S3'ün Ekranı :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Racon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Racon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet... neden konulara böyle başlıyorum bilmiyorum ama herneyse konumuza gelelim :unsure: Ekranda ufak ufak çizikler başladı s3 ekranı denildigi gibi çizilmez kırılmaz.. değil normal bir camdan farkı yok ekran kaplaması için hangi markayı önerirsiniz ?? :(

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sen gerçekten S3 kullanıyorsun değil mi?[video=youtube;pnwwz0nyOno]http://www.youtube.com/watch?v=pnwwz0nyOno&feature=player_detailpage[/video]

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Ekran kaplamasında ne gibi bir marka bekliyorsunki:scared: 10 tl'ye yapıyorlar işte kaplattır keyfine bak :)

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende kullanırken elimin izi falan kalıyor aslında sorun olmaz tabi ama ne biliyim bana da çok güven vermiyo şöyle kaliteli arkasını önünü kaplayacak bişi yok mu

Racon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sen gerçekten S3 kullanıyorsun değil mi?[video=youtube;pnwwz0nyOno]http://www.youtube.com/watch?v=pnwwz0nyOno&feature=player_detailpage[/video]
Kardeşim var oluşuyo çizikler..Edit:Ayrıca orda yakından kamera çekmemiş ve ışığın açısına göre çizik gözüküyor ..

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
senin elin kirlidir belki iz yapmıştır farkında olmadan ?

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=270597]Racon[/MENTION] şu huyundan yada s3 kullananlar olarak huyunuzdan vazgeçin kardeşim s3 e ait sss konusu açıldı [ Sıkca Sorulan Sorular ] hani durup durup konu açmanızın manası yok oraya yazın kullanan kişiler yorumunu yazar daha sonra ekran filmi kaplatacak insan da çıkar konudaki yorumları okur aklındaki soru işaretini yok etmiş oluruz en azından herkez faydalanır...
bunu tarafımdan kendine yapılmış bir tepki gibi görme genel olarak s3 kullanıcıları hazır cevap peşinde ben konumu yazayım cevap gelsin sonrası beni sallamaz misali
oraya açılmış işte sıkca sorulan sorular diye oraya yaz herkez faydalansın forumun arama butonu googlenin hızına kafa tutcak cinsten bu kadarda hazırcı olmayın üşenğeçliginizden vazgeçin be kardeşim

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
@Racon Hani anlamadığım bu durumdan hazmı duyuyorsun?
şuraya bak forumda zaten sadece s3 konuları sana ait misal örnekler aşağıda
sss i kullansan sende rahat edeceksin millette :hammer:
1
2
3
4
5
6
7

zeeprime

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu göruntuler hıkaye yalan cızılmez olurmu ya kırılmaz olurmu ya hepsı yalan kırılıyor cızılıyor ınanmayın..

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bu göruntuler hıkaye yalan cızılmez olurmu ya kırılmaz olurmu ya hepsı yalan kırılıyor cızılıyor ınanmayın..
tamam usta sen öyle diyorsun öyledir
duydunuz beyler artık s3 felan almayın elinizdekini de satın [MENTION=279931]zeeprime[/MENTION] onay vermedi sıkıntılıymış s3ün ekranları

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
zozeidon

arkadaşım sen her izlediğin videoya inanıyor musun? inanma bence. bende de var s3 bal gibi çizikler oluşuyor.

kullaniciadi1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam usta sen öyle diyorsun öyledir
duydunuz beyler artık s3 felan almayın elinizdekini de satın @zeeprime onay vermedi sıkıntılıymış s3ün ekranları

sen galiba her videoda olan şeylere inanıyorsun. güleceğim yoktu. bendede var s3 bal gibi çizilmeler başladı. bi acayip bu forum. sanki bu şirketler babamızın şirketi gibi savunanlar var yahu.

zeeprime

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yahu çok komik ya :) yalan be canım varsa s3 elınde kullandgın zaman görursun sen bu telefona aşık olmuşun yapma altı üstü telefon yahu ona hayran olmana gerek yok. tamam çok guzel telefon ama her telefon da oldugu gıbı bu telefonun da kusuru var. neden bunu kabul etmek ıstemyorsun guzel kardesım..

ciha_n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu daha ilk çıktığı günler aldım ve kullanmaya başladım telefon dururken elimde oynadığım arabanın anahtarını düşürdüm ve koruyucu yoktu çok yüksekten de düşmedi ve küçük bir noktacık oldu düşen yerde çizilmedi orası resmen ezildi diyebilirim ve kavladı orası ufak bir nokta ama dikkat çekiyor. Yani bu kadar da savunmanızı gerçekten anlamsız buluyorum nede olsa kul yapımı evet bende telefonu çok seviyorum gerçekten çok önemli bir telefon benim için de ama sadece bir telefon o kadar daha fazlası değil.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Ya alınmayın ama niye anlamak istemiyorsunuz her gün anasayfada "forumda son başlıklar" ın ilk sayfasında 2-3 tane s3 konusu oluyor. Ordan burdan duyorsunuz kim dedi size kırılmaz çizilmez? Sitesine girin bakın, çizilemez değil çizilmeye dayanıklı diyor. Ya siz bunu duyup paralı anahtarlı ceplerinize sokuyorsanız onların suçu ne?

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sadece bir telefon değil bence bir telefondan fazlası :) Ekran konusunda en azından iphone'dan daha kaliteli o içimi rahatlıyor :D

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Benimde çok dikkatimi çekti bazı s3 sahibleri sanki babasının şirketi gibi toz kondurmuyor telefona. Bu da benim gibi s3 almadan önce araştırma yapan insanları tiksindiriyor. Sırf sizin yüzünüzden nasıl iphone manyakları ana babasını savunur gibi elin gavurunu savunduğu için iphone dan tiksindiysem, s3 ten de öyle tiksinmeye başladım. Nedir bu yaaa ne bu allahın belası bi telefon!!! gece koynunuza alıptamı yatıyosunuz anlamıyorum nedir bu görgüsüzlük!!! en sonunda yazdırdınız bana....

zeeprime

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=36145]StryKer[/MENTION]..

Sen bakma butun yorumlara bakma bılıncsız bır sekılde yazan ınsan cok fazla varl sırf benımde surda bır yazım olsun mantıgı ıle yazan ınsanlar var. Ama ben kendı ızlenımlerımı senınle paylaşayım belkı sana yardımcı olmus olurum.Bundan öncekı telefonum ıphone 4 dü sımdı galaxy s3 var.telefon dan memnunum gayet guzel şık,estetik bir telefon tasarım olarak gerçekten güzel.Olumsuz olarak söylenıcek cok şey yok bana göre şu ana kadar gördugum en buyuk sorun şarjı çok az gıdıyor ama genel kanı ılerıde daha ıyı olucakmıs 2 hafta falan gecınce yanı.İşin özeti telefon guzel hoş ama şimdi bana sorarsan ıphonemi samsungmu gözum kapalı ıphone derım.