Samsung Galaxy S3 Mini , Fiyatına göre pahalı bir telefon . F/P Ürünü değil . Batarya yeterli değil , Ekranı kalitesi iyi değil , uygulama ve oyunlarda takılma donma var . Ürünün Full HD Video kaydı yok. LG Optimus L9 veya LG Optimus L7 II öneriyorum. İllede Samsung olsun diyorsanız daha güçlü o civarda fiyatlarında Samsung Galaxy Win modelide var.S3 mini alinir mi bütçem ondan fazlasina yetmiyor?bir de nfc yok diyorlar nasil olacak ?
Kimseyi dinleme buyazıyı oku yeter bunun noktasına virgülüne katılıyorum.Samsung Galaxy S3 Mini , Fiyatına göre pahalı bir telefon . F/P Ürünü değil . Batarya yeterli değil , Ekranı kalitesi iyi değil , uygulama ve oyunlarda takılma donma var . Ürünün Full HD Video kaydı yok. LG Optimus L9 veya LG Optimus L7 II öneriyorum. İllede Samsung olsun diyorsanız daha güçlü o civarda fiyatlarında Samsung Galaxy Win modelide var.
Ben sana LG Optimus L9 öneriyorum.
Not : Samsung Galaxy S3 Mini'de NFC Desteği var .
ilerleyen zamanlarda önemli olabilirnfc senin için önemli mi?
SAMSUNG WİN MODELİ EKRAN OLARAK BÜYÜK FAKAT ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ DÜŞÜK S3MİNİYİ 759TLDEN ALACAM SİZCE S3 MİNİ 600E NE ZAMAN İNERSamsung Galaxy S3 Mini , Fiyatına göre pahalı bir telefon . F/P Ürünü değil . Batarya yeterli değil , Ekranı kalitesi iyi değil , uygulama ve oyunlarda takılma donma var . Ürünün Full HD Video kaydı yok. LG Optimus L9 veya LG Optimus L7 II öneriyorum. İllede Samsung olsun diyorsanız daha güçlü o civarda fiyatlarında Samsung Galaxy Win modelide var.
Ben sana LG Optimus L9 öneriyorum.
Not : Samsung Galaxy S3 Mini'de NFC Desteği var .
ben küçük ekran donmayan kamerasi flaşli olan teelfon ariyorum aslinda s3mini ideal geldi bana bilmiyorum s3mini benzeri telefon var mi ilk çikan modelinde nfc yokmuş 2013te çikan s3minilere eklemişlersamsung galaxy s3 mini fiyatı uzun bir süre daha inmez . Teknosa vs. Teknoloji mağazalarında çok pahalı .
En ucuz fiyat. http://www.incehesap.com/samsung-s3-mini-fiyati-21859/?ref=akakce&v=1.91.6
ben küçük ekran donmayan kamerasi flaşli olan teelfon ariyorum aslinda s3mini ideal geldi bana bilmiyorum s3mini benzeri telefon var mi ilk çikan modelinde nfc yokmuş 2013te çikan s3minilere eklemişler
siz s3 mini kullandiniz mi?samsung galaxy win - dört çekirdekli -
samsung galaxy s3 mini - çift çekirdekli -
uygulamalarınız ve oyunlarınız için daha güçlü ve hızlı bir işlemci. Bu modelde hem işlemci çekirdeği daha hızlı hem de çekirdek sayısı daha fazla. Işlem gücü açısından tartışmasız çok daha güçlü bir cihaz.
çözürnürlük olarak fazla fark yok ama işlem performans anlamında çift çekirdek ile dört çekirdekli daha büyük fark var . Bunu s3 mini alıp donma ve kasma yaşadığında anlarsın.
- - - mesaj güncellendi - - -
lg optimus l7 ii .