S3 mini den s7 edge mi iphone 6s 64gb mı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Luwi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

S7 edge / İphone 6s 64gb

• İphone 6s 64gb

Kullanılan: 6 35.3%
  • s7 edge

Kullanılan: 11 64.7%

• Kullanılan toplam oy
    17

Luwi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arakdaşlar bir süredir kullandığım telefonu değiştirme kararı aldım ve kararsız kaldım ve alınırmı alınmazmı diye sormak istedim. Öncelikle telefonu sıfır yani mağzadan alıcam ikinci el gibi bir olay düşünmüyorum iphone 6s 64gb 3,500 tl samsung s7 edge ise 3,300 dü yanlışım olmasın kimileri daha yeni bir telefon s7 edge onu al derken kimileri ise iphone dan vaz geçemeyip abi iphone bu istedigi kadar kötü olsun sonuçta iphone tepkisi verenler oldu sizce ne almalıyım ve belirtmek isterimki aldığım telefonu uzun vadeli kullanıyorum

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
3300 e s7 edge alırsın bir sene sonra satmak istersin ama 2000 lira veren çıkmaz ama 6s alırsın 3500 e bir sene sonra satmak istersin 2800 den aşağı satmazsın...

Luwi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s7 edge diyenler neden s7 edge dediklerini açıklayabilirmi

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
hocam zevk senın ama gec yeni bi telefona yapıcakların farklı degilse ıphone 6 da yeter

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Arkadaş bir kavimler göçü bir İstanbul'un fethi bir de senin telefonun değişmesi harbiden çağ açıp kapatacak nitelikte :)

Tugay27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Büyük ekran takıntın yoksa İphone6SPlus veya İphone6Plus öneririm.
Artisi;
Batarya✔️
Büyük ekran✔️
Optik imaj sabitleyici✔️

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşım bu arada eğer çok komplike işler ile uğraşmıyor isen yani 10 elinde 10 iş olan biri değilsen gündelik yaşam için sıradan bir insanın ihtiyaçları için istiyorsan telefonu bence stabilite ile kamera ile rahatlığı ile IOS bir cihaz olan 6s+ işini görecektir. Samsung kötü demek değil bu tabi ki.

Luwi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyük ekran takıntın yoksa İphone6SPlus veya İphone6Plus öneririm.
Artisi;
Batarya✔️
Büyük ekran✔️
Optik imaj sabitleyici✔️
bütçem max 3,500 tl olabilir 6s plus 64gb bu fiyatı aşıyor ve 6 plus almakta istemiyorum bükülme olsun sağlamlık açısından olsun :)

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
bütçem max 3,500 tl olabilir 6s plus 64gb bu fiyatı aşıyor ve 6 plus almakta istemiyorum bükülme olsun sağlamlık açısından olsun :)

Senin gönlün kaymış biraz S7 Edge' e :) Sıkıntı yok güzel telefon çok şık sağlam, suya toza dayanıklı keşke Exynos yerine SnapDragon kullansaydı o zaman gerek bile yoktu düşünmeye ama yine de hayırlı olsun diyelim bakalım. :) Eğer çok acil değilse HTC 10'u da bekle derim.

Luwi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin gönlün kaymış biraz S7 Edge' e :) Sıkıntı yok güzel telefon çok şık sağlam, suya toza dayanıklı keşke Exynos yerine SnapDragon kullansaydı o zaman gerek bile yoktu düşünmeye ama yine de hayırlı olsun diyelim bakalım. :) Eğer çok acil değilse HTC 10'u da bekle derim.
tam aksine ne kadar 6s plus 6 plus düşünmesemde 6s gerçekten çok hoşuma gidiyor 1 2 ay daha bekleyebilirim HTC 10 ne zamana geliyor ?

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Nisan 12 lansman tarihi 6s'i tavsiye etmiyorum eğer rakibi s7 Edge ise kamera özellikleri açısından bakınca OIS olmaması o fiyat aralığında kötü bir dezavantaj.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
S7 edge daha iyi
Kamerasi
Ekrani daha kaliteli herkes biliyor
Onun icin s7 edge

uzaylı35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
s7 edge diyenler neden s7 edge dediklerini açıklayabilirmi

S7 edge antutu'da zirvede, tasarımda zirvede.İstersen daha sıralarım. Anlatılabilecek çok ama önceden bu başlıktaki konulara çok yazdım, (üşeniyorum yoruldum işte) ama istersen daha söylerim.

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Bence tamamen zevk meselesi iki cihaz da seni üzmez ama ikisinin de sana verebilecekleri farklı

lebib

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Ben de senin gibi S3 mini kullanıyordum. Bence iphone al neden ? Çünkü samsung çok hızlı telefon çıkarıyor ve eski telefonlarını çabuk unutuyor ama Apple da bu durum biraz daha yavaş ilerliyor aldığın telefon çabuk eskimiyor. Tabi iphone'nun tasarımı bence daha hoş. Samsungun ekran,kamera, felan daha iyi olsa da iyidir hojdır ama benena saten iphone de bu yeterli düzeyde. İşte bu yüzden bence ipone 6S al ama tabi ki her fikri dinle derim.

saidkural

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Sadece bu ikisi arasındaysan eğer, S7 edge al. Ancak 6S Plus 64 Gb daha iyi olur. S7 edge gerçekten harika telefon olmuş ama diğer arkadaşların da bahsettiği gibi güncelleme olmadan en iyi donanım bile en fazla 1 yıl sonra çöp. He ben ROOTlarım, uğraşırım, en yeni romları denerim diyorsan bilemem ;)

gecekal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam sen s3 miniyi bu kadar süre kullandıysan 6s 64 gb al muhtemelen telefon defterini kapatırsın ömrün boyunca :p

Luwi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim arkadaşlar iphone 6s 64 gb almaya karar verdim