S3 Mms sorunu

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar gelen mms direk gelmiyor geliyor indir yazıyor basiyorum ama acmiyor neden olabilir ayarlarla mi alakali

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Wifi acik da mms icin int baglantisi gerekmez ki bence

Reaksiyon puanı
16,128
sınırlı cevap : mms ayarlarında otomatik al olcak nerde? dersen mesaj ayarları/mms'de olucak alış şeklinde daha aç dersen daha açamam bende ch@t527 var onun ayarları bambaşka ve şuan modem olarak cezasını çekiyor.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Tamam hallettim int baglantisi gerekiyormus ama wifi ile acmadi 3g ile açtı

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Wifi acik da mms icin int baglantisi gerekmez ki bence

Yanılıyorsunuz :) hocam eskiden beri bütün mms ler için şebekeden veri bağlantısı gerekir ... bu 3310 için de aynı s4 için de...

eski modellerde ayarlarda internet bağlantısını ayarlama şansımız olmadığı için pek fark edilmezdi fakat yeni model cihazlarda mantıken düşündüğümüzde ''size gönderilen resim bir veri olduğuna göre ve öyle havadan gelmeyeceğine göre mobil ağ bağlantısı gerektirir''... kısacası mobil bağlantınızı açın ve tekrar açmayı deneyin... geçikirseniz mesaj silinebilir :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tamam hallettim int baglantisi gerekiyormus ama wifi ile acmadi 3g ile açtı

Demiştim :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yanılıyorsunuz :) hocam eskiden beri bütün mms ler için şebekeden veri bağlantısı gerekir ... bu 3310 için de aynı s4 için de...

eski modellerde ayarlarda internet bağlantısını ayarlama şansımız olmadığı için pek fark edilmezdi fakat yeni model cihazlarda mantıken düşündüğümüzde ''size gönderilen resim bir veri olduğuna göre ve öyle havadan gelmeyeceğine göre mobil ağ bağlantısı gerektirir''... kısacası mobil bağlantınızı açın ve tekrar açmayı deneyin... geçikirseniz mesaj silinebilir :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Demiştim :)

Sağol kaptan gece gece krize girdim onemli bir mma geldi acmadi deli oldum gece saat 2 de olsa ilgileniyorsunuz var mi sizin gibisi ya :)

Reaksiyon puanı
16,128
operatör gelen mms'ten de para kesiyor y? yoksa paket yok? turkcell 7,2mbps'ye kadar 1gb sınırsız'a 25lira turbo 3g olunca 1gb aynı sınırsız 30lira ben standart sınırsız 1gb aldım 25lira'ya bitirdim tek tıkla turboyu 5lira 'ya aldım önümüzdeki ay nasıl alıcaksak?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam ben mms aldım kaydettim ama fotografı bulamıorum şimdi yardım eder misiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba hocem bende s3 mini var mms ayarları tam mobil veride açık ama indirmio neden acba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 mini kullanıyorum wifi açık ama mms indir diyorum gelmiyor.
illa mobil verimi olmalı ee internet paketim yok ve mms önemli ne yapmalıyım?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 kullanıyorum. İnternet bağlantım yokken gülen yüz ifadelerini göndermiyor. internet bağlantım açıkken de mms olarak gönderiyor. nasıl çözerim bu durumu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 mini kullanıyorum internet açık ve mms ayarları tam olduguna rağmen resim mms olarak gönderemyorum sebebi nedir