S3 den 5s e geçmek

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar s3 kullanıyorum gerek takılmalar gerek çökmeler gerek kamera gibi özellikler yüzünden telefonu değiştirmeyi düşünüyorum 5s e geçmeyi düşünüyorum ama ekran yüzünden korkuyorum açıkcası 4.8 inç den 4 inçe düşecek ekran bu kullanım zorluğu yapar mı bide ne gibi farklar olur 5se geçersem

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Ne ekranmış arkadaş kaliteye bakan yok.Niye zorluk olsun ki ?

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben orda kaliteden mi bahsettim sadece ekran zorluğunu soruyorum ilk çıktığı günden beri kullanıyorum zorluk olucağı belli ama ne tür zorluklar olur orasını bilemiyorum işte

bizanskargasi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hiç bir zorluk olmaz en fazla 2 gün sonra gözün ve elin alışacak. S3 den note3 e de geçsen alısırsın 5s e de.

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok önemli.
hatta ben s2 kullanıcısıyım malum 4,3 inç ama 5s bana çok küçük geldi ama yinede 5s tercihim olacak.
Bende bundan korkuyorum alışamassam diye alırsam zaten 16 gb almıyıcam 64 veya 32 gb düşünüyorum bununda boşa gitmesini istemiyorum açıkcası

ivank0wsi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Git bir tekno markete Telefonu al kurcala baktın alışcak gibi hissetin al. Böyle bilgi almakla kimse senin zevkini bilemez. Belki eline tam oturur hoşuna gider hiç belli olmaz

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Git bir tekno markete Telefonu al kurcala baktın alışcak gibi hissetin al. Böyle bilgi almakla kimse senin zevkini bilemez. Belki eline tam oturur hoşuna gider hiç belli olmaz
ne kadar elinde tutabilirim ki orda en fazla 15 dk diyelim ama aldığımda telefonu bir kaç yıl kullanıcam 15 -20 dk alışamam zaten

loverman

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Merhaba arkadaşlar s3 kullanıyorum gerek takılmalar gerek çökmeler gerek kamera gibi özellikler yüzünden telefonu değiştirmeyi düşünüyorum 5s e geçmeyi düşünüyorum ama ekran yüzünden korkuyorum açıkcası 4.8 inç den 4 inçe düşecek ekran bu kullanım zorluğu yapar mı bide ne gibi farklar olur 5se geçersem

Ben 5e geçtim Hocam. gayet memnunum. Hiç sıkıntı çekmiyorsun.

ivank0wsi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben iPhone4 Kullanıcısıyım. iPhone5s büyük geldi bana. Denemekten zarar gelmez bence :)

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Takılma,çökme,ah S3 ah. Bir de bugün dış cam'ı çatladı. Hadi cam benim hatam diyelim,takılma,çökme,zorlanma? Bunları anlatınca böyle konu açınca Samsung düşmanı diyorlar ya bana birde,en çok ona gülüyorum. Geç bence,bir zorluk olmaz,her nasıl o küçücük ekranlardan 4.8'' e geçtik,4'' e de geçeriz,sorun olmaz. Nasipse Eylül-Ekim civarı bende iPhone 6'ya geçmek istiyorum,bir daha Samsung ve Android'e bulaşmamak üzere..

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
ekranda zorluk olmaz kolaylık olur ama gözün 4.8 inçe alıştıgı için 4 inç küçük gelebilir video izlerken zevkle izlemessin 5s de oyununda tadı tam olmaz o ekranda ama her şey s3 e göre hızlı olur kamerasında ben aşırı bir fark olcagını sanmıyorum... ayrıca android kadar özgür değil bende senin gibi bi ara iphone a geççektim arkadaştan 1 gün kullandım ama çok sıkıldım sıkıcı ama hızlı bir işletim sistemi var yani sana kalmış tercih senin...

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Takılma,çökme,ah S3 ah. Bir de bugün dış cam'ı çatladı. Hadi cam benim hatam diyelim,takılma,çökme,zorlanma? Bunları anlatınca böyle konu açınca Samsung düşmanı diyorlar ya bana birde,en çok ona gülüyorum. Geç bence,bir zorluk olmaz,her nasıl o küçücük ekranlardan 4.8'' e geçtik,4'' e de geçeriz,sorun olmaz. Nasipse Eylül-Ekim civarı bende iPhone 6'ya geçmek istiyorum,bir daha Samsung ve Android'e bulaşmamak üzere..
plastik kasa da sıktı açıkcası bu zamana kadar kullandığım tüm telefonlar plastik kasaydı :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Eşekten ata binmek gibi bir şey olsa gerek
at iyidir atları severim :D

feza08

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir iki güne alışacaksındır. korkman yersiz.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
ben s3 ten iphone 5s e gectim hatta kutu acma videomu bile sdn foruma gondermistim.sunu soyleyeyim s3 iphonedan daha iyi diyebilirim. ben herikisinide kullaniyorum su anda ancak s3u daha kullanisli geliyor ekrandan dolayi 5sten iki gun sonra sıkıldım parmak izi falan okumasi bos seyler, .retina ekran falan olsa ne 4 inc ekran kullanilmaz,youtubedan video aciyorum 1080p s3 cok daha canli ve net gosteriyor videoyu,ipad mini retina siparisi verdim s3 ude note 3 ile degistircem kontratim bitince. 5si hediye edicem birilerine.
alacaksan note 3 al.z1 al
lumia 1520 al 6 inc ekran :)

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Eğer çok film izlerim dersen biraz zor alışırsın oyun oynarkende parmakların ekranı baya bi kapatıyor ama diğer herşey için 5s in üstün olduğunu söyleyebilirim 16 gb tı elemende çok doğru bi karar

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer çok film izlerim dersen biraz zor alışırsın oyun oynarkende parmakların ekranı baya bi kapatıyor ama diğer herşey için 5s in üstün olduğunu söyleyebilirim 16 gb tı elemende çok doğru bi karar
16 lığın tadını s3 de almış bulunuyorum fazlasıyla

ben s3 ten iphone 5s e gectim hatta kutu acma videomu bile sdn foruma gondermistim.sunu soyleyeyim s3 iphonedan daha iyi diyebilirim. ben herikisinide kullaniyorum su anda ancak s3u daha kullanisli geliyor ekrandan dolayi.retina ekran falan olsa ne 4 inc ekran kullanilmaz,ipad mini retina siparisi verdim. 5si hediye edicem birilerine.
alacaksan note 3 al.z1 al
abi note 3 ü inceledim iyi cihaz ama samsung istemiyorum z1i incelemedim ama boşlukları var bu yüzden eledim zaten android almayı düşünmüyorum androidin tadına s3 le vardım çok çok zaten

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
16 lığın tadını s3 de almış bulunuyorum fazlasıyla

abi note 3 ü inceledim iyi cihaz ama samsung istemiyorum z1i incelemedim ama boşlukları var bu yüzden eledim zaten android almayı düşünmüyorum androidin tadına s3 le vardım çok çok zaten
ozaman sana tavsiyem al bir nokia 1520 hayatin tadini cikar

shrbzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bundan korkuyorum alışamassam diye alırsam zaten 16 gb almıyıcam 64 veya 32 gb düşünüyorum bununda boşa gitmesini istemiyorum açıkcası

Alışamazsan eğer buradayım ben, bana satarsın .

Edit: Ya da her alışamadığını düşündüğünde ödediğin meblayı getir aklına. Zamanla alışırsın.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
çok kalın değil mi
illaki 5s alacam kafayi taktim diyorsun yani:laugh:
al tabi oda fena telefon degil bakma ben icimden geleni yazdim .yani demek istedigim okadarda konusuldugu abartildigi kadar iyi bir telefon degil onu demek istedim.
tecrubelerime dayanaraktan soyluyorum bunlari .mesaj yazayim diyorum tik kadar klavye tuslari var a´ya bastim zannediyorum b cikiyor:laugh:

MyNickname

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnsan nelere alışıyor ekran da neymiş be kardeşim

agenel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iOS kullanimi en basit işletim sistemi. Fakat androiddeki rahatliği bulamayabilirsin ozellikle Rootlu kullaniyosan. Ama 5S donanim olarak S3'den kat be kat iyidir.

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
illaki 5s alacam kafayi taktim diyorsun yani:laugh:
al tabi oda fena telefon degil bakma ben icimden geleni yazdim .yani demek istedigim okadarda konusuldugu abartildigi kadar iyi bir telefon degil onu demek istedim.
tecrubelerime dayanaraktan soyluyorum bunlari .mesaj yazayim diyorum tik kadar klavye tuslari var a´ya bastim zannediyorum b cikiyor:laugh:
abi zaten eller büyük ben a ya basarım sd yazar valla :D s3 le arasında çok fark var yani ap apçık belli zaten değil mi ?