızlarına takılma , çekirdek sayılarına bak....

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
s4 s5 mini gibi telefonlar alma güncelleme vermiyorlar. Samsungda güncelleme istiyorsan s4 s5 note 3 4 gibi al . Alpha özel bi telefon o kasa başka telde işlemcisi vs gayet iyi tek sorun pil . z3 compact alınabilir tabiki tasarım herkese özeldir. arkadaş s5 mini alpha mı diye sorduğundan dolayı alpha