Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evett.. Telefonun sol kısmındaki ekranla kasanın bitişindeki ince boşlukta toz filan oluştu beyaz beyaz onu nasıl çıkartabilirim bilgisi olan tahminler? :scared:
n8 de de bazen başıma geliyordu..hani rotring 0.5 çıt çıtlı kalemlerin arkasında uç çıkarmak için silgiye batırılmış iğneden de ince bir şey var ya,onunla yavaş yavaş yapılabilir belki.ama ucunu zımpara kağırdı ile ovalleştirmek gerekebilir yoksa çizik bırakabilir. veya onun yerine, aralığını bilmiyoum ama, incecik birşeyle temizlenebilir.çizmemeye dikkat
biri kompresör demiş sakın şaşırıp yapma mahvedersin telefonu ben o haltı yedim bütün toz telefonun içine kaçıyor hatta ekranın iç kısmında toz yokken hava ile telefonu temizleme denememden sonra ekranın içine bile toz bulaştı sakın diyorum aman
ıslak mendili sar telefonun etrafına birazcık ovala sonra tırnağın uzun ise uslak mendilin üzerinden o boşluğa tırnağını sok ter temiz olur ben s2 yi öyle temizliyorum