S3 mobil veri

BRuTaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar s3de internete girmesende ayarlar veri kullanimindan bakinca internetin kullanildigini goruyorum bunu nasil engelleyebiliriz tum s3lerde boyle midir

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar s3de internete girmesende ayarlar veri kullanimindan bakinca internetin kullanildigini goruyorum bunu nasil engelleyebiliriz tum s3lerde boyle midir
Mobil veri kapalıyken böyle bir şey olması çok zor

BRuTaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok hocam kapali degil acikken ayarlar veri dolasimindan bakinca boyle orda kullanim kotasini gosteriyor ya iste ordaki kota hicbirsey acik degilken cok az az artiyor

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende s3 kullanıyorum ama istersen orada kota sıfırlamayı dene

BRuTaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birkac ayar yaptim gitmiyor gibi gozukuyor simdilik

BRuTaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birsey daha soruyim internete girerken yukara H cikiyor 3g cikmiyor sizdede mi oyle

Reaksiyon puanı
2,148
H daha iyidir zaten.
Mobil veri açıksa sen bi yere girmesen de gider bi miktar kota arka plandan.

BRuTaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki hocam bu arka plandan giden kotayi nasil iptal edicez

Reaksiyon puanı
2,148
gelmez wifi ile gelir, facebookun bağlanmasının önüne geçiyorsun çünkü, bırak bağlansın bence fazla birşey harcamaz o

BRuTaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hmm tamam oldu hocam acık kalsın birde hocam son olarak bu internette her zaman H olmuyor bazen E oluyor bunu Hda sabitleminin yolu var mı yoksa şebekenin bulunduğun yerdeki yere göre otomatik mi oluyor

Reaksiyon puanı
2,148
evet şebekeye göre, bazı yerlerde H çekmiyor anca Edge ile bağlanabiliyorsun

BRuTaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam birde internet her zaman acıkta uygulamarı mobil internet ile güncellemesin wifi acıkken güncellesin böyle bir ayar vardı şimdi bulamadımda onuda bilyorsan yardımcı olaiblir misin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 mini de aynı mıdır bilmiyorum ama daha dün aldım ve 4 tl yavaş yavaş gitti mobil veriyi kapatırsam bir yararı olur mu??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
facebook paketim yaptım mobil veriyi açıyorum tl gidiyor direk paketten yemiyor kapatıncada facebook a giremiyorum yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
facebook paketim yaptım mobil veriyi açıyorum tl gidiyor direk paketten yemiyor kapatıncada facebook a giremiyorum yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 mobil veriyi kapattığımda wifi ile internete giremiyorum bu sorun nasıl giderilir?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mad:ya şimdi benim whatsapp tan uyelikten bedavam var ki bu herkesde var ama iş yerınde wifi var orda rahatlıkla yazısablyrm ıs yerınden cıktıgımda bi anda yazdıgım hiç bişey gtmıyor bu ıkı gundr devam edıyor. veri kulanımıyla sizce bı alakası varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben mobil veriyi açıyorum ama yukarıda hep E var her zaman E var hiç H olmuyor neden acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende 3g de yazmıyor H de yazmıyor o H yi nasıl getirebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mobil veriyi açıyom h işareti çıkmıyor internete girmiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende net paketı var ama mobıl verıyı actıgımda ne e gelıyor ne h gelıyor acıl yardımcı olabılrmısın ınternetede baglanmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
herkese merhabalar.. benim kore malı s3 te mobil ağları kullanarak giremiyorum. sadece wifi ile internete giriyor. avea 5gb internet paketim var ama giremiyorum. bütün ayarları yapmama ragmen. bu ayarları müşteri hizmetlerinden ve bayilerden bile yaptım ama olmuyor. kaçak oldugu içinmidir. tele format dahi attım herşeyi denedim. .yardım lütfen