S
SDN Okuru
SDN Okuru
illede samsung diyorsun yani sen bilirsin ben performans sağlamlık şıklık açısından lg optimus g yi öneririm
yarın alcam telefonu ama hala kasma konusu soru işareti yokmu başka kullanan
@mr rain e katılıyorum aralarında en iyi ve mantklı seçim nexus 4 olacaktır...özellikle oyunlarda diğerlerine fark atar....Merhaba arkadaşlar ;
Yukarıda belirtiğim modeller arasında kaldım . bütçem 1100tl . öncelikle kendi bildiklerimi söylim
s4 ilk çıktığında bunun minisini alcam demiştim ordan bi + sı s4 minin bende :thumbup1: telefon dış kasası vs beğendim kullandım bi arkadaş aldı ancak oyunlarda ve arayüzde 3-4 sn kasmalar oluyor ve kasma en gıcık olduğum şeydir . yakın zamanda android 4.3 çıkcak ancak bu sorunu ortadan kaldırırmı bilinmez
kullanan varmı acaba telefonu ?
telefonda adreno 305 var 1.7ghz dual core var bu aslında yeterli gibi ancak neden kasıyor?
nexus 4 e gelirsek öne çıkan özellikleri direkt google destek veriyor 4.4 kitkat çıktı bile ancak telefon yekpare yapıda bunuda ben sevmiyorum
4 çekirdekli 1.5 ghz ve grafik olarak adreno 320 var bu işte can alıcı nokta ancak kullanan varmı telefonu hiç görmedim daha oyunlarda nasıl bilmiyorum kullanan varmı tavsiye edermisiniz ?
ve son tercihim generol mobile discovery niye son tercihim çünkü marka şey gibi casper 16gb ram notebook gibi birşey
ancak içinde s4 ün ekran kartı var diye biliyorum ve 4 çekirdekli 1.2ghz işlemci var ve güncelleme veriyorlar sürekli
ve tabi fiyatı da ucuz ancak ekran kalitesi ve dayanıklılık nasıldır bilmiyorum ayrıca oyunlarda nasıl bilmiyorum
fiyat hesapı yaparsak s4 mini 1115 kılıf jelatin 32gb sd card ve sigorta istanbul bilişimde
nexus 4 darty 1100 tl kılıfı vs 1200tl yi geçer
discovery 640 tl 4gb olduğu için kesin bi hafıza kartı 16gb alsam 35 tl desek kılıf jelatin derken 750 tl yi bulur
sonuç olarak bu telefonlardan hangisi ve tecrübe sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Teşekkürler
tasarım şık nexus 4 gördüm hiç beğenmedim , dediğim gibi teşekkürler ama artık kasma sorununu nasıl çözerize yoğunlaşşak