S5 i satıp hangi telefonu almalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguzcanpasa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung Galaxy s5 im var gayette temiz, ama yavaşlığından dolayı değiştirmek istiyorum.Malumunuz android 5.0 ile herşeyi b*ka sardı.Düşündüklerim LG G4, İPhone 5s, HTC M9 sizce hangisini almalıyım?Ve sizin önerdiğiniz başka bir telefon varmı?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Samsung Galaxy s5 im var gayette temiz, ama yavaşlığından dolayı değiştirmek istiyorum.Malumunuz android 5.0 ile herşeyi b*ka sardı.Düşündüklerim LG G4, İPhone 5s, HTC M9 sizce hangisini almalıyım?Ve sizin önerdiğiniz başka bir telefon varmı?

G4 ya da 5S almalısın

kbrgnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Htc m9 samsung s6 ve iphone 6 karşılaştırma videosunu izlemiştim. HTC çok yavaş kalmıştı. İsterseniz izleyin, bu tarz videolar fikir verebilir.

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
M9 ısınıyor alınmamalı G4 alabilirsin, 5s almamalısın 6s çıkacak ve oda yavaş yavaş 4s gibi olacak.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
m9 önermem ısınıyor kamerası iyi değil rakiplere göre bence g4 yada s6 al s6 da ilerde yavaşlama olcagını sanmıyorum daha önce iphone kullanıp memnun kaldıysanda 5s e bak ayrıca bende s4 var bende bile gayet hızlı s5 i nasıl yavaşladı bendede 5.0.1 var....

- - - Mesaj Güncellendi - - -

5S daha 3 sene yaşar EN AZ
maxımum 2 yılı var sonra güncelleme gelmez...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
m9 önermem ısınıyor kamerası iyi değil rakiplere göre bence g4 yada s6 al s6 da ilerde yavaşlama olcagını sanmıyorum daha önce iphone kullanıp memnun kaldıysanda 5s e bak ayrıca bende s4 var bende bile gayet hızlı s5 i nasıl yavaşladı bendede 5.0.1 var....

- - - Mesaj Güncellendi - - -

maxımum 2 yılı var sonra güncelleme gelmez...

Hayır bence hala gideri var bak adamlar 4S ye ios 9 getiriyor

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
iphone 5 ten g4 e geçtim sonra bi 5s vardı evde boşta kullanıyım dedim direk bıraktım. Küçük ekrana geri alışmak çok zor bence g4 al.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
tamam işte 4s e ios 9, 5 e ios 10, 5s e ise ios 11 son. etti 2 yıl ayıktınmı? ;)....

Hesaplara göre 4s ios 8 alacaktı en son ama :)
İphone 4 ios 7 de kaldı. 4s en son 8 alması beklenirken tim amca 9 da veriyor sen ayıktın mı ;) yani 5s in hala gideri var.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Hesaplara göre 4s ios 8 alacaktı en son ama :)
İphone 4 ios 7 de kaldı. 4s en son 8 alması beklenirken tim amca 9 da veriyor sen ayıktın mı ;) yani 5s in hala gideri var.
9 u keyfine vermiyot ios 9 la 4s i bitirecek çöküşe geçirecek inanmassan 4s de 9 u bekle dene.....

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Apple, hiçbir iPhone'u batırmadı, batırmıyor ve batırmayacak. Şu an iOS 7.1.2 yüklü iPhone 4'ten yazıyorum. Stabilite sorunu yok. Ayrıca iOS 9 çok hafif olacak. Şu an Beta'da olduğu için kötü. iOS 9 Public Beta 3 yüklü iPad Mini'm var. Tahmin ettiğimden daha az sorunlu. Ki iPad Mini (1. Jenerasyon) özellikleri iPhone 4S ile neredeyse aynı. A9, 512 MB RAM, vs. Fakat 5S almayın derim. Bir ay sonra iPhone 6S çıkınca iPhone 6'nın fiyatı şu anki 5S fiyatına inecek. O zaman iPhone 6 alırsınız. Yani şu an 5S alırsanız, büyük kazık yersiniz. Bence aceleniz yoksa bir ay sonra (iPhone 6S çıkınca) iPhone 6 alın. Aceleniz varsa kesinlikle 5S derim. Android en fazla 3 yıl sonra kasar. 5 yıllık iPhone (iPhone 4) çok az kasıyor.

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Apple, hiçbir iPhone'u batırmadı, batırmıyor ve batırmayacak. Şu an iOS 7.1.2 yüklü iPhone 4'ten yazıyorum. Stabilite sorunu yok. Ayrıca iOS 9 çok hafif olacak. Şu an Beta'da olduğu için kötü. iOS 9 Public Beta 3 yüklü iPad Mini'm var. Tahmin ettiğimden daha az sorunlu. Ki iPad Mini (1. Jenerasyon) özellikleri iPhone 4S ile neredeyse aynı. A9, 512 MB RAM, vs. Fakat 5S almayın derim. Bir ay sonra iPhone 6S çıkınca iPhone 6'nın fiyatı şu anki 5S fiyatına inecek. O zaman iPhone 6 alırsınız. Yani şu an 5S alırsanız, büyük kazık yersiniz. Bence aceleniz yoksa bir ay sonra (iPhone 6S çıkınca) iPhone 6 alın. Aceleniz varsa kesinlikle 5S derim. Android en fazla 3 yıl sonra kasar. 5 yıllık iPhone (iPhone 4) çok az kasıyor.
Biz zaten batırıyo demiyoruz;) performans ve stabilite azalıyor nasıl stabilite sorunu yok arkadaşımda 5s var ve IOS 8'den sonra performans düşüklülüğü meydana geldi ve ısınıyor da Android kasmaz biz istediğimiz romu kurabiliyoruz esir değiliz ;) şuan G4 alabilirsin.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Biz zaten batırıyo demiyoruz;) performans ve stabilite azalıyor nasıl stabilite sorunu yok arkadaşımda 5s var ve IOS 8'den sonra performans düşüklülüğü meydana geldi ve ısınıyor da Android kasmaz biz istediğimiz romu kurabiliyoruz esir değiliz ;) şuan G4 alabilirsin.

Ben de 5S ve İpad Air'e sahibim ama ikiside uzay mekiği şu an

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Ben de 5S ve İpad Air'e sahibim ama ikiside uzay mekiği şu an
IOS 10 görüşürüz ;) hemde apple fiyatına göre pahalı birde o var neyse bende galaxy core kullanıyorum 600 tlye aldım geçen sene rom yükledim benimkide mekik :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
IOS 10 görüşürüz ;) hemde apple fiyatına göre pahalı birde o var neyse bende galaxy core kullanıyorum 600 tlye aldım geçen sene rom yükledim benimkide mekik :D

Galaxy core ile iphone 5S i karşılaştırıyorsan ben daha bişey demiyecem.

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Galaxy core ile iphone 5S i karşılaştırıyorsan ben daha bişey demiyecem.
İphone 5s karşılaştırmıyorum yazdığımı anlamıyosun ki konu stabilite androidde istediğin romu yüklersin cihazına uyumlu ise stabil sıkıntısı yok IOS'ta rom mu yükleyeceksin şuan 5s alınmaz kabul edelim.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
İphone 5s karşılaştırmıyorum yazdığımı anlamıyosun ki konu stabilite androidde istediğin romu yüklersin cihazına uyumlu ise stabil sıkıntısı yok IOS'ta rom mu yükleyeceksin şuan 5s alınmaz kabul edelim.

Ace'ye de rom yüklersin hızlanır ama asphalt 8 oynatmaz bunu ikimiz de kabul edelim

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17

Gerçekten bu sefer tecrübene hayran kaldım.IOS ve ROM ne alaka ?

Apple kullanmayan , Apple'ın stabilitesini,zarifliğini bilemez.Bu öyle teknosaya girip telefona bakıp çıkmaya benzeyen iş değil ki.Apple kendine kapalı bir teknoloji izlemesine rağmen , gerçekten müthiş işler çıkartabiliyor.Şuan bırak 5S'i , 4S bile alınabilir.Tabi o tercihe ve kullanacak kişiye bağlı.

@oguzcanpasa 5S alabilirsin.Diyorsan 5S eskiyecek , Iphone 6 alabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...