S3 almak istiyorum ama ...

emre01

Öğrenci
Arkadaşlar s3 almak istiyorum ama telefon 2-3 ay sonra kasmaya başlıyormu telefonu içim rahat bir şekilde almak istiyorum .
 
Genelde bu kasmalar açık uygulamalardan kaynaklanıyor. Açık uygulamaların listesinden gereksizleri kapatırsan her yönden çok rahatlamış olursun.
 
Telefon kasmıyorda.
Telefonu kullanan kişi(ler) çok kasılıyor :p

Blackbatuhandan mı duydun kasıyor falanı :p

Kasma falan olmuyor ben de.
 
24 tane oyun ve 70den fazla uygulamayla kullanmakdayım
hiçbir yama veya rom olmamasına rağmen kasma diye birşey bilmiyorum
tek sorun bence rehberın 3 sanıyede acılması..
 
1 Ay oldu sanırım alalı, baya uygulama var içinde hiçbir kasma söz konusu değil.

24 tane oyun ve 70den fazla uygulamayla kullanmakdayım
hiçbir yama veya rom olmamasına rağmen kasma diye birşey bilmiyorum
tek sorun bence rehberın 3 sanıyede acılması..

Oda inşallah JB ile geçecek :)
 
Android'e sempati duymuyorsan alma.Sonra sonun blackbatuhan gibi olur !

Şuan Güneş sistemimizdeki en iyi telefon Galaxy S3.Daha ne diyim bilmiyorum :)
 
Bende şu an 42 oyun 124 tanede uygulama var (Telefonu ilk aldığındaki uygulamalar hariç) Telefonda tık yok. 4.1.1 Jelibon ile "Yağ gibi" olacak telefon. Ama marka veya İOS takıntısı varsa İphone 5 :)
 
Yahu sen çekirdeğine çukurduğuna bakma Sony Xperia S al kafan rahat etsin :) İCS ile yağ gibi ise Jelly Bean ile ne olur bilmiyorum :))
 
Amcam 1.5 aydîr kullanıyo cok memnun hic bi sekilde kasma veya donma olmuyo. Tüm samimiyetimle sôyleyebilirim ki daha henûz bu kadar hızlı ve cılgın bi chaz gôrmedim
 
ben aldıktan 2 hafta sonra ufak kasmalar oldu ekran dalgalanması takılmaya başladı falan 1 hafta öyle kullandım servise götürücektim sonra dedim bi kapatıp açıyım telefonu kapatıp açtım 2 haftadır hiçbi sorun yok :D cidden telefon uçuyor
 
s3 biraz çürük geldi bana ıphone baya bi sağlam
Doğru diyorsun kardeş hemen İphone 4S alalım yaşasın S III'ten pahalı olan İphoneee. Birde buradaki ve buradaki karşılaştırmalara bak.
İphone 4S in S III'ten daha iyi özellikleri var... Aynı şekilde Nokia 16-00'ında.
zc0yp.png

tl7sP.png
 
valla iş arkadaşlarımda birinde s3 var birinde ıphone4s var baktığım kadarıyla bunu gördüm kaba bi telefon s3 nerene koyacaksın onu onu alacagına ıpad al koy cebine :)
Herkezin zevki Ayri Kasa Olarak Epeybi Saglam Iphoneden Hic Degilse CAM degil Üstelik Youtubede BirSürü testleri var Izlee Valla is arkadaslarimdan birinde Iphone 3 & 4 4s var baktigim kadariyla bunu grdum Cok Dndik Ve Sacma Bi Telefon Alipta Nerene koyacaksin onu onu alacagina digiphone al Koy cebine ...
 
Üst