S5 i satıp hangi telefonu almalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Gerçekten bu sefer tecrübene hayran kaldım.IOS ve ROM ne alaka ?

Apple kullanmayan , Apple'ın stabilitesini,zarifliğini bilemez.Bu öyle teknosaya girip telefona bakıp çıkmaya benzeyen iş değil ki.Apple kendine kapalı bir teknoloji izlemesine rağmen , gerçekten müthiş işler çıkartabiliyor.Şuan bırak 5S'i , 4S bile alınabilir.Tabi o tercihe ve kullanacak kişiye bağlı.

@oguzcanpasa 5S alabilirsin.Diyorsan 5S eskiyecek , Iphone 6 alabilirsin.
IOS'a rom mu kurulur demek istedim anlamadın ki Technopat Sosyal'e beklerim kendine çok güveniyorsan telefon almak için Teknosa'ya sormam kendim incelerim forumlara sorup alırım o kadar küçük değil ;) neyse çok iyi bir android kullanıcısıyım çevremde bir sürü kişi iphone kullanıyor bazen onlarda alıp bende kullanıyorum incelemeler seyrediyorum forumlarda geziyorum Apple dünyanın en iyi telefon üreticisi bencede bu böyle ama 5sten aşağı zaten alınmaz bu donanımla nereye kadar apple?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
IOS'a rom mu kurulur demek istedim anlamadın ki Technopat Sosyal'e beklerim kendine çok güveniyorsan telefon almak için Teknosa'ya sormam kendim incelerim forumlara sorup alırım o kadar küçük değil ;) neyse çok iyi bir android kullanıcısıyım çevremde bir sürü kişi iphone kullanıyor bazen onlarda alıp bende kullanıyorum incelemeler seyrediyorum forumlarda geziyorum Apple dünyanın en iyi telefon üreticisi bencede bu böyle ama 5sten aşağı zaten alınmaz bu donanımla nereye kadar apple?

Arkadaşım ne huysuzsun kafa tutana technopata gel diyorsun bak gelirim dağıtırım orayı. Bütün forumun huzurunu kaçırmışsın konuları okuyorum hep sen! Technopat babanın mı da böyle kendine güveniyorsun?

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Arkadaşım ne huysuzsun kafa tutana technopata gel diyorsun bak gelirim dağıtırım orayı. Bütün forumun huzurunu kaçırmışsın konuları okuyorum hep sen! Technopat babanın mı da böyle kendine güveniyorsun?
Gel dağıt orası çok düzenli her gün ban yersin herkes kafasına göre konuşamaz ben burda reklam yapmıyorum SDN'de çok iyi bir yer bir çok insan var fazlasıyla yardımcı oluyorlar Technopat eleştirilicek bir forum evet forumda gez cevaplarımda yanlışlık buluyorsan alıntı yap cevaplayayım neyse konu dışına çıkıyoruz.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Gel dağıt orası çok düzenli her gün ban yersin herkes kafasına göre konuşamaz ben burda reklam yamıyorum SDN'de çok iyi bir yer bir çok insan var fazlasıyla yardımcı oluyorlar evet forumda gez cevaplarımda yanlışlık buluyorsan alıntı yap cevaplayayım neyse konu dışına çıkıyoruz.

Bence de sen git babanın çayırlarında otlan bizim buralar.

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5

"If it's not an iPhone, it's not an iPhone"
Android ile iOS karşılaştırılamaz. Aynı özelliklerdeki biri iPhone, diğeri Android iki cihazı karşılaştırırsan iPhone 4-5 kat hızlı çıkar. Diğer markalar Apple ile aynı hızda olmak için ekstra özelliklrr koyuyorlar.

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
uydurma iSheep o masal defalarca kanıtlandı... geçmişte ram ve depolama birimini kötü seçtiklerinden kötü izlenim veriyordu... asıl yavaş olan iPhone çöpleridir...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
uydurma iSheep o masal defalarca kanıtlandı... geçmişte ram ve depolama birimini kötü seçtiklerinden kötü izlenim veriyordu... asıl yavaş olan iPhone çöpleridir...

S6 vs 6 yapmanı öneririm. 5 Gb RAM koyun yine de i6 alır (sistem kaliteli kardeşim)

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
O

Öncelikle Technopat Sosyal hakkında çok doğrusun , gayet kendibe uygun bir mekana yerleşmişsin.Görende Technopat'ı babanın mekanı sanacak.Technopattan ban yesemde umrumda olmaz sevinirim bile.

Ve @Lazzz 'ın dediği gibi hayatında Apple ürünü alıp kullandın mı ? Ayrıca İnceleme izlemekle usta olunmuyor dostum.Kullanacaksın , şuanki telefonumla 1 sene doldurdum daha önce 3 sene 4 kullandım ben pek sıkıntı yaşamadım vallahi.İnceleme izlemedim sanırım hatam olabilir bak.

Apple zaten kendi seçtiği donanıma göre işletim sistemi yazıyor :mrgreen: Windowstan başka muhteşem işletim sistemi yok tüm Technopat için yanlış mıyım.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=449473]Can-K.[/MENTION] Arkadaş technopattan soğuttu beni. Ha ayrıca [MENTION=462155]enesyuksel[/MENTION] ben lise 1 de apple'a başladım. Apple'a başlamadan önce ben de sevmiyordum ama bu fikrim değişti. Babam i6 ben i5S ve ipad air kullanıyorum. Şu an çekmecemde bir de 4s var hepsinden de memnunum.

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Ortamı germeyelim Iphonelar çok iyi cihazlar dünuyanın enleri onlar herkesin yorumu farklı olabilir apple gayet başarılı gidiyor android daha da eksiği var.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Öncelikle Technopat Sosyal hakkında çok doğrusun , gayet kendibe uygun bir mekana yerleşmişsin.Görende Technopat'ı babanın mekanı sanacak.Technopattan ban yesemde umrumda olmaz sevinirim bile.

Ve @Lazzz 'ın dediği gibi hayatında Apple ürünü gördün mü ? Ayrıca İnceleme izlemekle usta olunmuyor dostum.Kullanacaksın , şuanki telefonumla 1 sene doldurdum daha önce 3 sene 4 kullandım ben pek sıkıntı yaşamadım vallahi.İnceleme izlemedim sanırım hatam olabilir bak.

Apple zaten kendi seçtiği donanıma göre işletim sistemi yazıyor :mrgreen: Windowstan başka muhteşem işletim sistemi yok tüm Technopat için yanlış mıyım.
Ben tüm Technopat adına konuşmuyorum herkes farklı yorumlayabilir Technopat donanım olarak daha iyi ayrıca kendi donanımıyla en uyumlu işletim sistemini yazan Apple bunu herkes biliyor neyse halen onu dışı.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
androit te tek markanın ona yugun üretilen cihazlarına olsaydı oda ios gibi akıllı uslu olurdu.

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
dünyanın en iyi cihazı filan değil NOKIA nasıl cent hesabıyla donanımı kuruyorsa Apple'da aynı sadece ram biraz artmış o kadar... işlemcileri hala hakaret...

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
dünyanın en iyi cihazı filan değil NOKIA nasıl cent hesabıyla donanımı kuruyorsa Apple'da aynı sadece ram biraz artmış o kadar... işlemcileri hala hakaret...
Apple da verimlilik hakim iphone 6 işlemcisi ile s6 işlemcisi karşılaştır günümüzde tek çekirdek performansı önemli ve apple kendi çift çekirdeğiyle dünyaya meydan okuyor.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17

Sende haklısın.Sen kalk A6,A7 diye donanım üret , sonra da cent hesabına düş.Maclerdeki i5,i7 falanda çöp.Bu kadar insan bir şey bilmiyor.

iSheepiz hepimiz , o yüzden 2 senedir Samsung tablet kullanıyorum.O yüzden sistemime Linux yüklemiştim.Burada Apple'ın cihazlarının stabil olduğunu söyleyen herkez haksız mı ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bu kadar tartışma yeter. 2.5 3 yıldır telefonlarla uğraşıyorum keşke kafamda ki bilgileri direk aktarabilsem şu bilgisi olmayan fakat her şeyi bilip konuşanlara. Evet haklı deseler keşke. Fakat böyle yazarak hiç bir şey çözülmüyor, çünkü karşılıklı saygı ve tartışma ortamı yok.

Allahım sen bizi telefon hakkında hiç bir şey bilmeyip her şeyi bildiğini idda edenlerden koru yarabbi.

http://forum.shiftdelete.net/telefon-tavsiyeleri/423031-iphone-5s-vs-lg-g4-sizce-hangisi.html

Bu arada bu konuya göz atabilirsiniz. Hem g4 hem 5s kullanıcısıyım son aldığım karar g4, sebeplerini açıklamıştım.

Hem anlatılıcak çok şey var, iphonedan ios'dan anlamayıp boş boş atıp tutan insanlara artık bir nefret beslemeye başladım.

Neymiş efendim yeni ios sürümleri stabiliteyi ve kararlılığı bozuyormuş? peki 4 yada 4s'in donanımı ve performansı ile 5s yada 6'nın donanımı ve performansı bir mi?

Iphone 4 5 yıl güncelleme aldı (o donanımla) ve hala ayakta. Hangi 5 yıllık android telefon güncelleme aldı 5 yıl boyunca ve hala ayakta? 4 gibi çalışabiliyor?

Bu insanalar düşünemiyormu acaba? 4 gibi bir telefon 5 yıl güncelleme alıp dayandıysa 5s yada 6 gibi telefonlar daha uzun süre güncelleme alıp daha uzun süre stabil bir şekilde çalışıcaklardır 4 ve 4s'e göre? bunu cidden düşünmeden direk kötüleme yapın. Zaten belli yok arkadaşımdan kullandım yok efendim forumlarda gördüm, inceleme izledim. Ha oldu inceleme ile telefon uzmanı oldunuz tebrikler. Ben 1 yıl kullandım 5s'i de konuşabiliyorum siz kaç tane inceleme izlediniz bakalım? benim kadar değil tabi ki :)

Neyse söylenecek çok söz varda konuyu kapatmak ve tartışmayı bitirmek en doğurusu. Belki o her bildiğini okuyan arkadaşlarımız yazdıklarımı öğrenmek amaçlı okuyup bir şeyler kapmışlardır umarım.

İyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...