S4 NUll/Null hatası

saner dogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar merhaba , bugün telefonumda hiç sorun yokken birden şebeke gitti ve imei sorgulama yaptıgımda null / null yazısı gördüm odin programını denedim bir işe yaramadı telefonum rootlu değil ve orjınal imei ile kayıtlı

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Arkadaslar merhaba , bugün telefonumda hiç sorun yokken birden şebeke gitti ve imei sorgulama yaptıgımda null / null yazısı gördüm odin programını denedim bir işe yaramadı telefonum rootlu değil ve orjınal imei ile kayıtlı
Null bilgisayar dilinde 0 demektir. İmeiniz sıfırlanmış olabilir. Tekrar girmeyi deneyin. Ama Exynos'ta bu zor bir şey.

saner dogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam orjinal imei numarami tekrar yukleme nasil yapabilirim ? Imei mi sorguladigimda halen telefonuma kayitli gozukuyor

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
"Odin programını Çalıştırın. Telefonunuzu Home + Ses kısma + Power İle Download Mode alın

Usb ile telefonu bağlayın Odin Programında Addet! ve yukarıda COM ' u gördükten sonra vermiş olduğum CP_I9500ZCUJOA3_CL3900764_QB3709712_REV00_user_low_ship.tar dosyasını Odin ile PHONE ' e tıklayarak seçin ve starta basın işlem bittikten sonra telefonu açılacak ve sorun ortadan kalkacak.. İyi forumlar...

Odin3 [ v1.85] Sürümü:Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı

Gereklı PHONE Dosyası:Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı"
Böyle yaparsanız büyük ihtimalle düzelecektir.