S3 ten iphone 6 plus a geçerken ?

beko1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar şu an samsun galaxy s3 kullanıyorum ondan bıktım şarz sorunu vb bir sürü sorun oluştu bu sebepten dolayı iphone 6 plus düşünüyorum ios kullanmadım bu zamana kadar ve tereddütlerim var şarz ömrü ne kadar süre kullanabilirim bana sorun oluşturumu sıkıntı yaşarmıyım benim için en önemlisi pil ömrü ve ileri yıllarda sorunsuz kullanmak lütfen yardım edin artık samsung duymak istemiyorum birde müzik indiremiyorum vb şeyler söyleyen iphone 5s kullanan arkadaş var bu iphone 6 plus da da devam ediyormu yardımmmm

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
6plus sarjı cok ıyı ıos kullanmadım demişsin belki o sıkabilir seni android gibi özgürlük yok. müzik indiriyordum ben sıkıntı yok ondada hertürlü müzik indirirsin pil ömrü memnun eder hertürlü cok iyi ios alısırsan problem yok. 4 sene kullandım iosu.

beko1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
6plus sarjı cok ıyı ıos kullanmadım demişsin belki o sıkabilir seni android gibi özgürlük yok. müzik indiriyordum ben sıkıntı yok ondada hertürlü müzik indirirsin pil ömrü memnun eder hertürlü cok iyi ios alısırsan problem yok. 4 sene kullandım iosu.
çok sağol kardeşim iyiki varsın

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Kardeş 6 plus da pil gayet iyi aen ozellikle s3 de sonra geçersen attan inip ferrariye binmiş olursun

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhabalar:

Onceklikle samsung s3 ten sonra neye gecseniz size iyi gelir onceklikle bunu belirteyim. İphone'lar genel sarj sorunlariyla eksi not almis modellerdir. Fakat apple yakin zamanda urettigi plus modelleriyle oldukca iyi bir pil omru sunmaktadir. Yani batarya konusunda iphone 6 plus sizi memnun edicektir. Yanlis hatirlamiyorsam ip6plus 3000 tl civariydi. Bu fiyat segmentinde batarya olarak ip6plus, samsung note 5 basarili urunler.

Androidden ios' a gectiginizde bir bocalama olur ama bunu yakin zamanda atlatirsiniz. Guncelik islerde cokgu fonksiyon ortalikta. Biraz ayarlar sizi aratabilir onun disinda gozunuz korkmasin. Zaten ios cok akici ve stabil calisan bir sistem o nedenle memnun kalirsiniz.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
6 Plus'ın şarjı iyi gidiyor ablam kullanmakta.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

3G ile mutlu etmeyebilir pek ama wifi ile 5s'e göre iyi gözle görülür fark var.