Ümitt
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 52
Maclaw Android L çalışmalarına başladı yakın zamanda çıkar gibi.
Evet çıkacak çalışmalar başlamış.Ümitt kardeşim S3 Mini kitkat romu var peki o halde S3 Miniye Android L romu çıkar mı ?
Ayın sonunda çıkar belki belli olmaz. En yakın zamanda çıkar inşallah.Ümit kardeş Android L çıkmış çok saol peki stabil sürüm ne zaman çıkar bir fikrin var mı ?
Arşivden çıkarak denemelisiniz.cm11.0 dosyasını indiriyorum ama odinden girdigimde o dosyayı göremiyorum arşiv dosyası olarak görüyor ama açarken açmıyor ve arşiv dosyası olarak açılmıyor diyor ??
İnşallah sabırla bekliyeceğim şuanki Rom gayet güzel umarım yeniside böyle olur.Ayın sonunda çıkar belki belli olmaz. En yakın zamanda çıkar inşallah.
Anlatım icin cok tesekkurler ama Geçişlerde ve oyunda eski stock romdan daha fazla kasmalar var sebebi nedir acaba
rehberin görünmemesinin nedenini çözdüm. Rom işlemi yaparken sim kartı hafıza kartı çıkaracaksınız. İşlem bittikten sonra takın simdeki numaraların geldğini görürsünüz.
Android Lollipop [5.0] Çıkmıştır. Fakat çok sorunlu stabil sürümü beklemek en iyisi. Dayanamayıp deneme amaçlı yüklemeyi düşünmüyor değilim.
http://novafusion.pl/2014/11/06/release-android-open-source-project-5-0-s3-mini/
indirilen dosya nasıl md5 oluyo
Denedim öyle bi bakındım geri cm11'e döndüm ama Android 5.0 kurunca twrp açılmadı odinle geri cm11 kurmak zorunda kaldım.Arkadaslar uye sıfremı unuttugum ıcın foruma gıremedım hepınızden ozur dılerım sımdı bütün sorularınıza cevap vere bilirim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bende byle bir sorun yasanmamakta son gülcellemeyi tekrar kurmayı deneyiniz ve kurmadan önce wipe data yapmayı ihmal etmeyin
ses açma Tel. Kapatma ve Menü tuşuna basılı tutun sağ uste wipe secenegı var gırınız ve orada Advanced wipeyi secin
-dalvik cache
-system
-cache
-data
-internal storage
-Micro Sd(HAFIZA KARTINIZ)
seceneklerını isaretleyip SWİPE TOP WİPE YANİ KAYDIR VE WİPEYİ BAŞLAT DEMEK OLUYOR SANIRIM KAYDIRDIGINIZDA WİPE İŞLEMİNİZ GERCEKLEŞECEK
byle bir secenegin oldugunu bilmiyorum ama denene bilir
düşünme bile SMS ARAMA HAT GÖRME VİDEO CEKME VB BBİRDEN COK hatası var yani daha beklemelisin
Videolarımız GÜNCELLENİYOR. Yeni videolarda
(facebook grubumuza gönderilen sorulardan çoğunu bu videomuzda cevapladık.)
-Telefonum açılış ekranında takılı kaldı ne yapmalıyım? (Wipe Yapma)
-Rehberimi nasıl yedeklerim
-Telefonumu nasıl daha rahat kullanırım. VB. Sorular var.
Denedim öyle bi bakındım geri cm11'e döndüm ama Android 5.0 kurunca twrp açılmadı odinle geri cm11 kurmak zorunda kaldım.
İnşallah kısa sürede düzelir. ART ilede daha hızlı olur inşallah.süper görseller bu kadar başarılı olaccagı bilmiyorum ya sorunlar hemen cözümlense bari yaa
Odin ile geri stok rom kurabilirsiniz.Başladık Baklım Hayırlısı Bunu Geriye Orjinaline Çevirme İmkanımız Varmı ? 4.1.2 Ye ? Cevap Yazrsanız Sevinirim
Hayır.5.0 stabil duruma geldi mi ?
I8200 için 4.4 yok diye biliyorum.merhabalar dostum yurt dışında samsung galaxy s3 mini gt-i8200 getirdim ve 4.2.2 yazılımı kullanıyor,bende kitkat sürümünü kullanmak istiyorum yardımcı olursan sevinirim,anlatım çok açıklayıcı olmuş emeğine sağlık.