İphone 5s ile Galaxy S3 takas edilir mi?

Oglcnoglcn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar yenı bır telefon alıcam fakat maddı ımkan o kadar fazla degıl tanıdık birinde iphone 5s gold var cıhazın daha 9 aylık garantisi varmış fiyat olarak 900 dedi bende dedim ki Galaxy s3'ü vereyim üstünede 400 tl vereyim dedim kabul etti sizce böyle birşey yapayımmı artık android cihazlardan'da sıkıldım ios sürümlü cihaz'a geçmek istiyorum..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

+1 Telefon uzay grisiymiş bir sorum daha olucak Uzay grisinde yanlarda soyulma olurmu ?

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Cihazın temiz olduğunu düşünüyorsanız alın.

Yanlar soyulmak yerine üzerinde çok fazla beyaz çizik oluşuyor.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Arkadaşlar yenı bır telefon alıcam fakat maddı ımkan o kadar fazla degıl tanıdık birinde iphone 5s gold var cıhazın daha 9 aylık garantisi varmış fiyat olarak 900 dedi bende dedim ki Galaxy s3'ü vereyim üstünede 400 tl vereyim dedim kabul etti sizce böyle birşey yapayımmı artık android cihazlardan'da sıkıldım ios sürümlü cihaz'a geçmek istiyorum..

+1 Telefon uzay grisiymiş bir sorum daha olucak Uzay grisinde yanlarda soyulma olurmu ?
Kardeş s3 ü çok iyi fiyata saymış sıfır s4 600 tl zaten ben almanı tavsiye ederim.Yanlarda soyulma olayına gelince kılıflı kullan kılıfsız kullanırsan çizilme,soyulmalarla karşılaşabilirsin.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Çok iyi teklif aslında.

Ama cihazda herhangi bir sıkıntı var mı kontrol edin derim.

Çünkü S3ü iyi fiyata saymış oluyorsunuz.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
5s te problem olmasın ?

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
kucuk ekran sorun degıllse olur.

Oglcnoglcn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sorun varmı yokmu telefon elime geldiginde bakıcam sizce ne gibi problemler olabilir görüşlerini alabilirmiyim ?
5s te problem olmasın ?

Cihaz elime yarın geliyor ve sıkıntı varmı bakıcam sizce nelere dikkat etmeliyim kontrol ederken ?
Çok iyi teklif aslında.

Ama cihazda herhangi bir sıkıntı var mı kontrol edin derim.

Çünkü S3ü iyi fiyata saymış oluyorsunuz.

Eyvallah hocam :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Kasasına dikkat et alttaki vidaları bir bak tamire girmiş mi ekranı yan sanayi olarak değişmiş olabilir filan bayağı şeye bakman gerek. Imeilere çok dikkat et. Faturası yoksa kesinlikle alma. Çünkü ticaretten az çok anlayan adam o teklifi kabul etmez 5s satıcısı yerinde olsa.

A

AjdarÇikitamuz

SDN Okuru

takası yap bence küçük diyene bakma 4'' ideal boyut.

Oglcnoglcn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam telefon elime geçti 9 ayda degılmıiş 13/12/2015 tarıhınde alınmış yanı yaklaşık 1 ay kadar ekranda ne bır cızık hoparlorde , kamera , ses gıdp gelmede,performans,Imeı adresinde herhangi bir sıkıntı yok teknosadan alınmış faturasıda var telefondakı ımeı ıle faturadakı ımeı uyuşuyor fakat tek sıkıntı sım takmak için iğnesi,hızlı başlangıc kutusu ve adamın 1 ayda tek kulagını bozdugu earpods. :D
Kasasına dikkat et alttaki vidaları bir bak tamire girmiş mi ekranı yan sanayi olarak değişmiş olabilir filan bayağı şeye bakman gerek. Imeilere çok dikkat et. Faturası yoksa kesinlikle alma. Çünkü ticaretten az çok anlayan adam o teklifi kabul etmez 5s satıcısı yerinde olsa.