S4 cpu overlock

zor2zor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler s4 e cpu overlock düsündümde cünkü antutda falan bu adamlar 2265 mhz falan yaziyor sanırım onları overlock ile yapiyorlar bide bu saglıklımıdır ya yapan varmı cünkü pc ye yapmıstım kafayı yemisti bi kere gpu ya overlock atmistim bigarip olmustu

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
İşlemci daha çok ısınacağından telefona bir süre sonra zarar verecektir.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Benchmark için mi oc yapacaksın? Günlük kullanımda farketmeyecek ama işlemciyi haşlayacak.

zor2zor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anladım hiç bulasmamak gerek :) saolasın arkadaslar zaten sunuda düsünmek gerek adamlar buna 1890 mhz koymuslar 1900 de yaparlardi bi bildikleri var demekki kurcalamnın alemi yok :)) yada ne biliym onlar kendileride direk yükselte bilirlerdi bu root isi de biraz bana öyle geliyo mantık acısından yani adamlar sana bu hakkı tanımamıslar bi bildikleri var yani bi olayı varki yapmamislar

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
anladım hiç bulasmamak gerek :) saolasın arkadaslar zaten sunuda düsünmek gerek adamlar buna 1890 mhz koymuslar 1900 de yaparlardi bi bildikleri var demekki kurcalamnın alemi yok :)) yada ne biliym onlar kendileride direk yükselte bilirlerdi bu root isi de biraz bana öyle geliyo mantık acısından yani adamlar sana bu hakkı tanımamıslar bi bildikleri var yani bi olayı varki yapmamislar

Hocam esasında root yaptıktan sonra tüm dosyalara sistem dosyalarına erişebildiğin için bilmeyen için zararlı. Android linux tabanlı linuxda uzmanlaşmakta biraz zaman ister yoksa herkes takır takır bilse hiç telefona kısıtlama koymazlar :)

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Bu uçağa nitro takmak gibi bişe olur sırf testlerde yüksek çıksın diye nedir bu uğraşınız

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Hocam esasında root yaptıktan sonra tüm dosyalara sistem dosyalarına erişebildiğin için bilmeyen için zararlı. Android linux tabanlı linuxda uzmanlaşmakta biraz zaman ister yoksa herkes takır takır bilse hiç telefona kısıtlama koymazlar :)
Herkesin root erişimi olduğunu ve cihazı bozup servise gönderdiğini düşünemiyorum bile:)
Bilgisiz birileri işletim sistemini kararsızlığa sokacak dosyayı silse, servisler yazılım atılmayı bekleyen cihazlarla dolup taşardı:)