S3 mini alinir mi?

turkeytv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 mini alinir mi bütçem ondan fazlasina yetmiyor?bir de nfc yok diyorlar nasil olacak ?

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
S3 mini alinir mi bütçem ondan fazlasina yetmiyor?bir de nfc yok diyorlar nasil olacak ?
Samsung Galaxy S3 Mini , Fiyatına göre pahalı bir telefon . F/P Ürünü değil . Batarya yeterli değil , Ekranı kalitesi iyi değil , uygulama ve oyunlarda takılma donma var . Ürünün Full HD Video kaydı yok. LG Optimus L9 veya LG Optimus L7 II öneriyorum. İllede Samsung olsun diyorsanız daha güçlü o civarda fiyatlarında Samsung Galaxy Win modelide var.

Ben sana LG Optimus L9 öneriyorum.

Not : Samsung Galaxy S3 Mini'de NFC Desteği var .

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Samsung Galaxy S3 Mini , Fiyatına göre pahalı bir telefon . F/P Ürünü değil . Batarya yeterli değil , Ekranı kalitesi iyi değil , uygulama ve oyunlarda takılma donma var . Ürünün Full HD Video kaydı yok. LG Optimus L9 veya LG Optimus L7 II öneriyorum. İllede Samsung olsun diyorsanız daha güçlü o civarda fiyatlarında Samsung Galaxy Win modelide var.

Kimseyi dinleme buyazıyı oku yeter bunun noktasına virgülüne katılıyorum.

turkeytv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nfc senin için önemli mi?
ilerleyen zamanlarda önemli olabilir

- - - Mesaj Güncellendi - - -

SAMSUNG WİN MODELİ EKRAN OLARAK BÜYÜK FAKAT ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ DÜŞÜK S3MİNİYİ 759TLDEN ALACAM SİZCE S3 MİNİ 600E NE ZAMAN İNER

turkeytv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Samsung Galaxy Win - Dört Çekirdekli -

Samsung Galaxy S3 Mini - Çift Çekirdekli -

Uygulamalarınız ve oyunlarınız için daha güçlü ve hızlı bir işlemci. Bu modelde hem işlemci çekirdeği daha hızlı hem de çekirdek sayısı daha fazla. İşlem gücü açısından tartışmasız çok daha güçlü bir cihaz.

Çözürnürlük olarak fazla fark yok ama işlem performans anlamında çift çekirdek ile dört çekirdekli daha büyük fark var . Bunu S3 Mini alıp donma ve kasma yaşadığında anlarsın.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben küçük ekran donmayan kamerasi flaşli olan teelfon ariyorum aslinda s3mini ideal geldi bana bilmiyorum s3mini benzeri telefon var mi ilk çikan modelinde nfc yokmuş 2013te çikan s3minilere eklemişler

LG Optimus L7 II .

turkeytv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung galaxy win - dört çekirdekli -

samsung galaxy s3 mini - çift çekirdekli -

uygulamalarınız ve oyunlarınız için daha güçlü ve hızlı bir işlemci. Bu modelde hem işlemci çekirdeği daha hızlı hem de çekirdek sayısı daha fazla. Işlem gücü açısından tartışmasız çok daha güçlü bir cihaz.

çözürnürlük olarak fazla fark yok ama işlem performans anlamında çift çekirdek ile dört çekirdekli daha büyük fark var . Bunu s3 mini alıp donma ve kasma yaşadığında anlarsın.

- - - mesaj güncellendi - - -

lg optimus l7 ii .
siz s3 mini kullandiniz mi?

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
En Yakın bir arkadasım kullanıyor , benimde cok kullanıp inceleme fırsatım oldu arkadasım vasıtasıyla .

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İlerde tüm otobüslere telefonla ödeme gelir yani nfcye ihtiyacın olur büyük ihtimal s2 öneririm

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
s3 mininin nfc olan modeli ayrı. Türkiye'de yok sanırım. S4 mini de aynı şekilde.
Soruya da cevap vereyim. s3 mini gayet güzel bir telefon. al tabi kardeşim. güzel seçim

telefonDelisi06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öcelikle şunu söyleyeyim s3 minide nfc özelliği var ben s3 mini alalı 2 ay oldu ve akşama kadar her türlü oyunu oynuyorum asphalt tan tut real footballa kadar hiç bir donma yapmıyor ama kesinlikle şunu belirteyim batarya dayanmıyor samsung hep batarya konusunda hata yapıyor çok düşük bir güce sahip 1500 mah bu telefon için çok az bu kadar özelliği bir arada tutmak için herhalde bir tablet bataryası olması gerekiyor ama eğer yedek batarya alırım diyorsam s3 miniden şaşma

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bende S III Mini var ve gayette memnum öneririm 2 sayfa uygulama yükle ve daha bir kasma sorunum olmadı tek sorun bataryası çok iyi dayanmıyor o da internete girdiğinde ve oyun oynadığında çok yiyor müzik dinlerken batarya emin olun çok az gidiyor :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:yes:600 e inmeyecek o yüzden bekleme al derim.s3 mini gayet iyi bi telefon