S4 mini buyutme sorunu

asdokojekılıf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben s4 mini kullaniyorum. Oyun oynarken bisey kesfettim kenarlarda ince mavi bi renk cikiyor kenarlarda ve buyutuyor(zoomluyor). Ben nereye bakarsam bakayim bisey bulamadim s4 mini kullananlarda boyle bi ozellik var mi yoksa servise flan mi vermeliyim?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
bende normal s4 kullanıyorum öyle bir sorun yok. bence bir servise ver....

asdokojekılıf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tavsiyen icn tesekkurler bi de bugun o ozelligin 3 kere ekrana tiklaynca oldugunu kesvettim

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
S4 mini kullanıyorum bende bir çok oyun oynadım ama ekrana herhangi bişey gelmedi çıkmadı ekran görüntüsü ekler isen daha iyi anlayacağız.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
geliştirici seçeneklerinden bişeyler kurcaladınmı ? belki ordandır

asdokojekılıf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben herhalde ayarlarini kurcalamsm 1 hafta sonra tekrar urastim eriseblrlikten buyutmeyi acmsm yanlslkla

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://i.hizliresim.com/Kd4jjX.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s4 mini kullanıyorum güncelleme yaptım telefon kendini resetlediği vakit siyah ekranda sol üst köşede mavi bir yazı çıktı neden acaba bilen varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben benimde aynı şekil telefonum s4 ilk başta yoktu format attım attıktan sonra 3 kere basınca ekranı büyültmeye başladı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ayarlar>Cihazım>Erişebilirlik>Büyütme Hareketleri'nden düzeltebilirsiniz arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Iyi gunler bende de galeride secenek tuslari kaybolmuyor ustteki ve alttaki kucuk resimler surekli ekranda duruyor... resmin kenarlarindaki ayrintilsri goremiyorum. Bilen var mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
emegi gecenlere paylaşım için teşekkür ederim cok işime yaradı allah razı olsun arkadaşlar teşekkür ederim