S4 mü iphone 5 mi !

Hangi telefon ?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar nexsus 4 deneyimimden sonra s4 ile iphone5 arasında kaldım.sizce hangisi daha iyi .s4 ve iphone 5 in fiyatı ne kadar daha düşer ..?

ocemen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 4 kullanıcısı olarak 5 veya 5s öneririm. fan olarak nitelendirecekler beni ama olsun. Kız arkadaşımın S3 minisini 3 ay kadar zorunlu olarak kullandım ve illallah ettirdi beni telefon tekrar iphone 4 ümü geriye aldığımda kız arkadaşım iphone dan vazgeçemedi geri istiyor. bende kendime 5 veya 5s alıp 4 ü ona vermeyi planlıyorum. Umarım yaşadığım olay sana bir fikir vermiştir.

EhemmiyetsiZ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Neyi neden istiyorsun bu önemli arkadaşım. iPhone 'da kullandım , Android'li tlflar da (S-S2-S3 ve şuan S4).

Stabilite = ios
Özgürlük = Android
Kullanım rahatlığı = iOS
Özelleştirebilme = Android
Hız = Iphone
Özellik = Samsung Galaxy S4

Şahsi Fikrim.

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iphone 4 kullanıcısı olarak 5 veya 5s öneririm. fan olarak nitelendirecekler beni ama olsun. Kız arkadaşımın S3 minisini 3 ay kadar zorunlu olarak kullandım ve illallah ettirdi beni telefon tekrar iphone 4 ümü geriye aldığımda kız arkadaşım iphone dan vazgeçemedi geri istiyor. bende kendime 5 veya 5s alıp 4 ü ona vermeyi planlıyorum. Umarım yaşadığım olay sana bir fikir vermiştir.
teşekkür ederim aslında ben nexsus 4 aldım ama o performansı pek alamadım :::::::::::)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

iphone 5 şuan gerçekten anlamsız fiyata satılıyo 1900 tl 5s 2150 tl .
iphone 5 in en fazla 1600 tl olması gerek

etoo09

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Eski iphone , 3 aydirda samsung s4 kullanicisi olarak sunu soyleyebilirim samsung bes para etmez androidden dolayi ,iphonumda ne donma ne bozulma hicbisey yasamadim ama samsung daha yeni olmasina ragmen batarya sismesinden serviste

lrevolte35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla ben de iphone almayı düşünüyom ve bende iPhone derim :D

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eski iphone , 3 aydirda samsung s4 kullanicisi olarak sunu soyleyebilirim samsung bes para etmez androidden dolayi ,iphonumda ne donma ne bozulma hicbisey yasamadim ama samsung daha yeni olmasina ragmen batarya sismesinden serviste
S4 ün ne gibi ne gibi sorunları var ?

etoo09

Asistan
Reaksiyon puanı
2
S4 ün ne gibi ne gibi sorunları var ?

Valla ilk basta forumlari incelersen cogunda batarya sorunu var benimkinin bataryasida sisti,simdi serviste 10 gundur. Telefon ne kadar iyi olursa olsun takilmalar oluyor androidden dolayi ( iphoneda hic yasamamistim takilmalar donmalar ) Rehbere bile dokundugunuzda aciyimmi acmiyayimmi diye dusunuyor :)) Valla simdi serviste dedigim gibi iade alsalar geri vermeyi bile dusunuyorum . Eski iphone 3gs im hardware olarak kotu ama ios hala tikir tikir calisiyo sorunsuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S4 ile nexus 4 arasında çok performans artışı gözlemleyemezsin. Sadece kompleks oyunlarda farkeder. Zaten Nexus 4 gibi android'in en iyilerinden bir cihaz kullanmışsın. Eğer hızından ve kullanımından memnunsan S4'den devam et. Değilsen iphone 5'e yönel.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
İphone kullanan biri andrde geçince kafayı yer bu böyle

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Iphone 5S = Hız, stabilite.

Sony Xperia Z1 = Premium kasa, şıklık, Kamera, Su geçirmezlik, Sony kalitesi. :)

Samsung Galaxy S4 (Plastik) = Ø :D

Yücel Çelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde iphone 5 ve iphone 5s var. iphone 5'e güncelleme yapmadım hala iOS 6.1.4 te. iphone 5s te iOS7 ile geldi. Hız testlerinde 5s ios7 ile oldukça iyi. Uygulamaların iOS7'ye göre entegre edilmeye başlamasıyla iOS6 da bazı uygulamalar aniden kapanmaya başladı. Ayrıca elimde ipad4 var. İki gün önce onu da iOS7'ye güncelledim ve bazı hız sorunları var zaman zaman kasıyor.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar nexsus 4 deneyimimden sonra s4 ile iphone5 arasında kaldım.sizce hangisi daha iyi .s4 ve iphone 5 in fiyatı ne kadar daha düşer ..?
almadıysan şuan için ben s4 derim 5s 5 den pek bir farkı yok açıkcası parmak izi okuyucusu geldi ama olmasada olur yani ben s4 derim.... ama lg g2 de var o fiyatta onu beyenirsen lg g2 daha iyi...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba aklın varsa samsung cihazlarından uzaktır telefon olarak yani :) demedi deme keşke samsung almasaydım diyeceksin ama iş işten geçmiş olacak aklın varsa iphonedan şaşma şuan bende s3 var pişmanım :)

darkangel1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence iphone 5s ama şöyle bir şey var eğer büyük ekran kulanmak istiyorsanız 5s in ekranı çok fazla büyük değil s4 ün ekranı daha büyük

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s4, daha önceki s modellerinde de olduğu gibi s5 çıktıktan sonra performansını değerini kaybedicek gibi duruyor. Ama ip5 hala iyi bir telefon 5s çıkmasına rağmen. Yani ben sana ip5s öneririm eğer maddi bir sıkıntın yoksa. İlla büyük ekran olsun, android olsun istersen samsunga pek bulaşmamanı öneririm.

ocemen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

konuyu aktif görünce planımı gerçekleştirdim onu paylaşmak istedim. iphone 4 ümü kız arkadaşıma vermedim ama iphone 5s aldım ikiside elimde yani :lol: kesinlikle iphone dan şaşmamak gerekiyor bunu daha iyi anlıyorum her model değiştirdiğimde parmak izi okuyucuya laf edenler var olmasa da olur vs. ama olmasa da olmuyor malesef iphone 4 ü kullanırken zorlanıyorum büyük rahatlık araç kullanırken şifre girme derdi yok bas açılsın
bazen saate bakmak için bastığımda bile açılıyor hızı harika apple gerçekten faydali yani kullanışlı şeyler ile donatıyor iphone u samsung gibi bir sürü özellik var ama hangisini kullanıyoruz acaba! s5 dedikodularında apple ın parmak izine karşılık retina taraması yapacaklarmış yazık gerçekten yazık kim retina taraması için telefona bakacak gerçekten kullanılacak bir özellik mi yani şimdi bu. valla yazılacak o kadar çok sey varki...

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11

iPhone 5 in üretimi durduruldu fakat Teknosa gibi yerler stokları boşaltıyor şuan hala alabilirsin. Bu arada benim tercihim kesinlikle iPhone 5 olurdu 5S alabilirsen 5S derim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya kardeşim saçmlama yaa:laugh::bored::laugh::laugh::laugh:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Abim İphone 5 den Note3e Geçti ama Abim Note3'ün İphone'nun yerini tutacağını düşünmüyor

sedatdemiraal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben yaklaşık 6 ay önce evkurdan taksitle s4 aldım. çok fazla bi mevlayı hala ödüyorum. ve telefonumdan memnun değilim 5 tane yeni oyun yükledim altıncı için hafıza sorunu verdi. bu yüzden root yaptım ve telefonum şuan garanti dışı. ayrıca resette attım ama hala hatalar vererek ve bazı şeylere belli bi zaman sonra yanıt vererek çalışıyor. şuan ios için araştırma yapıyorum. ben şahsen s4 ü tavsiye etmiyorum arkadaşlar

- - - Mesaj Güncellendi - - -

çok fazla uygulama ve oyuna sahip olmanıza izin vermiyor. kamera rehber galeri gibi bölümlere anlık girişler yapmıyor. beklemeye ve olası hatalara alışmanız ve hazırlıklı olmanız gerekiyor. kendi başına reset atıyor. bazı uygulamalara girişlerde size cevap vermeyebiliyor. facebook messenger donup kalıyo kullanıma izin vermiyor. ben 6 aydır aktif kullanıyorum ve soğudum telefondan. ıphone 5 e gecmeyi düşünüyorum

batuhan01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tabiki iPhone 5. Çünkü s4 bir sure sonra donma,kasma,takılma vb şeyler yapar. Telefonluktan çıkar eziyet makinasına döner senin için. Ama iPhone da boyle bir şeyle asla karşılaşmazsın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Kesinlikle Galaxy S4 derim ben :thumbup1::thumbup1: