S4 kullanıyorum Galaxy alpha ya geçmeli miyim?

tolunayucel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese merhaba. Başlıkta dediğim gibi s4 kullanıcısıyım. Alpha gayet ince hoş bir telefon. Fakat sizce s4 bozulana kadar kullanmalı mıyım yoksa değiştirmeli miyim?

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Alpha üretimini durdurdu Samsung, görüntüye aldanıp almayın, çok lüzümsüz telefon

Mali400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S4 bozulanakadar kullanın lolipop güncellemesi ile ömrü uzayacak,illa değiştiricem derseniz alpha iyi bir tercih değil.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Bence Samsung'u bırakmalısın :) Paran varsa eğer yeni nesil de HTC One M9, LG G4, Xperia Z4 elindeki telefona göre mükemmel tercihler olacaktır. iOS tarafında ise iPhone da tercih edilebilir ama şu an ki iPhone lar hiç iyi değil bence. Çip sorunu mu dersin, bükülmemi dersin, arkadaki iğrenç tasarım mı dersin.. iOS zaten kalıp oldu gibi gelişmiyor.

Kendim de iPhone 4 ve 5 kullanan biriyim, 6 düşünüyordum ama gerçekten beğenmedim.

tolunayucel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese teşekkür ederim. Alpha dışında 5 inç altında bir telefon öneriniz var mı peki?

qqakulusinek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S4 o kadar kötü bir telefon mu?Onuda geçtim alpha mı alacaksın?Dur biraz s4 kullan lollipop gelsin,ondan sonra alphadan daha iyi telefonlara bakarsın.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
S4 kullanip da hala samsung la devam etmek isteyen nadir kisilerdensin tebrik ederim. Üretimi durdurulan bir cihaza arkadaşların dediği gibi gecmene gerek yok. Illa o boyutlarda bir sey istiyorsa xperia z3 compact'a gec

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Öncelikle herkese merhaba. Başlıkta dediğim gibi s4 kullanıcısıyım. Alpha gayet ince hoş bir telefon. Fakat sizce s4 bozulana kadar kullanmalı mıyım yoksa değiştirmeli miyim?
gerek yok bence değiştirmek istiyorsan telefonunu s6 yı bekle derim... benim gözüm de telefon 2 yılda bir değişir s4 kullanıyorsan s6 yı bekle benim gibi....

- - - Mesaj Güncellendi - - -

S4 kullanip da hala samsung la devam etmek isteyen nadir kisilerdensin tebrik ederim. Üretimi durdurulan bir cihaza arkadaşların dediği gibi gecmene gerek yok. Illa o boyutlarda bir sey istiyorsa xperia z3 compact'a gec
bende şuan s4 kullanıyorum ama bir dahaki telefonum muhtemelen benimde samsung olacak... :) ben memnumum bie sorunum yok s4 de sadece touhwiz yüzünden rehber ve galeri geç açılıyor oda android 5.0 güncellemesiyle gitcek ayrıca yeni modellerde de arayüz sıkıntısı yok zaten... :)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9

Yoo nadir kişilerden değil,baya çok kişi var böyle. Psikolojik heralde yada çok memnunlar. :D

kumandan13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S4 Bırakacaksan htc one e8 gecmelisin hem suan teknosada indirimde var 150 tlın cebinde kalır alpha alma sarjıda 1 günü cıkartamaz

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Alma, Samsung marka telefonda alma.

[video=youtube;SvUBEN-MnwA]http://www.youtube.com/watch?v=SvUBEN-MnwA[/video]

Bu videoda [MENTION=2]Troy[/MENTION] Hakkı abimiz demiş ki ben Note 4 kullanıyorum o kadar güçlü işlemcisi falan var ama yinede takılma yapıyor, Tolga abimizde demiş ki arka planda çok uygulama açık bırakıyorsun kapat onları, Hakkı abimizde 2500 küsür TL verdim diyor.

Yani anlayacağınız üzere en son çıkan amiral gemisi Note 4'de bile kasmalar donmalar takılmalar laglar vb sorunlar oluyorsa Samsung'un hiç bir modeline bulaşmanı önermiyorum.

Alphanın zaten üretimi durdu, Apple ile yarışıcam diye çıkarttı tutulmadı öyle patladı gitti ellerinde.

Telefon istiyorsan HTC'ye bak Sony'e bak Apple'a bak Lg'e bak, bu markalar inan verdiğin paranın hiç yoktan karşılığını verebiliyorlar.

2500 küsür TL vermişsin belki arkada 150 tane açık uygulama bırakmak istiyorsun az paramı 2500tl? o kadar güçlü işlemcisi var 3gb rami var neden kasmasını donmasını çekiceksin ki?

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Alma, Samsung marka telefonda alma.

[video=youtube;SvUBEN-MnwA]http://www.youtube.com/watch?v=SvUBEN-MnwA[/video]

Bu videoda [MENTION=2]Troy[/MENTION] Hakkı abimiz demiş ki ben Note 4 kullanıyorum o kadar güçlü işlemcisi falan var ama yinede takılma yapıyor, Tolga abimizde demiş ki arka planda çok uygulama açık bırakıyorsun kapat onları, Hakkı abimizde 2500 küsür TL verdim diyor.

Yani anlayacağınız üzere en son çıkan amiral gemisi Note 4'de bile kasmalar donmalar takılmalar laglar vb sorunlar oluyorsa Samsung'un hiç bir modeline bulaşmanı önermiyorum.

Alphanın zaten üretimi durdu, Apple ile yarışıcam diye çıkarttı tutulmadı öyle patladı gitti ellerinde.

Telefon istiyorsan HTC'ye bak Sony'e bak Apple'a bak Lg'e bak, bu markalar inan verdiğin paranın hiç yoktan karşılığını verebiliyorlar.

2500 küsür TL vermişsin belki arkada 150 tane açık uygulama bırakmak istiyorsun az paramı 2500tl? o kadar güçlü işlemcisi var 3gb rami var neden kasmasını donmasını çekiceksin ki?

Bu Note 4 kasıyor nerde demiş acaba? [MENTION=2]Troy[/MENTION]

Link verebilir misin, ayrıca Note 4 fan clup görmedi heralde tarumar ederlerdi orayı yada işlerine gelmedi. lol:

Ama olsun Samsung düzeldi..fdsnfdnjksnjkfdsnjk

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
kulaklığı beğenmemiş ama bence güzel olabilir.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bu Note 4 kasıyor nerde demiş acaba? @Troy

Link verebilir misin, ayrıca Note 4 fan clup görmedi heralde tarumar ederlerdi orayı yada işlerine gelmedi. lol:

Ama olsun Samsung düzeldi..fdsnfdnjksnjkfdsnjk

Dakika 7.00'da söylüyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
iphone kullanıp ta note4 kullanmanın sonucu ...

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
Zenfone 2 tanıtılmış beyler 4gb RAM 64 bit Intel işlemci falan duymayan varsa bi araştırsın.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Samsung bile gözden çıkardı Alphayı onun yerine z3 compact kat kat daha iyi bir seçenek olur

Gabriel.N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
galaxy s4 de kal bence :) İmkanın varsa iphone tavsiye edebilirim ^^