S4 Garanti ve Sonrası

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2 hafta önce telefonun ekranı parazitlenio sonra tamamen kapanıo die buraya yazmıştım. Telefon garantiye gitti, ekranın değişmesi gerektiğini, telefon hasar aldığı için garanti dışı olduğunu ve 600 lira masrafı olduğunu söylediler. Biz de telefonu geri istedik. Telefonu düşüren arkadaşımla konuştum masraf ile ilgili o kabul etti ama telefonu istemiştik. Geri yollayacaktık ki bi baktık telefonun ekranı çalışıyor. 1 gündür bozuk ekran çalışıyor. Gerçekten anlam veremedim nedeni nedir. telefonun önüne var arkasına üstünkörü ekran koruyucular yapıştırılmış çıkarırsam tekrar bozulur belki diye ellemeye korkuyorum. Acaba ekrana ufak bi leğim tarzı bişey yaptılarda sonradan mı düzeldi yoksa garantide telefonlar mı karıştı anlam veremedim her hangi bir fikri olan arkadaş varmı? Sizce çalışmasına rağmen ekranı değiştirmeli miyim ?

efe_1992

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Faturadan falan seri numarasına bak telefonlar karışmış mı diye? eğer karışmışsa da kötü. Şuan çalışıyor telefon tamam ama yine başına birşey gelirse servise verirsen hani bunun faturası diyebilirler. Şu anki Telefonun eski telefonun faturasıyla örtüşmez çünkü eğer seri numarası yazıyorsa.

bi de imei derdi var belki de telefonun belli mi olur?

Eğer seri numarası da aynı ise telefonu belki tamir edip ücret istemeyi unuttular. Eğer öyleyse şansına diyecek birşey yok :D

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon benim telefon çünkü sol üstünde bir iz vardı dosyalarım da duruyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
varmı arkadaşlar fikri olan sizce 2 3 ay sonra bozulur mu ? eğer öle bişey olacaksa şimdi değiştireceğim ekranı

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
yeni s4 aldim insallah benim basima gelmez

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Ben her yerde yazıyorum yeni telefonlarda ilk parti malları tehlikeli oluyor diye.Aha kaç tane vaka gördüm

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler fikri olan varmı diye soruyorum siz neler yazıyorsunuz gerçekten ayıp.

Mehmet.Ç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2 hafta önce telefonun ekranı parazitlenio sonra tamamen kapanıo die buraya yazmıştım. Telefon garantiye gitti, ekranın değişmesi gerektiğini, telefon hasar aldığı için garanti dışı olduğunu ve 600 lira masrafı olduğunu söylediler. Biz de telefonu geri istedik. Telefonu düşüren arkadaşımla konuştum masraf ile ilgili o kabul etti ama telefonu istemiştik. Geri yollayacaktık ki bi baktık telefonun ekranı çalışıyor. 1 gündür bozuk ekran çalışıyor. Gerçekten anlam veremedim nedeni nedir. telefonun önüne var arkasına üstünkörü ekran koruyucular yapıştırılmış çıkarırsam tekrar bozulur belki diye ellemeye korkuyorum. Acaba ekrana ufak bi leğim tarzı bişey yaptılarda sonradan mı düzeldi yoksa garantide telefonlar mı karıştı anlam veremedim her hangi bir fikri olan arkadaş varmı? Sizce çalışmasına rağmen ekranı değiştirmeli miyim ?

bende de birtane aynı vakadan vardı , ekranı çalışıyordu ben 5 ay idare ettim birden bozuldu , senin yerinde olsam idare ederim bozuluncaya kadar fakat o ekran koruyucuları seni rahatsız ediyorsa ve paran var ise git yaptır hiç uğraşma ;)

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mehmet kardeş telefonu düşüren kişi karşılayacaktı masrafı ama 5 ay sonra bozulursa bişey de denilmez masraf konusunda o yüzden açtım konuyu ben