S3 yazılım güncelleştirme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan druz016
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
1- telefonunuz rootlu ise güncelleme alamazsınız.
2- klon imeili ise güncelleme kuramazsınız, kurarsanız şebekeniz gider.. ( çözümü var ama )
3- bunların dışoında eğer güncelleme alamıyorsanız csc kodunu değiştirin..

druz016

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1- telefonunuz rootlu ise güncelleme alamazsınız.
2- klon imeili ise güncelleme kuramazsınız, kurarsanız şebekeniz gider.. ( çözümü var ama )
3- bunların dışoında eğer güncelleme alamıyorsanız csc kodunu değiştirin..

imei numarasını sorguladım kayıtlı gözüküyor 1-telefonun rootlu olduğunu nasıl anlarım benim anlayabileceğim bir şekilde söylerseniz çok iyi olur benim ilk android telefonum çok fazla bilgim yok.
2-eğer rootlu değilse csc kodu nasıl değiştirilir?

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
1- telefonunuzun rootlu olup olmadığını uygulamalr bölümünde eğer supersu varsa rootlu demektir,
2-bir başka yöntem ayarlar - cihaz hakkında- durum kısmında , en altta " cihaz durumu " var , değiştirildi yazıyorsa modifiye edilmiş yani root edilmniş demektir... ama bazen bunda normal olarakta gözükebiliyor ,
3- bir başka yöntem , telefonu 3 tuş kombinasyonu ile " açma kapama - home tuşu - ve ses yükseltme tuşu ile recovery bölümüne girince görebilirsiniz.. orada costum rom yazıyorsa telefon rootlu demektir..tabii stock rom kullanıyorsan..!

4- eğer telefon rootlu değil ise csc kodunu değiştir..

https://play.google.com/store/apps/...sMSwxLDEsImNvbS5tYW5uaWFray5jc2NzZWxlY3RvciJd

linkten uygulamayı indir, aç- change csc kısmına bas, kodlar çıkıcak , orda TUR -XEF- DBT yada başka bir avrupa kodunu seç ve ınstall de.. telefon yeniden başlatacak ,

not bunu yaparsan telefonun fabrişka ayarlarına döner, yedeklerini almanı öneririm

druz016

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki çok teşekkür ederim bunları deniycem.birde şimdi aklıma geldi sim kartım kırıldı yani telefonumun şuan hattı yok bunun bir etkisi olmuş olabilirmi güncelleştirme için