S3 sms geç geliyor yardım lütfen

by_arbede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar benim s3 te 3 gündür bi sıkıntı var ben bayram dolayısıyla şebekelr yoğun diye sanmıştım ama yanılmışım smsler 3-4 saat arayla gec geliyor hemen gidiyor ama gec alıyorum hattı başka bi telefona taktım anında mesajları aldım bu sorun neyden kaynaklanıyor acaba bilgisi olan arkaslara şimdiden teşekkür ederim yardımınızı bekliyorum eksik olmayın

- - - Mesaj Güncellendi - - -

???

by_arbede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır format atmadım ama her zaman yapmıyor sıfırlamakta istemiyorum acaba indirdiğimiz bi uygulama mı engelliyor :????

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
son zamanlarda indirdiğiniz uygulamaları kontrol ediniz... hattınız avea mı bilmiyorum ama avea ise yapması doğaldır...
sadece normal şebekeyi açıp o şekilde de deneyebilirsiniz. yani ne 3Gde nede otomatikte olmadan...

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
son zamanlarda indirdiğiniz uygulamaları kontrol ediniz... hattınız avea mı bilmiyorum ama avea ise yapması doğaldır...
sadece normal şebekeyi açıp o şekilde de deneyebilirsiniz. yani ne 3Gde nede otomatikte olmadan...

ayynen avea sorunlu , eger deilse uygulamalarini hafiza kartina yolla sonra bi temizlik yap

by_arbede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet avea ama hattı başka telefona taktım böyle bi sorun çıkmadı 2g de kullandım sonuç aynı yada olmazsa ayarları sıfırlarım teşekkür bigileriniz için

by_arbede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet avea ama hattı başka telefona taktım böyle bi sorun çıkmadı 2g de kullandım sonuç aynı yada olmazsa ayarları sıfırlarım teşekkür bigileriniz için

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
hocam avea turkcell alt yapısı kullanır ve turkcell istediği zaman küt diye keser veri aktarımını bu nedenle gelen mesajlar bir süre (bazen uzun saatleri kapsar bu durum) baz istasyonunda takılı kalırlar... kısacası önerim gereksiz birşey yoksa cihazda hiç sıfırlamayın... başka cihazda gelmesinin herhangi bir mantıklı açıklaması yok maalesef ama 2G bu tür olaylar için idealdir...

U

umitka1

SDN Okuru
GM discovery var, mesajlar geç gelmeye başladı. İki hattın ikisinin de operatörlerini aradım. Bir sürü kod denedim. Müşteri hizmetleri sıfırladık falan bisürü işlem yaptılar. En son sim kartlarınız eski ondan dediler onu da değiştirdim olmadı. İşin ne sim kart ne de hizmet sağlayıcı ile alakası olmayınca sıra telefona geldi. Ama önceden çalışan şey nasıl bozulur dedim, telefona yedekledikten sonra bir hard reset attım herşey düzeldi.

Gökay_16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar benim s3 te 3 gündür bi sıkıntı var ben bayram dolayısıyla şebekelr yoğun diye sanmıştım ama yanılmışım smsler 3-4 saat arayla gec geliyor hemen gidiyor ama gec alıyorum hattı başka bi telefona taktım anında mesajları aldım bu sorun neyden kaynaklanıyor acaba bilgisi olan arkaslara şimdiden teşekkür ederim yardımınızı bekliyorum eksik olmayın

- - - Mesaj Güncellendi - - -

???
Telefonuna sms ' in geç gelmesinin sebebi Telefonunla Alakalı değil Bence , Kullandığın servis ile ilgilidir bence kullandığın servise danışabilirsin