S4 Kilit ekranı sorunu

prens_kemal27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar;

Uygulamalarda, oyunlarda veya mesajlaşırken aniden kilit ekranı geliyor ve anında tekrar normale dönüyor çok kısa bi zaman 1 saniye kadar sürüyor. Sizce bu bir sorunmudur? Garantiye göndermeye gerek varmı?
Fabrika ayarlarına dönderdim format attım yinede bu sorun devam ediyor.

p8qn.jpg

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Emin olmamakla beraber soeun oldugunu dusunuyorum cunku bizde de var ama daha once hic olmadi.

prens_kemal27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bununla ilgili daha iyi bilgi verecek yada başına gelmiş birisi varmıdır acaba
tskler laramio

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu ekran S wiewer kılıfında geliyor. Böyle olmaması lazım kılıfsızken gönder bence servise.

prens_kemal27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya servise göndericem de her zaman cıkmıyor tlf cok işlem yapınca cıkıyo mesaj, whatsap facebook acık olunca cıkıyor ki servisde bunları acıpda beklemez

umitsahin55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende s4 kullanıyorum telefonu düşürdüm camı kırıldı ama ekranda bişe dokunmatik çalışıyo görüntü var sadece en dış camda sorun telefoncuya getirdim camı açarken ekranı zedelemiş telefoncu mecbur ekranıda değişti ekran degistikten sonra aynı sorunu yaşamaya başladım anlık olarak kilit ekranı gelip gidiyor ekranı değiştiren yere gidip anlattım bizlik bişe yok çok ekran değiştirdik hiç böyle bi şikayet almadık dedi telefoncu ekranı benim yanımda değiştirdi degistirirkende gördüğüm icin bişe diyemedim yeni ekranın amoled falan yazan jelatini bile üzerindeydi bu sorun neyden kaynaklanıyosa veya ne yapmak gerekiyosa bi bilen söylese süper olur ekran değişmeden ömce bu sorun yoktu kardes sen nezaman başladın bu sorunu yaşamaya