Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar samsung s4 mini telefonum var telefonla iliskilerim. Baya bir yogun kendime kalem gibi bisiy yapmak istiyorum acaba etkileyen madde veya mataryalleri soylermisiniz.
Noktayı yanlış kelimenin ardına koymuşsun. Cümleyi çözümlemeye çalışıyorum. "Kendime kendim" ayrıca bir lezzet kattığınıda belirtmek isterim. Zemine düştüğünde( dokunduğunda ) genişleyen (yayılan ) herhangi bir materyalin etkili olacağını düşünüyorum. Sert plastik ve herhangi bir metal uygulamada işe yaramayacaktır.
Tesekkur ederim farketmemisim farkettigim sey metal olarak sarj aletinin demir kisimlari etkilye biliyor tabi cizme riskide var. Ben fazla dikkat cekecek bisey istemiyorum normal bildiğimiz kalem gibi birsey istiyorum. Acikcasi 2gun sonra kaybedecegim kaleme para vermekte istemiyorum