S4 OzcanRom Güncelleme

umutturkoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar merhaba. I9500 Galaxy s4 te OzcanRom kullanıyorm geçenlerde güncelleme gelmiş 6.1 şeklinde. Eski sürümün üzerine nasıl yazıcam ben bunu Full WİPE yapmadan. Bilgilerin silinmesini istemiyorum sıkıcı oluyo baştan başlamak.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
450
Wipe cache + wipe dalvik sonrasında yeni sürümü flashlayın. Tekrar wipe cache ve wipe dalvic. İşlem bu kadar

umutturkoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Wipe cache + wipe dalvik sonrasında yeni sürümü flashlayın. Tekrar wipe cache ve wipe dalvic. İşlem bu kadar

anlattığınız full wipe şeklinde ancak ben bilgiler gitsin istemiyorum yani direk flashlama imkanı yok mu? full wipe yaparsam tüm bilgiler silincek artık sıkıldım baştan yükleyip durmaktan :D

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
450
anlattığınız full wipe şeklinde ancak ben bilgiler gitsin istemiyorum yani direk flashlama imkanı yok mu? full wipe yaparsam tüm bilgiler silincek artık sıkıldım baştan yükleyip durmaktan :D

Hayır full wipe değil. Full wipe olması için wipe data yapmak gerekir. Mevcut romun güncellemesini yüklemek için Wipe cache+wipe dalvic yapmanız gerekiyor. Bu işlem verilerinizi, sistem ayarlarını kaybetmenize sebep olmaz

umutturkoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hayır full wipe değil. Full wipe olması için wipe data yapmak gerekir. Mevcut romun güncellemesini yüklemek için Wipe cache+wipe dalvic yapmanız gerekiyor. Bu işlem verilerinizi, sistem ayarlarını kaybetmenize sebep olmaz

tamam şimdi anladım teşekkür ederim bu şekilde güncelleyeyim ;)