ysfakbas
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar nexsus 4 deneyimimden sonra s4 ile iphone5 arasında kaldım.sizce hangisi daha iyi .s4 ve iphone 5 in fiyatı ne kadar daha düşer ..?
teşekkür ederim aslında ben nexsus 4 aldım ama o performansı pek alamadım ::::::::::iphone 4 kullanıcısı olarak 5 veya 5s öneririm. fan olarak nitelendirecekler beni ama olsun. Kız arkadaşımın S3 minisini 3 ay kadar zorunlu olarak kullandım ve illallah ettirdi beni telefon tekrar iphone 4 ümü geriye aldığımda kız arkadaşım iphone dan vazgeçemedi geri istiyor. bende kendime 5 veya 5s alıp 4 ü ona vermeyi planlıyorum. Umarım yaşadığım olay sana bir fikir vermiştir.
S4 ün ne gibi ne gibi sorunları var ?Eski iphone , 3 aydirda samsung s4 kullanicisi olarak sunu soyleyebilirim samsung bes para etmez androidden dolayi ,iphonumda ne donma ne bozulma hicbisey yasamadim ama samsung daha yeni olmasina ragmen batarya sismesinden serviste
S4 ün ne gibi ne gibi sorunları var ?
nexus 5 ten haberin var mı![]()
almadıysan şuan için ben s4 derim 5s 5 den pek bir farkı yok açıkcası parmak izi okuyucusu geldi ama olmasada olur yani ben s4 derim.... ama lg g2 de var o fiyatta onu beyenirsen lg g2 daha iyi...Arkadaşlar nexsus 4 deneyimimden sonra s4 ile iphone5 arasında kaldım.sizce hangisi daha iyi .s4 ve iphone 5 in fiyatı ne kadar daha düşer ..?
iphone 4 kullanıcısı olarak 5 veya 5s öneririm. fan olarak nitelendirecekler beni ama olsun. Kız arkadaşımın S3 minisini 3 ay kadar zorunlu olarak kullandım ve illallah ettirdi beni telefon tekrar iphone 4 ümü geriye aldığımda kız arkadaşım iphone dan vazgeçemedi geri istiyor. bende kendime 5 veya 5s alıp 4 ü ona vermeyi planlıyorum. Umarım yaşadığım olay sana bir fikir vermiştir.
Arkadaşlar nexsus 4 deneyimimden sonra s4 ile iphone5 arasında kaldım.sizce hangisi daha iyi .s4 ve iphone 5 in fiyatı ne kadar daha düşer ..?