S4 vs Xperia Z vs Htc One (kararsız kaldım)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan daryl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

daryl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1)samsung galaxy s4
2)htc one
3)sony xperia z
bu telefonlar arasında kararsız kaldım aradığım özellikler kamerası müzik oyun ve internet hızı tasarım sağlamlık kısacası her bakımdan en iyisini arıyorum biliyorum bu özelliklerin hepsinin en iyi olduğu telefon yok ama bu özelliklere en yakın hangisi daha iyi olur ??
not: bu 3 telefon dışında başka telefon önerileriniz de varsa tartışmaya açığım :yes:

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Cebimde telefonun olup olmadığını düşünmeden şlap diye denize atlarım dersen xperia z.

s3'ü olanların yanında s4'ünü çıkarıp havalarını indirmek istersen s4.

Ben telefon alacak olsam htc one olurdu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu telefonların hepsi türkiyeye gelince teknoloji marketlerinde gidin inceleyin. aklınıza en yatanı alın sonra pişman olmayın

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Ben hTc one diyorum.. Şık, kaliteli, kamerasi iyi, performansi iyi..

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Cevaplar elbette subjektif olacak. Herkes kendi beğendiğini söyleyecektir. :)

Ben şahsen Iphone 5 alırdım. IOS kalitesi daha kullanışlı geliyor bana.

mest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben alsaydım, Sony Zperia Z olurdu..

daryl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardesm verdiğin linkleri inceledim ve tüm şartları göz önüne alarak s4 açık ara önde ama tasarıma bakınca en kötü telefon olarak gelio zaten tasarımı da olsa diğerlerini düsünmem

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kardesm verdiğin linkleri inceledim ve tüm şartları göz önüne alarak s4 açık ara önde ama tasarıma bakınca en kötü telefon olarak gelio zaten tasarımı da olsa diğerlerini düsünmem

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Sana o sebeple eline al ve incele diye tavsiyede bulundum, için hangisine ısınırsa sonra onu alırsın:)

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar hep subjektif cevap veriyorsunuz. Objektif cevap vereni görmedim.
Aşağıdaki linkte bir karşılaştırma var. Özelliklerine bakıp kıyaslayabilirsin. Ama Eline alıp bakmadan sağını solunu kurcalamadan karar verme..

http://www.haber7.com/telefon/haber/1017534-htc-one-mi-galaxy-s4-mu-yoksa-xperia-z-mi

Burada da tablo halinde özellikleri verilmiş.
http://tech2.in.com/features/smartp...-galaxy-s4-vs-htc-one-vs-sony-xperia-z/827702

O tabloda bazı hatalar var , belirtmek isterim . XPeria Z ye IPS ekran demiş TFT ekran kullanılıyor.
Galaxy S4 1.6 Ghz de çalışıyor.
Htc One da HDR modu var.

Yanlış anlamayın , küçük de olsa dikkat edenler olabilir bilgilendirme yanlış olmasın. Teşekkürler.

daryl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eyw kardesm yardımcı oldugun için gidip incelycem ama htc one da bi gelseydi onu da bekliyim ben en iyisi

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
xperia z yada s4. One sıkıntı biraz,batarya değiştirelemiyor ve hafıza arttırılamıyor

fk555897

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fazla multimedya ile işim olmaz sadece internete girerim oyun oynarım dersen Xperia Z.

Telefonda çok özellik isterim dersen Galaxy SIV.

Telefonda oyun ve multimedya isterim dersen HTC One.

boxer39585

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kamera, müzik, ekran gibi şeylerden dolayı Htc One derim. Ama sağlamlık konusunda da Xperia Z. Bu arada Samsung' un güncelleme desteğini de unutma derim.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
z güç olarak biraz arkada kalıyor ama en sağlamı o
htc one malzeme kalitesi iyi
galaxy s4 mükemmel yazılım inanılmaz güç süper kamera
şahsen ben s4 diyorum

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
üçünü de eline alıp inceleyince xperia z'de karar kılacaksın. gözün diğerlerinden birindeyse xperia z'yi inceleme.

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
üçünü de eline alıp inceleyince xperia z'de karar kılacaksın. gözün diğerlerinden birindeyse xperia z'yi inceleme.

Arkadaşım fanlık yapma bak. Yahu yeter artık bırakın şu ezer şu kopartır şu yener, biçer. Nereden biliyorsun XPeria Z de karar kılacağını. Adamın zevki senin zevkinle bir mi ?

Sony de mi çalışıyorsun nesin sen anlayamadım ?

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
S4: amoled ekran, 2600 mah batarya, 1.8 ghz işlemci hızı, 130 gram ağırlığı ile bi adım önde. Diğer özellikler aynı ve tasarım farkı.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
S4: amoled ekran, 2600 mah batarya, 1.8 ghz işlemci hızı, 130 gram ağırlığı ile bi adım önde. Diğer özellikler aynı ve tasarım farkı.

Şunu düzeltelim,Exynos 5 Octa 1.6 Ghz hızında çalışıyor.Ve 4+4 olarak 8 çekirdekli.

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Nasıl birşey istediğin önemli, donanım olarak kağıt üzerinde s4, one ,xz gbi telefonlar piyasanın en iyileri olabilirler ama cebinde bu büyüklükte telefon taşımak istermisin o nu sor önce kendine. Yazılım kalitesi ve kolaylığı ile ön plana çıktığını düşündüğüm ve boyut olarakta oldukça uygun olan Iphone 5 bana daha cazip geliyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Karargaht

S4 Plastik malzeme kullanılmasına ragmen 130 gram Ama HTC ONE Full Aliminyum Kasa Ve 143 gram

Amoled ekranın herkez kötü oldugunuda biliyor artık En az renk dogrulugu veren ekran vede nekadar Note 2 de kullandıkları New Penteile dizilimi kullansalarda RGB dizilimi kadar iyi değil yani 1920x1080 bir ekran gibi tam olarak algılayamazsın vede ekran konusunda Super IPS LCD 3 4.7 İnch 468 PPI LIK HTC ONE In ekranıyla karsılastırmak olmaz.

Hız konusunda S4 %10 Daha fazla hızlı diyip geçelim o konuda söyleyeceğim birşey yok.

2600 Miliamper Batarya Demissin HTC One da 2300 Miliamper var 300 miliamper fark var Önemli olna değiştirilebilir farkı herkezde yanında yedek pil tasımaz ama.

Ben HTC ONE derım Premium Malzeme,Ses Konusunda Rakibi Olmaması (Malum Çift Amfi Li Beats Auido Ses Çipi Var),Piyasadaki En İyi Ekran, Xperia Z Den Hızlı (S4 Ten %10 Yavaş),Sense Arayüzü Bence hala touchwiz den çok daha iyi (HTC ONE X kullanıcısı olarak söylüyorum Sense 5 te dahada geliştirildi),Karanlık ortamlarda Kamerasının rakibi olmaması (Aydınlık ortamlarda Xperia Z ve S4 Daha iyi).

Son ve Benim için en önemli madde Toplumdan farkın olur S3 Sakız gibi yaygın oldu 50 milyon sattı herkezın elınde görülüyodu Özelliği kalmamıstı yani.
Şimdi şöyle düşün arkadaşında s4 var neden s4 almadında Htc One aldın diye soruyo Kulaklıgı takıp arkadasına bir müzik dinlettikten sonra (Müziği kaliteli indirirsin artık 320 kbs falan : ) ) arkadaşın vaybe diyince ozaman farkını koyarsın.

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2

AMOLED ekran ile önde değil maalesef. Batarya ve ağırlığı konusunda haklısınız.

yasin_2001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia z diyorum
çünkü ben şu xperia z kullanıyorum eksik olan yanını şimdiye kadar gölmedim. teli kullanırken çok rahatım
dikaatli kullanmama gerekyok şu ana kadar telin kastığını hiç görmedim. ekran bence gayet güzel görüş açıları eleştiriliyor
ama kaç kişi telefonunu yan çevirip film yada oyun oynar. fiyat olarak diğerlerinde altında