S4 Parlaklık Sorunu

ogulcankara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihazı alalı 6 ay civarı oldu baslarda yanlizca kasmalar ve donmalar soz konusuydu soyle izah edeyim cihazda muzik calarken uyku moduna alip cihazi kilitledigimde sanki bozuk cd gibi caliyordu birkac kisiye sordum yazilimsal dendi neyse cyanogen mod 11 custom rom yukledim cok memnundum taki 1 ay oncesine kadar cihazda hic bir sıkıntı yokken bu ekrani kapatip acmalarda bi titreme soz konusu oldu yesil yesil surekli yapmiyordu sonradan surekli olmaya basladi onceleri ekranin yanlizca altindaydi sonra tamamen ekrani kaplamaya basladi bu olay kilit ekraninda yasaniyor derken birde parlakligi kistim tamamen kapladi ekrani yanlizca parlaklik dusukken ortaya cikiyor bu sorun birde 2 gun once telefon gorusmesi yaparken sebeke gitti geldi ondan sonra telefon surekli 2g de 3g ye gecmiyor denemedigim custom rom kalmadi orjinale donuyorum hala ayni bir kac telefoncu farkli bi box programiyla yazilim atilmasi lazim odinle flan olcak bisey degil bu dedi birde size sorayim dedim cihaz samsung galaxy s4 SPH-L720 yurt disindan getirtmistim uzerinde klon imei var[video=youtube;GMm8NZZNSek]http://www.youtube.com/watch?v=GMm8NZZNSek[/video]

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Rom degistirmenizi oneririm

Romdaki notlarda boyle bir bug oldugu yaziyor muydu.

Yorumlarda da not dusulmus muydu?

ogulcankara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Denemediğim rom kalmadı genelde romlar yabancı oldugu icin pek bisey anlayamadım ancak stock romdada bunu yapıyor bikac telefoncuya sordum farkli bi boxdan atilmasi lazim diyor bazilari islemci bozuk diyor bazisi gpu bozuk diyor bazisida ekran filmi ve modulu bozuk dedi ekran filmi bozuk olsa surekli yapar diye dusunuyorum gpu 450mhz de kasmadan renklerde bi oynama olmadan cok guzel oynatıyor islemci deseniz ona keza 19ghz de 4 ude calısıyor gercekten bi anlam veremedim turkiyede pek yapan yok sanirim cihazı :blushing: