S3'ten Iphone 5C'ye Geçmek İstiyorum Sizce Nasıl Olur ?

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
İlk önce yorumunuz için tesekkur ederim :) Ama bir konuya değinmek istiyorum. İphone 5c'nin plastiği ile S3 ün plastiği aynı değil. İphone 5c polikarbon kasası var aynı lumia 920 deki gibi. Bu yüzden sorun olmayacağını sanıyorum zaten androidden de sıkıldım alabileceğim en yakın zamanda İphone 5c'ye geçmeyi dusunuyorum.

Aynen aynen plastik Samsung'unki gibi değil böyle ele daha bir farklı geliyor bence daha iyi olmuş. 5C alırsan 5 ile tamamen aynı dış kasa hariç bence çok memnun kalıcaksın.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

apple 5'i bırakçak 4,4s ve 5 bitti.

iPhone 4 bile hala satılıyor sen 5'i bırakıcağından söz ediyosun.

Reaksiyon puanı
16,128
Aynen aynen plastik Samsung'unki gibi değil böyle ele daha bir farklı geliyor bence daha iyi olmuş. 5C alırsan 5 ile tamamen aynı dış kasa hariç bence çok memnun kalıcaksın.

iPhone 4 bile hala satılıyor sen 5'i bırakıcağından söz ediyosun.
üretim maliyetinden üretmicekmiş 4,4s ise piyasada kalanlar öncelikli iphone5c,iphone5s ve iphone6 olucak iphone6'nın geleceği için iphone5 ve öncekileri harcıcaklar.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
S3'ten Iphone 5C'ye geçmek istiyorum androidden sıkıldım. Artık ıphoneye geçmeyi dusunuyorum. Sizce gereksiz bir şey mi olur yoksa gerçekten dogru bir karar mı şimdiden teşekkurler :)

Yorum Yok Mu Beyler ??
Arkadaşım s4 ten iphone 4s e geçti şuan çok memnun.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
İphone 5c al birazda ios kullan nasıl olsa ondan daha çabuk sıkılır S3 e geri dönersin :)

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
üretim maliyetinden üretmicekmiş 4,4s ise piyasada kalanlar öncelikli iphone5c,iphone5s ve iphone6 olucak iphone6'nın geleceği için iphone5 ve öncekileri harcıcaklar.

Yarın ne olacağı belli olmaz belirli bir kaynak olmadan Apple adına nasıl konuşabiliyosun anlamıyorum. Bu konuda benim için yeterli herkese iyi forumlar.

Reychen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler ilk önce sakin olun :) İkincisi yaşım gereği deneyimsin oldugumu sananlar var. Ben olsam oyle dusunebilirdim fakat yanılıyorsunuz. Tecrubem oldukça fazla gerek telefonlarda gerek bilgisayarlarda. Ben plastiğin iyisinden kotusunden anlıyacak kadar duyularımda sağlam bu arada :) Sonuç olarak kullanacak siz değilsiniz benim. Şimdi neden bize sordun diyenler olcak haklı ama S3 un plastiği ile İphone 5c nin plastiği arasında çok fark var. Örnek olarak Lumia 920 yi verebilirim. Lumia 920 nin kasası da plastiktir. Ama plastik var plastik var. Hatta tüm medya lumia 920 nin sağlamlığını konustu. Şimdi tekrar soruyorum. S3 ile İphone 5c nin malzeme kalitesi aynı mı ?

Lütfen artık tartışma yaratacağınıza fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. Sorum şu aslında. S3'ten İphone 5c'ye geçsem ne kazanırım,ne kaybederim ?

İphone 5c al birazda ios kullan nasıl olsa ondan daha çabuk sıkılır S3 e geri dönersin :)

Bu arada kararlı birisiyimdir. Bir işletim sistemini sevdim ise onla devam etmeyi tercih ederim. İphone 5c'yi aldıktan sonraİOS'tan ve İphone 5c'den beni vazgeçirebilecek 1 neden yok.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Sorum şu aslında. S3'ten İphone 5c'ye geçsem ne kazanırım,ne kaybederim ?

S3 Samsung'un Galaksi serisinin bugünlere gelmesinde en büyük payı olan cihazı. S5 çıkmasına rağmen halen ortalama bir kullanıcıyı tatmin edebilir.

Öncelikle Android mimari yapısı itibariyle cihaz 1 GB RAM ve İşlemcisi ile ''eski'' bir delikanlı oldu. En büyük sorunda kendi arayüzü TouchWiz ile dertlenir olması, çoğu kullanıcı bu yüzden muzdarip durumda.

İphone ise kendine has mimarisi işletim sistemi ve işlemcisi ile , çoğu kullanıcıyı tatmin ediyor. 5C de yeni bir cihaz. Hatta İphone 5'in daha iyileştirilmiş hali denilebilir.

Ama İOS geçtiğinde 5C üzerinde de en büyük sorun, şarj olacaktır. İOS işletim sisteminin en büyük sıkıntısı bu. Batarya performansı olarak S3 bence daha iyidir. Geçersende en büyük eksin batarya konusunda olur...

cmlşahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence iphone u olan bir arkadaşınızın telefonounu biraz kullanın, birkaç arayüz geçtikten sonra geri dönebilmek için çekeceğiniz çileyi bi tecrübe edin...
sonra sevdiğiniz bi müziği yüklemeyi, hele hele zil sesi yapmayı bi deneyin...vs telefonu biraz kişiselleştirmeyi deneyin... İOS Android kullanım farklarını görün, kendiniz karar verirsiniz zaten... önemli olan hangisi plastik hangisi kaliteli tartışması olmamalı, çünkü iphondan çok daha kaliteli androidler var... karar verilecek konu sizin İOS u sevip sevemeyeceğiniz...

Reychen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence iphone u olan bir arkadaşınızın telefonounu biraz kullanın, birkaç arayüz geçtikten sonra geri dönebilmek için çekeceğiniz çileyi bi tecrübe edin...
sonra sevdiğiniz bi müziği yüklemeyi, hele hele zil sesi yapmayı bi deneyin...vs telefonu biraz kişiselleştirmeyi deneyin... İOS Android kullanım farklarını görün, kendiniz karar verirsiniz zaten... önemli olan hangisi plastik hangisi kaliteli tartışması olmamalı, çünkü iphondan çok daha kaliteli androidler var... karar verilecek konu sizin İOS u sevip sevemeyeceğiniz...

Zaten ios telefon almak istiyorum. Androidin bu özgürlükleri son safhada telefonu servislik yapıyor. Ben bu yuzden ios istiyorum. Batarya da benim için buyuk bir sorun olmayacaktır. Başka eksim olmayacaksa son kararlarımı vermek üzereyim :)

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Zaten ios telefon almak istiyorum. Androidin bu özgürlükleri son safhada telefonu servislik yapıyor. Ben bu yuzden ios istiyorum. Batarya da benim için buyuk bir sorun olmayacaktır. Başka eksim olmayacaksa son kararlarımı vermek üzereyim :)
kardeşim lg g2 al fazla konusmama gerek yok biraz araşır g2 alırsın

Reychen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bir daha android telefon almayı düşünmüyorum açıkçası. İphone alacağım ama hangi modelini daha kararlaştıramadım.

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Kardeşim Bütçen yetiyorsa kesinlikle 5S al şu ışıklarını yakmak için bile orta tuşa hafif dokundugunda parmak izini okuyup kilidi açması kadar insanı mest eden bir durum yok :) Kullanmayanlara basit gereksiz bir durum gelebilir bende 5S çıkana kadar 3GS kullandım hep parmak izi okuma gereksiz derdim hep ama şifre yerine oraya dokunmak kadar insanı tebessüm ettiren bir durum yok diğer telefonlarda :) Bütçen yoksa 5C al telefondan aldıgını zannedip boş sallayan arkadaşlar plastik plastikdir demişler nasıl bir kafa anlamıyorum. Gözünü kapat bi eline 5C bir eline S4 veya S3 al hangisinin daha kaliteli hissettirdiğini bile anlıyosun. S3 kuzenimde var hergün yanyanayız hergün kullanmışımdır özgürlükten bahsedenlerin yarısı telefonu rootlamaktan baska bişey bilmiyorlar sorun ücretli uygulamaysa JB haricinde 25pp gibi programlarla ücretli uygulamaları yukleyebilirsin. Kişiselleştirme adına çok program var appstore da zaten kullandıgında anlıcaksın S3 ve iphone 3GS arasında bile dokunmatikte acayip tepkime farkı vardı. Templerun adlı oyun aç iki telefondan farkı kendi gözünle gör :) İphone fanı değilim sadece kullanıyorum ve gercekten memnunum. 3GS teki bütün bilgilerime ek program olmadan bilgisayardan ulaşmak ek program olmadan haritadan nerede oldugunu görmek falan bunlar güzel şeyler :)

whinchester

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende s3 kullanıcısıyım ve arkadaşın dediği gibi android den sıkıldım şu iphone 6 yı bekliyorum tatmin ederse iphone 6 alıcam hayırlısı olmassa 1-2 sene daha s3 ü kullanırım ama iphone hep aklımda bu aralar bakalım :D

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar fanboyluk falan algılamayın lütfen zamanında androidin gereksiz kasılmalarından falan bende muzdarip oldum ip alıcaktım ama pil süresi ve ekran boyutuna alışamamaktan şansımı tekrar androidde aradım ve lg g2 almaya karar verdim 4.4.2 kit kat güncellemesiyle telefon kesinlikle inanılmaz bi duruma geldi bu stabiliteyi verebileceğini gerçekten bende beklemiyordum en büyük mutluluğumsa maşallah diyeyim pil ömrü kesinlikle ama kesinlikle inanılmaz %20 sarj kaldığında bile inanki rahatça dolaşabiliyorsun ben şuanlık gayet memnunum öneririm yani bi denemeni isterim en azından

Reychen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim Bütçen yetiyorsa kesinlikle 5S al şu ışıklarını yakmak için bile orta tuşa hafif dokundugunda parmak izini okuyup kilidi açması kadar insanı mest eden bir durum yok :) Kullanmayanlara basit gereksiz bir durum gelebilir bende 5S çıkana kadar 3GS kullandım hep parmak izi okuma gereksiz derdim hep ama şifre yerine oraya dokunmak kadar insanı tebessüm ettiren bir durum yok diğer telefonlarda :) Bütçen yoksa 5C al telefondan aldıgını zannedip boş sallayan arkadaşlar plastik plastikdir demişler nasıl bir kafa anlamıyorum. Gözünü kapat bi eline 5C bir eline S4 veya S3 al hangisinin daha kaliteli hissettirdiğini bile anlıyosun. S3 kuzenimde var hergün yanyanayız hergün kullanmışımdır özgürlükten bahsedenlerin yarısı telefonu rootlamaktan baska bişey bilmiyorlar sorun ücretli uygulamaysa JB haricinde 25pp gibi programlarla ücretli uygulamaları yukleyebilirsin. Kişiselleştirme adına çok program var appstore da zaten kullandıgında anlıcaksın S3 ve iphone 3GS arasında bile dokunmatikte acayip tepkime farkı vardı. Templerun adlı oyun aç iki telefondan farkı kendi gözünle gör :) İphone fanı değilim sadece kullanıyorum ve gercekten memnunum. 3GS teki bütün bilgilerime ek program olmadan bilgisayardan ulaşmak ek program olmadan haritadan nerede oldugunu görmek falan bunlar güzel şeyler :)

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim :) 5S güzel telefon ama fiyat-performans olayında fiyatlar uçuk. İstesem alırım ama gereksiz yere para vermemin anlamı yok. 500 Tl ye değişen: kasa,parmak izi okuyucu,A7 çipten başka bişey değil. Ben de size katılıyorum plastik var plastik var. İphonenin plastiği damacana plastiğinin biraz incesi iken s3 umdeki plastik çıtkırıldım. Yani bana 5C mantıklı geliyor. Ama belkide 1-2 yıl beklemeyi tercih edebilirim. Beklesem bile aynı kararsızlıkta kalıcam. Bilemiyorum ne yapacağımı açıkçası :(

Ahmetgungor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya Abi kasa plastik olsun metal olsun ne değişiyor ben anlayamıyorum ki ? Zaten Öyle Yada Boyle Arkaya Bi Kapak/Kılıf Takıyorsun .. Konuya gelince bence iyi olur şayet oyunlarda özellikle apple pil ömrü konusunda kendini bela okutsa da o performansı hiçbircihaxda göremedim buna stabilite , Gelecek yazılım desteği daha öncelikli gelen uygulamalar daha kaliteli mağaza bütün platformlara yön veren itunes var . bence hiçbir bir pişmanlık duymassınız :) hayırlı olsun şimdiden

By Fixed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim bende de s3 vardı ve sattım. Ucuza iphone 4 yakalamıştım ve aldım. İphone 4 bile gerçekten bana çok çok yetiyor ve s3'ten bu telefon bile daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Oyun performansı açısından söylemiyorum tabi günlük kullanım açısından (whatsapp, twitter vs vs..) söyledim. Android ne kadar özgür bir sistem ise o kadar da sorunlu.

İphone 5c'yi elime alıp denemişliğim var. Güzel duruyor tam genç telefonu olmuş şekil itibariyle. Fakat sana önerim iphone 5. Seni uzun süre rahat götürür.

Eğer android alacaksan LG G2 al. Gerçekten çok çok harika bir telefon. Stabilite açısından ios stabilitesini yakalamışlar.

korsan_4288

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s3 den ı phone na gecmek istıyosan androıdın ozellıklerını ve ozgurlugunu yasamamışsındir...

Reychen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizce beklemelimiyim yoksa fırsat mı kaçırıyorum ?

YORUMLARINIZI İPHONELAR İÇİN YAZIN. ANDROİD ASLA VE KAT-A ALMAYACAĞIM.

Reychen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sence şu an S3 canavar gibi çalışıyor biraz daha eskiteyim mi sence ?

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Üstad şayet iphone a gecicek olursan 5 yada 5s al metali plastikle değişme

Reychen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu konuya da değineyim. S3'ün plastiği ile 5C'nin plastiği arasında çok fark var. 5C de damacana plastiği var neredeyse. S3 ün plastiği çıtkırıldı. Bunu goz onune alınca 5C nin plastiği bana S3 e gore çelik gibi geliyor.

Ben ıphone alacağım ama s3 ü biraz eskitsem mi sizce? Sorduğum malzeme kalitesi değil sadece s3 ümğ biraz daha kullanayım mı ?

Android 4.3 ile baya bir stabil oldu lakin hala benim aklım ıphonede.

Reaksiyon puanı
16,128
Şu konuya da değineyim. S3'ün plastiği ile 5C'nin plastiği arasında çok fark var. 5C de damacana plastiği var neredeyse. S3 ün plastiği çıtkırıldı. Bunu goz onune alınca 5C nin plastiği bana S3 e gore çelik gibi geliyor.

Ben ıphone alacağım ama s3 ü biraz eskitsem mi sizce? Sorduğum malzeme kalitesi değil sadece s3 ümğ biraz daha kullanayım mı ?

Android 4.3 ile baya bir stabil oldu lakin hala benim aklım ıphonede.
iphone5c seni çağrıyor.