hasanistan44
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
o kadar da abartma :lol::lol:Eşekten ata binmek gibi bir şey olsa gerek
o kadar da abartma :lol::lol:Eşekten ata binmek gibi bir şey olsa gerek
yok root atmadım telefonaiOS kullanimi en basit işletim sistemi. Fakat androiddeki rahatliği bulamayabilirsin ozellikle Rootlu kullaniyosan. Ama 5S donanim olarak S3'den kat be kat iyidir.
maddi manevi karıştırmamak gerek benceİnsan nelere alışıyor ekran da neymiş be kardeşim
o meblayı düşünürsek verem oluruz vallaAlışamazsan eğer buradayım ben, bana satarsın .
Edit: Ya da her alışamadığını düşündüğünde ödediğin meblayı getir aklına. Zamanla alışırsın.
4 çekirdek fasa fiso bence ya zamanında gaza gelmiş kendimizi onla avutuyordukyani s3 ün işlemcisi(4 çekirdek 1.4 ghz) çok daha güçlü ama, iPhone 5S çift çekirdek 1.3 ghz işlemciyle dünyanın en hızlı telefonu![]()
Aynen4 çekirdek fasa fiso bence ya zamanında gaza gelmiş kendimizi onla avutuyorduk![]()
Basitmiş ozamanMp4 yapip itunes la atarsin , basit
plastik kasa da sıktı açıkcası bu zamana kadar kullandığım tüm telefonlar plastik kasaydı
- - - Mesaj Güncellendi - - -
at iyidir atları severim![]()
Merhaba arkadaşlar s3 kullanıyorum gerek takılmalar gerek çökmeler gerek kamera gibi özellikler yüzünden telefonu değiştirmeyi düşünüyorum 5s e geçmeyi düşünüyorum ama ekran yüzünden korkuyorum açıkcası 4.8 inç den 4 inçe düşecek ekran bu kullanım zorluğu yapar mı bide ne gibi farklar olur 5se geçersem
bir şey daha sorucam ios kapalı bir işletim sistemi andriode göre benim telefonumda indirdiğim videolar falan var bunları nasıl atıcam 5s e
hocam benim arka kapak çatlak boyası döküldü bide çizikler doluHocam plastik kasayı bırak arka kapağı Vietnam Gazi'lerinden farksız. Kırık mı istersin,çatlak mı istersin,çizik mi istersin,harbi harbi bi kısım kırıldı ya küçük kısım ama kırıldı![]()
olurda andriod almaya kalkarsam bu samsung olmaz sony veya htc olurKardeşim bence hiç oralara takılma her insan her telefon bir zaman sonra alışır bir kere orayı geç iOS ada alışırsın ekranada. Sonrasında iPhone 5S bence çok çok iyi bir cihaz bütçen yetiyor sanırım en kısa zamanda almanı tavsiye ederim.
Gelelim ekran konusuna sen sık sık oyun oynayıp video izliyorsan biraz sıkıntı çekebilirsin ama karşımızdaki 5S olunca bunu çok çabuk göz ardı edebiliriz. iOS konusundada rahat ol sonsuz stabilitesi seni cezveder ama yinede hoşuna gitmezse iOS sana Android olan Note 3 ü öneririm.
Tartışmasız 5S almalısın. Telefonu birkaç yıl kullanacağım dediğini gördüm telefon seni rahat 2-3 yıl taşır. Herşeye rağmen ekran sorun yaratıyorsa sana ki bence öyle birşey olmaz ama oldu varsayalım tek seçeneğin Note 3 olsun.
Onlarıda dert etme iTunes herşeyi hallediyor biraz zamanın olursa bakar öğrenirsin.
hocam benim arka kapak çatlak boyası döküldü bide çizikler dolu
olurda andriod almaya kalkarsam bu samsung olmaz sony veya htc olur
umarım almak zorunda kalmayız bir dahaBir daha Samsung mu? Android mi? Asla.Bana uzak Allah'a yakın olsun
umarım almak zorunda kalmayız bir daha![]()
Kardeş çelik kasa ses kalitesi mükemmel bir telefon var htc one git ondan al derim ne note 3le uğraş nede iphone 5s. Çünkü iphone 5 gelirsek tipi güzel olabilir ama çoğu şeyi sana kısıtlar o yönden kötü note3 diyelim büyük ekran iyi performans kamerasıda iyi ama tipini beğenmedim sağlam değil dersen.... Htc one çelik kasa kocaman hoparlör var Beats Audio arayüzü çok güzel ben çok beğendim telefon dediğin htc one gibi olmalı
demek sende s3 mağdurusun4 çekirdek fasa fiso bence ya zamanında gaza gelmiş kendimizi onla avutuyorduk![]()
Abi Android alıpta kurcaladıkları varmı? iPhone'nun tadı başak bir telefonda yok bu bir gerçek. LG G2de kullandm samsung s4de. iPhone kadar olamıyor abi