Hiç destek yok derken ? Sony xperia z ye bile 5.0 lolipop vereceğini duyurdu z3 compact a mı vermeyecek :dirol:öncelikle bu ikisi arasında just alphaama şarj sıkıntısı var illa samsung dersen s5 note 3 4, lg olarak g2 g3 , sony z3. mini alma hiç destek yok .
arkadaş mini alma derken s5 mini alma diyor heraldeHiç destek yok derken ? Sony xperia z ye bile 5.0 lolipop vereceğini duyurdu z3 compact a mı vermeyecek :dirol:
2 sinden biri dersen alpha ama güncelleme gelmeyebilir ara model ama z3 compact derim ben 2 sinede 10 basar.Arkadaşlar yeni telefon alacam da kararsız kaldım. Alpha'nın kasası iyi şarjı az, S5 Mini'nin şarjı iyi. Yani kullananlar, bilgisi olanlar yardım edebilirse sevinirim.
S5 mini'ye nisan ayında android 5.1 verilmesi planlanıyor ama alpha yok galibaHiç destek yok derken ? Sony xperia z ye bile 5.0 lolipop vereceğini duyurdu z3 compact a mı vermeyecek :dirol:
S5 Mini : Exynos Quad-core 1.4 GHz Cortex-A7 işlemci S4 Mini : 1.7 Ghz Snapdragon s400 Dual Core ile geliyor. Anlayacağın çekirdek hızlarına takılma , çekirdek sayılarına bak....S5 mini kullanıyorum sorun yok gayet güzel hızlı ama yanlış değilsem telefon galiba s4mini ye göre işlemcisi daha düşük S5 mini 1400mhz S4 mini 1700mhz onun dışında diğer özellikleri gayet iyi ama alpha alma bence çünkü her ay 50 telefon çeşidi çıkaran samsung alpha gibi yaygın olmayan bir telefonda zamanla unutulur gider (alpha hakkında hiç bilgim yok)
- - - Mesaj Güncellendi - - -
S5 mini'ye nisan ayında android 5.1 verilmesi planlanıyor ama alpha yok galiba![]()