İphone 13 mini alınirmı

YYILMAZZ

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
37
Apple'a donanim tarafinda kalitesiz demek bilemiyorum yani ne diyecegimi cok komik gercekten. Bir kere herhangi bir markanin tum bilesenlerini kendi uretmesi mumkun degil. Patent kismina girmiyorum bile. Ayrica Apple mevcut piyasadaki en kaliteli donanim ureticilerinden birisidir. Yani neye dayanarak anakartlari kalitesiz deniyor anlamiyorum iPhone X harici bir tane kronik sorunlu iPhone yok piyasada.

13 mini konusuna gelecek olursak kucuk cihaz seviyorsaniz net alinir. Ozellikle Turkiye'de daha iyi olur. Almanya'da vs. telefon degistirmek cok sorun olmadigi icin S23'e gidilebilir hangi sistemi seviyorsaniz.
bugün 13 mini deneyimledim çok güzel cihaz 2 zippo kadar boyutu ben bayılıyorum. spesifik olarak zoom kamerası aramıyorsan yada tüm hayatın telefonda geçmiyorsa Mac in iPad in vs varsa kesinlikle alınır

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,252
4 aydır 14 pro Max kullanıyorum. Genel anlamda çok memnunum ama değişiklik yapmak istiyorum sence 14 pro Max i samsung fold 4 ile değiştirsemmi ? 8 senedir apple apple apple gına geldi. Yoksa gold 5 beklenirmi ?
Fold 5 beklenir. En azindan daha iyi SoC gibi artilariniz olur. Ben olsam katlanilabilir telefon seviyor olsam bile 14 Pro'dan Fold 4'e geçmezdim. 8+ Gen 1 bile 2 ekran'in üstesinden gelemiyor batarya olarak, 8 Gen 2'de verimlilik çekirdekleri geliştirildi bayağı.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Öncelikle herkese merhaba? 20k civari bir bütçem var birçok araştırma yaptım.şu anda s9plus kullanıcısıyım memnunun fakat son zamanlarda canımı sıkmaya başladı.Tanıdığım bir kişide iphone 13 mini 256 gb buldum.pil 88,garanti 12 Aya kadar devam ediyor,kozmetik 10/10 diyebilirim pazarlık ile felan tam 20k ya alabiliyorum sizce alınırmı biraz küçük geldi elime alışabilirmiyim bataryası sorun çıkarırmı oyun oynamıyorum kamera önemli bir faktör değerli yorumlarınız benim için çok önemli
Alınır uzun yıllar kullanılır.