S4 mini mi , Lg nexus 4 mü ? discovery mi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
illede samsung diyorsun yani sen bilirsin ben performans sağlamlık şıklık açısından lg optimus g yi öneririm

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
yarın alcam telefonu ama hala kasma konusu soru işareti yokmu başka kullanan

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
tasarım şık nexus 4 gördüm hiç beğenmedim , dediğim gibi teşekkürler ama artık kasma sorununu nasıl çözerize yoğunlaşşak

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar ;

Yukarıda belirtiğim modeller arasında kaldım . bütçem 1100tl . öncelikle kendi bildiklerimi söylim

s4 ilk çıktığında bunun minisini alcam demiştim ordan bi + sı s4 minin bende :thumbup1: telefon dış kasası vs beğendim kullandım bi arkadaş aldı ancak oyunlarda ve arayüzde 3-4 sn kasmalar oluyor ve kasma en gıcık olduğum şeydir . yakın zamanda android 4.3 çıkcak ancak bu sorunu ortadan kaldırırmı bilinmez
kullanan varmı acaba telefonu ?
telefonda adreno 305 var 1.7ghz dual core var bu aslında yeterli gibi ancak neden kasıyor?

nexus 4 e gelirsek öne çıkan özellikleri direkt google destek veriyor 4.4 kitkat çıktı bile ancak telefon yekpare yapıda bunuda ben sevmiyorum
4 çekirdekli 1.5 ghz ve grafik olarak adreno 320 var bu işte can alıcı nokta ancak kullanan varmı telefonu hiç görmedim daha oyunlarda nasıl bilmiyorum kullanan varmı tavsiye edermisiniz ?

ve son tercihim generol mobile discovery niye son tercihim çünkü marka şey gibi casper 16gb ram notebook gibi birşey
ancak içinde s4 ün ekran kartı var diye biliyorum ve 4 çekirdekli 1.2ghz işlemci var ve güncelleme veriyorlar sürekli
ve tabi fiyatı da ucuz ancak ekran kalitesi ve dayanıklılık nasıldır bilmiyorum ayrıca oyunlarda nasıl bilmiyorum

fiyat hesapı yaparsak s4 mini 1115 kılıf jelatin 32gb sd card ve sigorta istanbul bilişimde
nexus 4 darty 1100 tl kılıfı vs 1200tl yi geçer
discovery 640 tl 4gb olduğu için kesin bi hafıza kartı 16gb alsam 35 tl desek kılıf jelatin derken 750 tl yi bulur

sonuç olarak bu telefonlardan hangisi ve tecrübe sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

Teşekkürler
@mr rain e katılıyorum aralarında en iyi ve mantklı seçim nexus 4 olacaktır...özellikle oyunlarda diğerlerine fark atar....

silmaril sahibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütçeni aşmazsa LG Optimus G'ye de bak derim, eğer hava atmak istiyorsan S3'ün ekran parlaklığı, renklerin canlılığı falan müthiş çok iyi havası oluyor ama performans istiyorsan LG'de neredeyse 3 aydır sıkıntı yaşamadım diyebilirim. En ala oyunu bile kasmadan donmadan oynatıyor. S3 kullanmadım ama hafıza ve ram konusunda LG daha iyidir bence.

ByBatu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG optimus G öneririm eğer nexus 4 un tipini begenmediysen. 13 MP kamera ve 32 GB hafiza var. Geri kalan özellikleri nexus 4 le ayni. Ayrıca LG nin arayuzu iyidir. Her bakımdan s4 miniden çok daha iyidir. S4 mini birkaç aya çöp. Ama Optimus G yada nexus 4 alirsan ardina bakmazsin.

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
s4 mini yi aldım detaylı paylaşacağım

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar ufak ufak yazmaya başlim

öncelikle istanbul bilişimden aldım ve samsung disbiritör garantili kvk garantili yani

kutu içinde s4 kulaklığı şarj + usb kablosu

telefonun açılışı gayet hızlı kapanışıda ideal

günlük şarj gidişi wifi açık whatsappda konuşarak ve güç tasarrufunda (tek çekirdek açık kalıyo oda max 1.4ghz çalışıyor) %50 gidiyor sabah 40 dk müzik dinliyim facebook twitter instagram geziyorum

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
genel kullanımda bi sıkıntı yok ancak oyunlar 3-4 sn kasma var

il.ya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kamerasını denedinmi hiç Byberk ? Şayet bendede s4 mini var ve 8 mpksel kamerası olmasına rağmen çok kötü fotoğraf çekiyor. Nokıa nın 5800 modeli bile bundan kat kat iyi çekimler yapıyor. Keşke konuyu daha önce farketseydim uyarırdım

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
5800 eski telefonum o kamerayla karşılaştırma yapamazsın :D kamerası gayet güzel bi denemelik atarım. şöyle bi sorun var 8mp de 4:3 çekiyor 6m 16:9 çekiyor ben 6mp kullanıyorum kamera gayet iyi

il.ya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fotograf kalitesini cektigin bir fotografi bilgisayara yukle sonra karar ver bence, bu arada gule gule kullan hayirli olsun

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
kardeşim eyvallah ama o kadar kıyas yapmak saçma biri 8 mp biri 3.2 mp hani 5800 yanından geçmiyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kardeşim eyvallah ama o kadar kıyas yapmak saçma biri 8 mp biri 3.2 mp hani 5800 yanından geçmiyor

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
4.4.2 den sonra Nexus bi harika oldu.. Düşünmeden Nexus bence...

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] yardımların için teşekkürler s4 miniyi aldım , nexus 4 dün güzel olmasına sevindim tam test etmeden birşey diyemiyeceğim

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] teşekkürler. bu arada subway surf de oyunun son güncellemesi ile kasma sorunu büyük ölçüde azaldı . aspalht 8 de herhangi bi kasma sorunu yoktur

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Aman iyi :) korkuların boşa çıktı yani. Kitkat alırsa daha da rahatlar cihaz. Nexus ta 4.4.2 kullanıyorum şu an, çok farkediyor.

mttzn

Doçent
Reaksiyon puanı
459
Nexus 4 kullanıcısıyım android işletim sisteminin kurucusu google üretimli telefon gerisini sen düşün artık :) Galaxy s4 mini klasik samsung kasma sorunu verir gm discoveryi içinde paran yetmiyorsa nexusa iyi tercih ama nexus alabilirken gm alma derim. yada 2 ay bekle nexus 5in fiyatı bi otursun onu al.

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
yav telefonu aldık kardeşim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yahu NEXUS 4 gibi 2gb ram ,16gb hafıza ve android güncellemelerini beklemeden anında alan bir telefon varken başkasını düşünmek bile komik...